dreamlife canım ekledim bu işte 1250.00 inş. olmuşturda üstüne tam tıklayınca büyük halini görebiliyorsun
dreamlife canım ekledim bu işte 1250.00 inş. olmuşturda üstüne tam tıklayınca büyük halini görebiliyorsun
canım güzel model daha önce birkaç internet sitesinde görmüştüm fiyatıda iyi satın mı alıyorsun? diktiriyormusun? , hazırmı?
CANIM DİKTİRECEM VE BENİM OLACAK mesela ben etek kısmındaki dalgayı daha çok istiyorum
giydin mi sen bu modeli altına tarlatan filanda giyince farklılaşıyor daha da kabarır gerçi diktirecekmişsin provolar esnasında denersiniz
günaydın bu arada kızlar
arzucum mutlu yıllar canım.
umarım neşe dolu kederden uzak dopdolu ve anlamlı bir sene geçirirsin...
Doğum Günün Kutlu Olsun OKTAR
eşinle birlikte sağlıklı, huzurlu, mutlu yaşlara :1hug:
oktar doğum günün kutlu olsun sağlıklı huzurlu ve mutlu yıllar geçirmen dilegiyle
Doğum günün kutlu olsun ARZU
her yaşın ayrı güzel geçsin...
geçmiş olsun canım.... bir an önce iyileşir inşallah dayın...
oktarcım doğum günün kutlu olsun.. nice senelere
hapi börtdey oktarrrrr:)))
doğum günün kutlu olsun OKTARR
nanedem geçmiş olsun allah en kısa zamanda şifa versin dayına
hayır canım giymedim diktirecem daha ama gittigim gelinlikçiye bu modelin aynısını biri daha istemiş ona bakmaya gidecem bir diktikten sonra kafamda hala net bişe yok o yüzden sinir oluyorum öbür ayda ist.gidecem ordan alırsam diktirme imkanım olmucak direk alacam ölede olsun istemiyorum ama yinede bakacam
Kızlar biz yarın çeşmeye gidiyoruz hani söylemiştim öğretmenevinde 3 günlük bi rezervasyon yaptık diye.
Ptesi kısmetse inş. görüşmek üzere, kendinize iyi bakın
Kızlar biz yarın çeşmeye gidiyoruz hani söylemiştim öğretmenevinde 3 günlük bi rezervasyon yaptık diye.
Ptesi kısmetse inş. görüşmek üzere, kendinize iyi bakın
iyi tatiller sultancım
bizim yerimizede bol bol dinlen,bol bol eğlen canım benim
çok öpüyorumopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
iyi tatiller sultannnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?