selam kızlarr
oktarcım nice senelere canımm
sulfata da iyi tatiller diliorumm
elçin ben dün gelinlikçilerdeydim bakıyım canım istediğin modelee???
bu arada dream sende okudum nikaha az kalmış yaa senin
benim nikah tarihim. 23 TEMMUZ 2010 15:30
elçin bak benimkide bu
ervoş kız senin çek cumhuriyetinde ne işin var???
dreamlife canım ekledim bu işte 1250.00 inş. olmuşturda üstüne tam tıklayınca büyük halini görebiliyorsun
Kızlar biz yarın çeşmeye gidiyoruz hani söylemiştim öğretmenevinde 3 günlük bi rezervasyon yaptık diye.
Ptesi kısmetse inş. görüşmek üzere, kendinize iyi bakın
:teselli: dogum gününü en icten dileklerimle kutluyorum nice yillaraHepinize çoook teşekkür ederim... Uzun yıllar arkadaşlığımız bozulmadan devam eder inşallah... Çok sevdiğim birinden ayrı olarak ilk defa doğum günümü kutluyorum..Aslında çokta mutlu deilim Bir tarafım kırık mutsuz hüzünlü.. senağlama Her zaman yanımda olduğunuz için teşekkür ederim..
harika buda cok nazik kibar kibarcik bir gelinlik peri gibi olacaksinz allahin izniyle..
elçin bak benimkide bu
veeee zaman geçti nişanlandık sıra geldi gelinliğe ve hemen gittim aldık o gelinliğiopuyorumnanaktanilk ve son gelinlik deneyişimdi.herkes dedi biraz bak sonra güzel bi model görürsün içinde kalır.lmaz lmaz dedim ilk aşkım o benim...ve giymek için sabırsızlanıyorum...
ay çok sevimli bir hikayeeopuyorumnanaktansonra doğumgünümde(geçen yılki)çok mutsuz bi günümdü..dışarda hüzünlü ve yalnız gezerken o markanın mağazasının önünden geçiyordum vitrine baktım uzun uzun ve umutsuzzzboshayallersmilesonra içeri girip o gelinliği sordum denemem için ısrar ettiler daha düğün tarihi yok ortada düşünün nişanlı bile değilim tek başımayım ve gelinlik deniyorumsonra gelinliğin giyince doğumgünüm ya bide "bu gelinlikle gelin olayım"diye dilek tuttum..
allam yaabeyaz da bu yaz evleniomuşş
esma sultan yalısında
hoşşşş
ervoş valla az kalmış beaaa
yusufluyom bende cetveli gördükçe ama
19 unda eşyalarım da geliooo off
çok iş var
neyse pank olmadan halledioz herşeyiii
panik yasak canım bizee
rahat ol sende
allahın izniyle yüzümüzün akıyla çıkıcaz bu iştenn
pashiii aldınız mı gelinliği cnm alıntıdan gördüm çok hoşş
duvağı sordun muuu ?
bugün gelemedim çok hastayımoktarın doğum günü sanırım iyi ki doğdun cnm nice mutlu yıllara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?