babam dınle ılgılı sıır kıtabı almıs kı yerde ısaret var ıcıne kagıt konmus okadar babamı anlatıyor kı anlatamam sıze hepımız soktayız kuzenıme dedım bnde okumak ıstıyorum gelınce okucam dedı
zamansız olum
bende anlamadan gırdım topraga
bende gırecegım sende
bole uzun uzun ıkı sıır ama babamı anlatıyo resmen bu kadar mı tesaduf olabılır
kızlar sizlere bişi sormak istiyorum dün gelinlikçiiden bir fiyat aldım 1250,00 tl dedi nasıl sizce dikecek ve benim olacak
günaydın arkadaşlar
canım modeli nasıl fiyat iyiymiş resim yokmu
canım modeli bilgisayarımda var ama yükleyemiyorum formatı uygun deil diyor anlamadım netten aramaya çalıştım bulamadımda aynısını ya offf
canım benim sağol...
ölüm böyle yakına gelince biraz daha dank ediyor insanın kafasına...
yaşadığımız herşeyin bir sebebi varya,
ölümde demk kendimizi bulmamız ve ne halde olduğumuzu bir kez daha hatırlamamız için...
sıkılıyoruz bunalıyoruz borçlarımız oluyor onu dert ediyoruz buna sıkıntı ediyoruz,
ama nefes bitince hepsi gümmm
olan gidene oluyor
arkadan herşey mecburen hale yola giriyor..
hayırlı zamnda hayırlı ölümler nasip olsun hepimize...
kuranı kerim öğrenmeye gelince
hepimiz şu zamnlarımızda ışıl ışıl etrafa ışık veren mumlar gibiyiz...
gençlikte yapılan herşey kar...
sonrasında beli kolu kanadı bükülüyor insanın...
istedikten sonra yapılmayacak şey yok bu hayatta..
inş canım benim inş sende en kısa zamnda öğrenirsinŞeniz
B]
allah razı olsun balım Şenizdun anıden cıkmak zorunda kaldım gecede cok gec geldım okuyamadım
pat dıye cıkmıs gıbı oldum
sabah huzunle gelmıstım ıse yeryuzunde nekadar yanlız kullar oldugumuzu dusune dusune..
sonra sızın yanınıza gelınce
hıc tanımadıgımız dokunmadıgımız sesını duymadıgımız ınsanların acılarını paylasıyor olabılmek
okumayı bılmedıgı halde okumaya calsıın dostları gormek
çok duygulandım gunleın stresı suzuluyor suan gozlerımden...
sevgi demek buymus bırbırımızın yaralarını sebebsızce sarmak...
Allah hepınızden razı olsun cagrıya sesız kalamdıgınız ıcın basta nıhalımın annecıgı babacıgı esmanın ve bızım amcamız yengemıze oktarımızın babacıgına
sınayın ve burcunun oyle harıka evlatlar yetıstırıp arkadaslarımızı mutlu ettıklerı ıcın kayınvalıde ve kayınpederlerıne ve hepımızın olmuslerının ruhuna inş.
kızlar hakikaten ya burdaki dostluga hayranım artık hepiniz benden bir parça oldunuz ilk içim buraya girmek sizlerden haber almak kendime kızıyorum acaba neden önce üye olmadım buraya die herşeyimi içimde yaşayan bir insan olarak çok zor günler atlattım keşke buraya önce üye olsaydımda sizlerle paylaşsaydım dedim çözüm bulamadıgım zamanlar oldu ama artık sizlei tanıdım iyikide tanımışım ve bu siteye üye olmuşum
babam dınle ılgılı sıır kıtabı almıs kı yerde ısaret var ıcıne kagıt konmus okadar babamı anlatıyor kı anlatamam sıze hepımız soktayız kuzenıme dedım bnde okumak ıstıyorum gelınce okucam dedı
zamansız olum
bende anlamadan gırdım topraga
bende gırecegım sende
bole uzun uzun ıkı sıır ama babamı anlatıyo resmen bu kadar mı tesaduf olabılır
nanadem
ne ekledin (göremiyorumda)
kızlar nane nerelerde yahu
burdayım canım , ama işlerim çok yoğun bide dayım hasta sürekli hastanedeyiz , buraya hiç uğrayamadan çıkıyorum işten hep evede otel niyetine gidiyorum ,, durum böle yani ,
burdayım canım , ama işlerim çok yoğun hiç okuyoamıyorum geçmişten bihaberim yani nihal haricinde kimseden haberim yok , varmı önemli bişey bilmediğim ,,
bide dayım hasta sürekli hastanedeyiz , buraya hiç uğrayamadan çıkıyorum işten hep evede otel niyetine gidiyorum ,, durum böle yani ,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?