Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

slmm kızlarr buraya 1 yıldan fazladır cvp yazmıyordum nasılsınızzz çeyiz alışverişi zamanı özledimm evle ilgili şeylere bakmadan edemiyorumm halaaa 1,5 yıl oldu evleneli yok takıntı olduuuu:)))

Kızlar haftasonu Ankara'da olacağım. Orada nerede Outlet mağazaları var ve sosyete pazarları nerde kuruluyor ve hangi günler bi yazabilir misiniz? Kaçamak yapabilirsem gezmek istiyorum da.

canım nasılsın ne zamandır göremiyodum seni

iyiyim canım evlendık iş ev derken kendıme bile zaman ayıramıyorumm

ve bu arada çok istediğim şeyi evimizi aldıkkk

çok mutluyum 5 ay olcak

herkese Allah istediklerini versin inşallahhhhhhhh

sizler napıosunuz ne güzeldı dıme topıgımızzz yaaaa

çeyiz çeyiz varya neler aldık nelerrr

Kızlar haftasonu Ankara'da olacağım. Orada nerede Outlet mağazaları var ve sosyete pazarları nerde kuruluyor ve hangi günler bi yazabilir misiniz? Kaçamak yapabilirsem gezmek istiyorum da.

perşembe günü sıhhıyede sosyete pazarı kuruluyor
optimum, anteres ve ankamall, forum alışveriş merkezlerinde de istediğini bulabilirsin

ESKİLER yine geri döndü mutluluklar hepinize :82:

Hayırlı uğurlu olsun Allah sağlıkla huzurla oturmayı hasip etsin canım
ben napıyım hamileyim işte bebiş bekliyoruz nasipse

Hayırlı uğurlu olsun Allah sağlıkla huzurla oturmayı hasip etsin canım
ben napıyım hamileyim işte bebiş bekliyoruz nasipse

çok sevindimm canım yaa Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinn
aynı zamanlarda evlenen arkdaşları merak ediyorum neler yapıolar şuanda

merhaba bayanlar bakıyorum kı herkess ceyız için brseyler yapmıs ve hazırlamıs..benımde hepınıze bir sorum olucak benim ceyızım de nasıpse martta serilicek ama simdi danteller yıkanıp utulenıcek ama bu havlular nevresımler carsaflar yun den orulen kazaktır yelektır bunların hepsnı yıkadınızmı simdi biz herseyı yıkayıp utuleyım bohcalayıp götürmeyı istiyoruz ama hanı ceyız serılırken bunlar kullanılmıs havasına girmesinden korkuyorum.ama yıkanmalı dıe dusunuyoruz kırlı kırlı sermekte cok hos olmaz diyorum fıkırlerınıze ihtiyacım var

benimde çeyizimi daha yıkanmadı.
ama tüm herşeyim yıkanır canım büyük ihtimalle. kim ne derse desin temiz temiz gitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…