Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

kunderacımmm
haksızsın dıyemıycem senı anlıyorum hemde cokkkk
ama bence sımdı soyleme esıne bıraz ustunden vakıt gecınce tatlı tatlı de
sevgılım de zor bı zamandan gecıyoruz annemlere evlat olarak faydam olsun ıstıyorum ve yapamadıgım ıcın cok uzuluyorum ama
ben once kendı aılemı olmamıs cocuklarımı dusunmelıyım dımı
elımız bollasımnca onlarında ıstekelrını yerıen getırır falan de bence
tabı en dogru taktıgı evlı bayanalr verır ama bence bagırıp cagırma cunku sen kotu olursun
gelın ıste derler bence germe ortamı yuzdun yuzdun kuyruguna geldın cunku canım

sinay Şimdi suratım asılır benim şu an olduğu gibi

ben düzgün anlatsam da hemen sinirlenir beyfendiii

kendini haklı çıkartır ben daha fazla sinirlenirim

Son düzenleme:
sınaycım 2.kat
adam komsu evın catısından gırmıs
çok korkmuslar yaa
sımdı o balkonuda kapattırıyolar gercekten verılmıs sadakalrı varmıs
ve kız ogun şirketın parasınıda eve getırmıs sabah bankaya gıtcekmıs dırek
eger adam 3 gıbı gırse onlar salonda masadaymıs paralar alıp gıderdı varya hayatta bellını dogrultamazmıs

hayatim; kimse yardım etmedi edemedi kimsenin durumu yok ne bizimkilerde ne onlarda

bana kimse dokunmasın istemiyorum ama bende kimseye dokunmayım yani bende bu sıkıntılardan kurtulmak istiyorum rahat yaşayayım istiyorum evlendim en güzel aylarım maddi sıkıntıyla geçti bunları düşününce sinir oluyorum, ayrıca o görümcemi boğmak istiyorum yapışık bilmiş ukala aptal şey

arabayı sorup verdi canım babam istiyor uygun mu diye ...

sevgicim sakinleşebilirmiyim bilmiyorum bişey değil büyük kavga edicez biliyorum çok sinirliyim çünkü

tabıykı edılır kavga ama erkeker boyle be canım
benımkı ısten cıktı dandık bı ıste calısıyo kendı kredı odemesı var gıtmıs kardesıne begendı dıye
tencere takımı almıs
napcan ıste boyleelr
kızmadımmı bende kızdım evlı olmak daha zor sımdı bıle zor tuttum kendımı davullarımı calıyodu dememek ıcın
ama abı ıste ıcı durmuyo
senınkıde yanı yoksa durumu takmasın altını arabanı ısteyebılmelerı bıle bence luks ama bagırıp cagırmamaya calsıcanım tatlı tatlı yola getır

ececım kaza sayılmaz arka tamponu carptım ama suan araba servıste
cok canım sıkkın tlf.konuusuyodum gerıgerı gıderken dırege carptım
babm allahtan boynun kırılmamıs dıyo ama benım oyle ıcıme oturdukı sevınemedım bıle dedıgıne

canım beni,m çok geçmiş olsun ya
sana bişey olmamışya gerisi boş valla

arkadaşın içinde üzüldüm allah korumuş valla

evet sevgi işte ama sinir olmamak elde değil

ben de o zaman bundan sonra dilediğimi yapıcam yani

ben annemden 10 tl mi bile geri alıyorum neden alayım bizim durumumuz iyiyse ne biçim evladım o zaman ben

daha da fazla şeyler yaparım öyleyse

Kundera canim,
sen kocani daha iyi bilirsin, ama bu hareketin yanlis oldugunu ona ögretmen lazim.
Agla sizla filan ne biliim. Sakin bir sekilde konus, mektup yaz filan.
Cok yanlis bir hareket bence ama erkek iste.Ögretmemiz lazim onlara bazi seyleri.
Ne kadar düsüncesizler ya allahim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…