Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

pashicim canım gelinliğin çok güzel
sade ve şık ben çok beğendimopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
mutlulukla giy inşallah:Saruboceq:

çok teşekkürler canım daha güzelleri senin olsunn

pash

foto cu ayarladın mı dış çekim mi yoksa stüdyo mu oalcak

bir ay falan oldu canım

nişanlımın arkadaşı fotocu o günde boş

doğa çektircez
[

QUOTE=elcintih;13656850]pashi sen bu gelinligi hangi siteden buldun sanki bu kızlarda aynı ya yani gelinligin içindekliler[/QUOTE],

ben gelinliği bir siteden bulmadım aslında

mankenin üzerinde duruyodu girdiğim gelinlikçide

baktım askıda duruyodu

denedim ve budur dedimm

sonra netten bakındım kadın deyince gerçektende varmış iştee nette

aa sen beni görmüşündür de unuttungaliba

sayfa sayfa ekledim resimlerimi ya canımm

gene eklerim sen burdaykenn

hım anladım pash ya ben bu modeli buldum ama daha sonra hangi siteden buldugumu unuttum daha yakın modeline filanda bakmak istiyorum arkadan resmine o açıdan sordum

dreamm parasını söylememiş çocukk

sonra halledicek benimki

yakın arkadaşı çünküü

nasıl yapcaz bilmiorumm

parasını söyylese versek kurtulsak daha kolay

böyle bize zor geliooo düşüncesii

aralarıda halledicekler bi şekilde artık

ya ben 700anlaştım dış çekim kuaförden itibaren yanımda olacak zaten kuaför sorun değil orası benden olsun dedi pekde gerekli değildi benim içinde bir ark. h.sonu farklı biryere sormuş 450 ye yaparız diye ama çekimleri nasıl hiç bilmiyorum acaba dedim pahalıya mı geliyor benimki bizde güya tanıdık bir yere çektiriyoruz da dost kazığı yemeyim bilmiyorumkismile

ben gelinlik olayını geçen yıldan hallettim resmenbi arkadaşım gelinliğini göstericekti bana siteden.bi model gördüm.duuuurrr dedim bu süper bi gelinlik ve benim olmalı..ilk görüşte aşk benimkisikaydirigubbakcemile3

sonra doğumgünümde(geçen yılki)çok mutsuz bi günümdü..dışarda hüzünlü ve yalnız gezerken o markanın mağazasının önünden geçiyordum vitrine baktım uzun uzun ve umutsuzzzboshayallersmilesonra içeri girip o gelinliği sordum denemem için ısrar ettiler daha düğün tarihi yok ortada düşünün nişanlı bile değilim tek başımayım ve gelinlik deniyorumsonra gelinliğin giyince doğumgünüm ya bide "bu gelinlikle gelin olayım"diye dilek tuttum..

veeee zaman geçti nişanlandık sıra geldi gelinliğe ve hemen gittim aldık o gelinliğiopuyorumnanaktanilk ve son gelinlik deneyişimdi.herkes dedi biraz bak sonra güzel bi model görürsün içinde kalır.lmazlmaz dedim ilk aşkım o benim...ve giymek için sabırsızlanıyorum...

gelinliğin süper hikayesi
merak ettim valla eklsene bizede

ekocin ekle bende merak ettim

pashi bir kaç kere eklemişsin ama ben yokken oldu hep... ama kızların yorumlarından anladığım kadarıyla duru bir güzelliğin var..

ekocin hikaye çok hoş.. merak ettim gelinliğini

iyi akşamlar kızlar

benim mesai bittiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…