Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

bir yeni yil kutlamasi da benden.. yeni yiliniz hayirlaya vesile olur insallah..

Yeni yılın tüm insanlığa ve ülkemize barış, mutluluk getirmesi dileğiyle yeni yılınızı kutlarım. Her şey gönlünüzce olsun!

arkadaşlar Speed Slicer Süper Hızlı Dilimleyici kullanan var mı? varsa memnun mu?

merhaba canim.. ayni markamiydi bilmiyorum ama annemde böyle tv de cok reklami dönen rendeleme seti almisti seninkine benziyor.. hic bir ise yaramiyor yani tv de gösterip met ettikleri gibi hic degil. eger senin bu renden de tv den satis yapilanlardansa alma derim ben. onlar hem pahali oluyor hemde verilen sözleri asla tutmuyorlar.. bence klasik rendeler daha kulanisli..

merhaba herkese, mutlu yıllar!

mobilyalar ve beyaz eşyalar toplam ne kadar tutuyo? tabi herkese göre değişir ama yaklaşık olarak...
ben evlendim, ama evim neredeyse bomboş çok az eşyam var acilen alınan kesinlikle acil gerekli şeyler...
şimdi 2011 için karar aldık, bi an önce evimizi düzeltiyoruz ama napıcam nerden başlicam hiç bilmiyorum
bide mutfakta doğru düzgün bişeyim yok onları da almam lazım
annem özellikle mutfak için sakın gidip herşeyi aynı yerden alma dedi, bi yerde bişey uygunsa diğeri pahalıdır dedi, ve bende fiyatları bilmediğim için aldanabilirim, sizce de öyle mi?

mutlu yıllar

evlilik yıldonumunuz kutlu olsun

kizlar yil sonu tatilim bitti iki günden beri calisiyorum.. düzenim bozuldu geceleri gec uyuyorum suan ayakta uyuyorum gözlerim kapaniyor uyuyan smily bulamadim orasini da hayal edin :)
kendinize iyi bakin

arkadaşlar başterziler diye bir firmanın onlıne alışveriş yapabileceğim bir internet sitesi buldum.içerisinde farklı ve güzel ürünler var hatta takı dolabı yapmışlar bütün takı ve aksesuarları bi yerde tutabileceğimiz çok kullanışlı bi ürün gibi duruyor siteyi inceleyip ziyaret eden varmı
www.basterziler.com.tr

Kızlar merhaba ben daha önceden hiç bişey almamıştım annem bişeyler almıştı sağolsun ama 4 5 sene önceki şeyler beğenilmiyo açıkcası dün mercan yokuşuna gittim bilrsiniz belki toptancıların olduğu yer yemek takımımı çatal bıçak tk. tencere tk. ve su takımı aldım çok ciciler yaa tavsiye ederim mercan yokuşuna gidin hem uygun fiyata bol çeşit bulabilirsiniz

merhaba adaşım =))

başterzilerin kalitesiz veya şık olmayan, kullanışsın bi tane bile ürünü yok hepsi çok güzeller
ama bence bi çok ürünü gereksiz derecede pahalı

bende bi takı dolabı bakmıştım ama (belki aynısıdır 350 lira olan)
o kadar para veremem dedim, çünkü o kadar etmez

acaba selam desemmmm kim alır selamımı? eskilerden bir dosta rastlar mıyım ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…