Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

giydin mi sen bu modeli altına tarlatan filanda giyince farklılaşıyor daha da kabarır gerçi diktirecekmişsin provolar esnasında denersiniz

hayır canım giymedim diktirecem daha ama gittigim gelinlikçiye bu modelin aynısını biri daha istemiş ona bakmaya gidecem bir diktikten sonra kafamda hala net bişe yok o yüzden sinir oluyorum öbür ayda ist.gidecem ordan alırsam diktirme imkanım olmucak direk alacam ölede olsun istemiyorum ama yinede bakacam

günaydın bu arada kızlar
arzucum mutlu yıllar canım.
umarım neşe dolu kederden uzak dopdolu ve anlamlı bir sene geçirirsin...

Doğum Günün Kutlu Olsun OKTAR

eşinle birlikte sağlıklı, huzurlu, mutlu yaşlara
:1hug:

oktar doğum günün kutlu olsun sağlıklı huzurlu ve mutlu yıllar geçirmen dilegiyle

Doğum günün kutlu olsun ARZU
her yaşın ayrı güzel geçsin...

geçmiş olsun canım.... bir an önce iyileşir inşallah dayın...

oktarcım doğum günün kutlu olsun.. nice senelere

hapi börtdey oktarrrrr:)))

doğum günün kutlu olsun OKTARR

nanedem geçmiş olsun allah en kısa zamanda şifa versin dayına

Hepinize teşekkür ederim... İnşallah hep birlikte sağlıklı mutlu yıllar geçiririz ... opuyorumnanaktan

arzucum doğumgünün kutlu olsun canım
nice sağlıklı mutlu huzurlu yıllara inşallahopuyorumnanaktan

aa oktar kusura bakma canım yeni gördümm

doğum günün kutlu olsunnice mutlu yaşlara..

ist da diktirme için provalara gidemezmisin, 2 -3provada hallediyor zaten ama tabi sen kendi memlekinte diktirisen daha sık provaya gider kafana takılan yerleri daha cabuk görür fikir beyan ederisn ben bile provada heyecandan hiçbirşey diyemedim sonra eve geldim dedim burası şöyle şursı şöyle olsun açtım kadına telde ilettim uzakta olmanın dezavantajları

Oktarcım doğumgünün kutlu olsun tatlım, nice güzel yaşlara

Kızlar biz yarın çeşmeye gidiyoruz hani söylemiştim öğretmenevinde 3 günlük bi rezervasyon yaptık diye.

Ptesi kısmetse inş. görüşmek üzere, kendinize iyi bakın

Kızlar biz yarın çeşmeye gidiyoruz hani söylemiştim öğretmenevinde 3 günlük bi rezervasyon yaptık diye.

iyi tatiller sultancım
bizim yerimizede bol bol dinlen,bol bol eğlen canım benim
çok öpüyorumopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

iyi tatiller canım ne güzel olur walla tatil kafa dağıtırsınız ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…