ıns burcuŞu cümleni defalarca okudum , sindirdim ve düşündüm..
Ne kadar anlamlı bir cümle olmuş lahanacım alkisalkisalkis
Yasin okuma konusuna gelince bende türkçesinden okuyorum , haftayada evime dönüyorum 1 tanecik bile olsa benimde katkım olsun çok istiyorum. evime gidince okuyduğumda okudum diye söylerim. Gel gelelim içime sinmiyor keşkee layıkıyla okusak :çok üzgünüm: Allahım bana güç ver başaracağıma dair içime umut verde bu sene bende kuranı öğreneyim :Saruboceq:
ALLAH KABUL ETSINben başladım bu akşam allahın izniyle
iki tane okudum
umarım kabul olur
hadi iyi geceler kızlar
AMİNya kızlaafr saolun yaaaaaaaaaaaaa
allah razı olsun yaaaaaaaaaaaaaaa hepınızden
allah annemı babamı
burdsakı arkadaslarımın aılesını yakınlarını kaybetmıs olanlarr mekanı cennet olsun....
netımde kafayı yedı hee
kaçrdım gene yazdıklarınızı ama benıde yazın
bu cumaya kadar mı
bana 5 yazın ama daha cok okursam derım
dün bende KURAN I KERIM e başlamıştım hatim için o yuzden az ama 5 dıyem ben
bıde akşam 9da cıkıom işten
gönül daha cok okumak ısterdı
Şu cümleni defalarca okudum , sindirdim ve düşündüm..
Ne kadar anlamlı bir cümle olmuş lahanacım alkisalkisalkis
Yasin okuma konusuna gelince bende türkçesinden okuyorum , haftayada evime dönüyorum 1 tanecik bile olsa benimde katkım olsun çok istiyorum. evime gidince okuyduğumda okudum diye söylerim. Gel gelelim içime sinmiyor keşkee layıkıyla okusak :çok üzgünüm: Allahım bana güç ver başaracağıma dair içime umut verde bu sene bende kuranı öğreneyim :Saruboceq:
bütün alıntılarım gitti. neyse
dün yağmur dolayısıyla işten erken çıktık. nihalcim gelmiş. canım benim daha iyi olacaksın inşallah günden güne..
yasin konusunu bende düşündüm ama söylemeye çekinmiştim.. okuyunca çok mutlu oldum. bende lahana gibi şu an müsait değilim... bu süre zarfında tevhid okumak istiyorum olur mu kızlar.
günaydın bu arada herkese
anladım canım:)valla hepsini okuyamıyorum bazen yelizcim
kızlar bende şimdi fatiha okudum allah kabul etsin
Allah hepınızden razı olsun cagrıya sesız kalamdıgınız ıcın basta nıhalımın annecıgı babacıgı esmanın ve bızım amcamız yengemıze oktarımızın babacıgına
sınayın ve burcunun oyle harıka evlatlar yetıstırıp arkadaslarımızı mutlu ettıklerı ıcın kayınvalıde ve kayınpederlerıne ve hepımızın olmuslerının ruhuna inş.
ben başlıyorum nihalin anne ve babası, oktarın babası, sinayın kayınvalide ve kayınpederi, burcunun kayınvalidesinin ruhuna inşallah kabul olur dualarımız arkadaşlar
babam dınle ılgılı sıır kıtabı almıs kı yerde ısaret var ıcıne kagıt konmus okadar babamı anlatıyor kı anlatamam sıze hepımız soktayız kuzenıme dedım bnde okumak ıstıyorum gelınce okucam dedı
zamansız olum
bende anlamadan gırdım topraga
bende gırecegım sende
bole uzun uzun ıkı sıır ama babamı anlatıyo resmen bu kadar mı tesaduf olabılır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?