Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

ıns burcu
bende sıfırdan baslayıp kuveetlendırcem ıyı bılmıyorum cok onemli ınsansevdıklerının arkasından okuyamayınca cok uzuluyor
ben başladım bu akşam allahın izniyle
iki tane okudum
umarım kabul olur

hadi iyi geceler kızlar
ALLAH KABUL ETSIN
ya kızlaafr saolun yaaaaaaaaaaaaa
allah razı olsun yaaaaaaaaaaaaaaa hepınızden
allah annemı babamı
burdsakı arkadaslarımın aılesını yakınlarını kaybetmıs olanlarr mekanı cennet olsun....
AMİN

ALLAH KABUL ETSIN SAGOL CNM

bütün alıntılarım gitti. neyse
dün yağmur dolayısıyla işten erken çıktık. nihalcim gelmiş. canım benim daha iyi olacaksın inşallah günden güne..

yasin konusunu bende düşündüm ama söylemeye çekinmiştim.. okuyunca çok mutlu oldum. bende lahana gibi şu an müsait değilim... bu süre zarfında tevhid okumak istiyorum olur mu kızlar.

günaydın bu arada herkese

günaydin kizlar hepiniz hayirli bir gün gerirsiniz insallah

canım benim sağol...
ölüm böyle yakına gelince biraz daha dank ediyor insanın kafasına...
yaşadığımız herşeyin bir sebebi varya,
ölümde demk kendimizi bulmamız ve ne halde olduğumuzu bir kez daha hatırlamamız için...
sıkılıyoruz bunalıyoruz borçlarımız oluyor onu dert ediyoruz buna sıkıntı ediyoruz,
ama nefes bitince hepsi gümmm
olan gidene oluyor
arkadan herşey mecburen hale yola giriyor..
hayırlı zamnda hayırlı ölümler nasip olsun hepimize...

kuranı kerim öğrenmeye gelince
hepimiz şu zamnlarımızda ışıl ışıl etrafa ışık veren mumlar gibiyiz...
gençlikte yapılan herşey kar...
sonrasında beli kolu kanadı bükülüyor insanın...
istedikten sonra yapılmayacak şey yok bu hayatta..
inş canım benim inş sende en kısa zamnda öğrenirsinŞeniz

olmazmı canım...
olur tabiii...
içinden geleni yapabildiğini yap..
bencede çok güzel oldu böyle bir amaç için karar vermemiz...

dun anıden cıkmak zorunda kaldım gecede cok gec geldım okuyamadım
pat dıye cıkmıs gıbı oldum
sabah huzunle gelmıstım ıse yeryuzunde nekadar yanlız kullar oldugumuzu dusune dusune..
sonra sızın yanınıza gelınce
hıc tanımadıgımız dokunmadıgımız sesını duymadıgımız ınsanların acılarını paylasıyor olabılmek
okumayı bılmedıgı halde okumaya calsıın dostları gormek
çok duygulandım gunleın stresı suzuluyor suan gozlerımden...
sevgi demek buymus bırbırımızın yaralarını sebebsızce sarmak...
Allah hepınızden razı olsun cagrıya sesız kalamdıgınız ıcın basta nıhalımın annecıgı babacıgı esmanın ve bızım amcamız yengemıze oktarımızın babacıgına
sınayın ve burcunun oyle harıka evlatlar yetıstırıp arkadaslarımızı mutlu ettıklerı ıcın kayınvalıde ve kayınpederlerıne ve hepımızın olmuslerının ruhuna inş.

kızlar sizlere bişi sormak istiyorum dün gelinlikçiiden bir fiyat aldım 1250,00 tl dedi nasıl sizce dikecek ve benim olacak

ben başlıyorum nihalin anne ve babası, oktarın babası, sinayın kayınvalide ve kayınpederi, burcunun kayınvalidesinin ruhuna inşallah kabul olur dualarımız arkadaşlar

kızlar hakikaten ya burdaki dostluga hayranım artık hepiniz benden bir parça oldunuz ilk içim buraya girmek sizlerden haber almak kendime kızıyorum acaba neden önce üye olmadım buraya die herşeyimi içimde yaşayan bir insan olarak çok zor günler atlattım keşke buraya önce üye olsaydımda sizlerle paylaşsaydım dedim çözüm bulamadıgım zamanlar oldu ama artık sizlei tanıdım iyikide tanımışım ve bu siteye üye olmuşum

günaydın kızlar
dün yoktum konuşulanları yeni okudum
yasin bende okuyabilirim
sayı vermeyeceğim bir başlayayayım okudugum sayıya göre söylerım .
bugün başlarım inşallah..
Allah kabul etsın

Son düzenleme:

ben başlıyorum nihalin anne ve babası, oktarın babası, sinayın kayınvalide ve kayınpederi, burcunun kayınvalidesinin ruhuna inşallah kabul olur dualarımız arkadaşlar

teşekkür ederim kızlar
yasin için bende sayı veremicem ama okuyabildiğim kadar okurum
dün bahar temizliğine başladım evim birbirine girdi halılarım yok dolapları boşalttım akşam eve gittikçe 1 perde bi dolap temizliyorum haftasonu bitecek inş. o zaman okurum yasin

babam dınle ılgılı sıır kıtabı almıs kı yerde ısaret var ıcıne kagıt konmus okadar babamı anlatıyor kı anlatamam sıze hepımız soktayız kuzenıme dedım bnde okumak ıstıyorum gelınce okucam dedı
zamansız olum
bende anlamadan gırdım topraga
bende gırecegım sende
bole uzun uzun ıkı sıır ama babamı anlatıyo resmen bu kadar mı tesaduf olabılır

hadi ya tesadüfe bak
:sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…