Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Merhaba kizlar.

gecmis olsun canim acil sifalar diliyorum dayina

Kızlar biz yarın çeşmeye gidiyoruz hani söylemiştim öğretmenevinde 3 günlük bi rezervasyon yaptık diye.

Ptesi kısmetse inş. görüşmek üzere, kendinize iyi bakın

Iyi tatiller sultancim. Bol bol dinlenin....

nikah tarihin hayirli olsun canim

elçin bak benimkide bu

Pashi cok güzel gelinligin eminim cok yakisacak sana....

Elcin seninkinin modelide güzel canim.....

Oktar dogum günün kutlu olsun. Sevdiklerinle birlikte nice mutlu, saglikli yaslara.

evet canım senin gelinliğinde çok güzel süslü ve zarif :)))
saolun kızlar
kızlar ya ben çok kötüyüm ya kasıklarım çok kötü ağrıyor ölecem sanki doktora gitmeyede cesaret edemiyorum korkuyorum ya cumartesi acile gittim tahlil filan bişe çıkmadı ama galiba bir ultrasonla baktırmam lazım ama korkuyorum :1no2:

pashımına tam kendıne gore bı gelınlık secmıssın
sade zarıf...

opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
pashicim canım gelinliğin çok güzel
sade ve şık ben çok beğendimopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
mutlulukla giy inşallah:Saruboceq:

elcin
geçmiş olsun canım üşütmüş olabilirmisiniz yinede hmal etme görün dr a

ekocin
hoşgeldin

pashi sen bu gelinligi hangi siteden buldun sanki bu kızlarda aynı ya yani gelinligin içindekliler

pashi gelinlik çok güzel.... ben seni hiç görmedim sanırım... düğün fotolarında görürüm artık hayırlısıyla

elçin sende gelinlik ekledin sanırım ama ben göremedim canım o yüzden bir yorum yapamadım

elcin
geçmiş olsun canım üşütmüş olabilirmisiniz yinede hmal etme görün dr a

ekocin
hoşgeldin

hoşbulduk canım...
kızlar sizce ilk dans için ferhat göçer üzüm nasıl???son günlerde çok dinliyorum ve sözleri çoooooookkk güzelopuyorumnanaktan,çok anlamlı...

evet ekledim canım ama albümede koydum böyle pashi ninkinin süslüsü görürsün albümde

hoşbulduk canım...
kızlar sizce ilk dans için ferhat göçer üzüm nasıl???son günlerde çok dinliyorum ve sözleri çoooooookkk güzelopuyorumnanaktan,çok anlamlı...

hımm ben hiç dinlemedim o şarkıyı dur bulabilirsem dinleyim, sen kendiniz için uygun gördüysen kullan önemli olan sizi yansıtması ve sizin beğenmeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…