Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

bende sevmiyrmm hiç dantell hiçbir yerede örtmicez annemle konuştuk belki yatak odama ama onun içinde 2 ayrı oda tak. almıştık hazır onlardan biri olucak muhtemelen çünkü dantel hiç uymaz ama annem yapmış bişiyler sadece gönlü olsun die alıcam onları ama o da örtelim demedi zaten hazır aldı sadece görüntü iştee
ben kolilemiştim çeyizlerimi alıcak bişiyde kalmadı die ortada kötü duruo yoksa neyseki öyle işlerim olmayacak bi bohçalama kalıcak

kızlar size bişiy sorucam ev ararken kiralık ya da satılık
en çok hangi emlak sitesini kullanıyorsunuz
ya da çevrenizde dikkat ettiniz mi?

sevgican iyi değilim yaa

eşime çok sinirlendim söyleyemedim de yüzüne söylersem kavga edecektik çünkü

içimde kaldı sinir olup duruyorum kendi kendime

eyvahedigeldismile

bazen yüzüne söymemek daha iyidir kırgınlıkları önlemek için (ben her ne kadar beceremesem de iyidir yani )

ben coğunlukla sahibinden yada emlak nete bakıyorum hatta tutuğum evide ordan buldum

tamm pıtır hanım
sevgılısı olan ama aevlenemsıne 2 sene olan dıyemı acayım
2012 gelınlerı dıyemı

kunderacımmmm
canım benım ıı yapmıssın bısı demıyerek bende artık bu formulu uygulıycam belkı ınsan daha sakınlesıp konusabılır
benımkıde cumada bı cıksa konusucam
bu arada aksam arabayı arkadan carptım arkadaslar acayıp canım sıkkın
servıse gıttı haber yok hala

ben bilmem

sevgicim çok geçmiş olsun ya çok şükür sende bbişi yok inş. hasarda az olur dokunmaz fazla sana

pıtırın arkadaşı hoşgeldinn

geçmiş olsun cnm yaa sana bişiy olmasında

elçin cnm ben ilan bakmak için dğl ilan vermek için soruom
hürriyete geçen sene üyedim memnun kalmadım bu yıl sahibinden üyeyim ona da ilan girmek zor sıkıldım offf

kundera sıkma canını canım herşeyde vardır bir hayır sen iyi ol kalbini ferah tut allah yardım eder sana üzme kendini

Kundera sonuna kadar haklısın
ama bu şekilde aynı bu üslupla eşinede anlat durumu içinde kalmasın
ben olsam kesin çeker konuşurdum olay büyümeden kapanırdı hatta o çeyreğide bana takardı ahahhahah

sevgi verilmiş sadakaları varmış benimde evime girmeye çalıştılar ordan biliyorum
insan ürküyor ama onların ki daha kötüymüş iyi ki adam üstlerine yürümemiş
bu arada kaçıncı katta oturuyorlar demir falan yok mu?

ay sevgicim ucuz atlatmışlar ya iyikide gitmemişsin sen perişan olmuşlardır ya allah kimseye göstermesin

puficim anlattığın olay küçük falan değil bence
eşin işşizken sana kim yardım etti
ya da şu an kim yardım ediyor?
ayrıca arabayı sana sormadan mı vermiş?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…