erva tam 1 ayın kalmış senin kızlar bohçaya ne koyuyonuz sizler
erva tam 1 ayın kalmış senin kızlar bohçaya ne koyuyonuz sizler
dur albüme eklyıım ktaçtanehayır görmedim gelinlikli görmek istiyom
biz düğün üstü çok dört ayak üstüne düştük
82 ekran LCD alacaktık taksitle ödeyecektik bi baktık bi alışveriş merkezinin çekilişinden 106 ekran plazma çıkıvermiş:))
sonra ben halılarımı royalden beğendim hepsini ayarladım eşim akşam gidip ilk taksitini verecekti o tatlı yedirdiği arkadaşları kredi kartı vermişler eline git çektir biz kendi aramızda pay eder öderiz düğün hediyemiz olsun demişler halılarda o şekil çıktı aradan hemde hepsi istediğim model ve marka oldu
sonra ben baza ve deri başlık istedim eşim sıkışmayalım düğünden sonra alırız dedi o da mobilyaların geldiği gün yanlışlıkla getirip kurmuşlar geride gönderemedik sonra mobilyacı hadi deri başlık hediyemiz olsun götürmeyelim bazayıda en son taksite yazarız dedi o sırada evde eşimin dayı oğlu vardı yardıma gelmişti bazada benden olsun dedi ayak üstü çıkardı parasını verdi :))))
mutfak köşemimi kara kara düşünüodum nasıl alsam die hesap falan yapıodum
ofisteki arkadaşım iş hanından avukat arkadaşlara söylemiş böle böle köşe istio kendince hesap yapıo die iş çıkışı seni bi yere götürcez die alıp köşe takımı seçtirdiler bana :)))
sonra kayınpederim vefat ettiği için evini boşalttılar tv sini eşim almış 2 yıl önce öyle olunca eve getirdi mutfağa koyduk mutfağada tv alma işinden yırttık
laptop alalım dedik taksitle o da eşimin eski patronu evine gittiğimizde cebimize 1000 lira sıkıştırdı o şekil halloldu:)))
82 ekran LCD alacaktık taksitle ödeyecektik bi baktık bi alışveriş merkezinin çekilişinden 106 ekran plazma çıkıvermiş:))
sonra ben halılarımı royalden beğendim hepsini ayarladım eşim akşam gidip ilk taksitini verecekti o tatlı yedirdiği arkadaşları kredi kartı vermişler eline git çektir biz kendi aramızda pay eder öderiz düğün hediyemiz olsun demişler halılarda o şekil çıktı aradan hemde hepsi istediğim model ve marka oldu
sonra ben baza ve deri başlık istedim eşim sıkışmayalım düğünden sonra alırız dedi o da mobilyaların geldiği gün yanlışlıkla getirip kurmuşlar geride gönderemedik sonra mobilyacı hadi deri başlık hediyemiz olsun götürmeyelim bazayıda en son taksite yazarız dedi o sırada evde eşimin dayı oğlu vardı yardıma gelmişti bazada benden olsun dedi ayak üstü çıkardı parasını verdi :))))
ofisteki arkadaşım iş hanından avukat arkadaşlara söylemiş böle böle köşe istio kendince hesap yapıo die iş çıkışı seni bi yere götürcez die alıp köşe takımı seçtirdiler bana :)))
sonra kayınpederim vefat ettiği için evini boşalttılar tv sini eşim almış 2 yıl önce öyle olunca eve getirdi mutfağa koyduk mutfağada tv alma işinden yırttık
laptop alalım dedik taksitle o da eşimin eski patronu evine gittiğimizde cebimize 1000 lira sıkıştırdı o şekil halloldu:)))
oo hadi bakalım erva perdelerde halloluyor evide dizersin artık yavaş yavaş walla biz yapacaz bohça ya kaynananya kayınbabaya damada kardeşine evli ablası ve onun eşineevet bugün itibariyle tam 1 aaaay delikafadulden
bohça damat tarafı için değil bizim kendı eşyalarımız için canım biz bohçayı bi kere yaptık oda nişanda..
hee bu arada dünde evime gittim perdelerle ilgili bi sorun vardı onun için üst katta kaynanam çıktım yanlarına
bohçalar hazırlamışlar üstünde etiketler baba- anne- dede- falan yazmışlar kaydirigubbakcemile3
biz damat bohçasına 2tk pijama tk, iç çamaşırları + çorabı + terliği birde gömlek koyucaz büssürü traş losyonu filan almıştım ama gidip evimi düzeltirken banyo dolabıma dizicem zaten bohçayı annem benime evime götürüp yatağın üstüne bırakacak kayınvalide ve babaya iç çamaşırı (bunu cok saçma bulsamda ), babaya gömlek birde nevresim tk+lif+patık+tülbent falan bizimkisi cok bohça tarzı değilde hediye misali
dur albüme eklyıım ktaçtane
benı gormeyen bırı cıkmış ne mutlu bana
evet sinayım hatırladım
tv olayını felan
sonu ucuzuydu ama
bılıyosun benmde cok üzücü oldu
artık nıakhda gülmek bile gelmedi içinde elkiyaşananları bırıkıntısı olarak
hep yüzü asık bir gellindim :1no2:
heyecan dorukta desene bende yavaş yavaş başlıcam kolilemeye
ya ben olamadım malasefffffben nikahta hep gülümsedim esma
niye bilmiyorum içimden hep gülmek geldi
etrafıma gülücükler saçtım ben gülümsedikçe eşimde motive oldu
sonra gece bizi evimize bıraktılar bi başladım ağlamaya eşim zor susturdu :))
ekledımbende görünce tamam olacak :)
guzel fikirmişkızlar herkesin çöpe atacağı bişi demişken.size bi fikir veriyim ben uygulayamıyorum çünkü benden önce ablam akıl etmiiişşş:sinifsinif:ama siz yapın bence kitap ayracı davetiyee...nasıl fikir??en azından kitap okuyanlar atmıcaktır..:smiley-cool:
sinay
maşallah canım vallahi çok şanslıymışsınız
bu ara heyecan yokda eşya derdine girdik
ya anneme dün çok kızdım çeyiz yerleşince başıma neler gelıcek anladım
of yaa
hiç kullanmıcamı bilidği şeyleri yaptırmış dantelllll nefret ederım..
Birsürü süslü püslü örtüler aldım onlar bana yeter. Yok diyo dantel çeyşizde görünmesi gerek. Ya dedim bunları sana geri göndericem haberın olsun..
Boşu boşuna yaa çeyiz yerleşince kendi kafalarına göre yerleştirecekler sonra ben yine değiştiricem kendıme göre
öle yapma annen emek etmiş
bende sermıyorum
ama aldım
zaten cok yapmamış annem sağolsun abartmamaış
gönlü olsn diye ilk zamanalr geldiğinde kullandım
aa bizim o iş tam bir fiyasko oldu malsefkafamçokkarıştı
600 tane yaptırdık
suatın akıllı arkdası yetmez cok dagıtma demısler ona nikah cok kalabıktı kısemye vermemıs eve geldık 350*-ye yakın duruyordu
herkez alamadık demsı yarısnı akynanama yarsını anneme verdım bendede vardı
kimi görsek dugunden sonra ya bi, şeker alamadık basındakı cocuk vermedi dediler
Nekadar şanslısınız. Allah herşeyi gönlünüze göre vermiş. İnşallah bundan sonrada böle olur herşey
esma maşşalla canım ya çok güzel olmuşsun yani sizin aile ayrı güzel walla nihal ayrı sen ayrı güzelsin alalh nazarlardan saklasın
fazlasıylaaaaaaaaaaagünaydın kıslar...
ahahaha
çocuk görevini tam manasıyla icra etmiş...
dünde gelmiştin.
hoşgeldin canım,dün yazamamıştım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?