Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

merhaba kızlar
nevresim takımı, uyku seti,pike takımı icin önerdiğiniz kaliteli ve uygun markalar varmı?
Dün tac ın nevresım takımından aldım bi tane
ama henüz eksiğim cok,bikaç tane daha almam lazım..
Maalesef fiyatları çok yüksek yahu

düğüne sanırım 6 ay var acele etme canım.
kampanya falan olduğu zaman hemen alırsın..
int sitelerini falan takip edebillirsin bazen taçta linenste %50 yada 1 alana 1 bedava falan oluyor

evet cnm henüz 6 ay var fakat ben yurtdısında kalıyorum
şimdi 2 haftalık ceyiz alışverişi için türkiyeye geldim
ben dönmeden önce olsa keşke indirimler

evet cnm henüz 6 ay var fakat ben yurtdısında kalıyorum
şimdi 2 haftalık ceyiz alışverişi için türkiyeye geldim
ben dönmeden önce olsa keşke indirimler

ozaman eminönüne git normalden çok daha uyguna oluyor.
bide hepsini birlikte alırsan indirimde yaparlar

aynen aklımda eminönüne gitmek var
önerdiğin bi yer varmı peki canım
gerçi orda binbir dükkan var biraz zor bulurum

hayatım sen hamilemisin tebrık ederm cnm allah hayrlsyla saglklı bı seklde kucagına almak nasp etsn

evet aslıcım hamileyim Teşekkür ederim
takvimini gördüm senin de çok az kalmış canım ya
Allah o güne kavuştursun
gelin olmuş resimlerini merakla bekliyorum

acaba selam desemmmm kim alır selamımı? eskilerden bir dosta rastlar mıyım ki?

aleykümselam canım

aynen aklımda eminönüne gitmek var
önerdiğin bi yer varmı peki canım
gerçi orda binbir dükkan var biraz zor bulurum

hiç sevmzken şimdi ezberledim
mercan var canım sobacıların oradan dümdüz çık yukarı porselen falan orada çok uygun.
bide kürkçü han var o civarda zaten çeyizciler oluyor orada detaylı dolaş çok uygunç..
ama mutlaka pazarlık yap ilk gördüğünü hemencik alma

slm canım english home de nevreimler çok güzel sen kombin yapabiliosun istediğin renklerden çift kişilik 60 TL

merhaba kızlar ben de yavaş yavaş çeyiz yapmaya başlıyorum :))
birşey soracağım size şimdi ben klasik yemek takımı alacağım işte içinde çatalı bıçağı tencere tavası olacak ya bunu yanında başka tencere tava alıyor musunuz yani bu takımdakileri mi kullanmayı düşünüyorsunuz malum ben pek bilmiyorum da size danışmak istedim :))

Birbuçuk yıllık evliyim. Ayrı bir takım tencere çatal bıcak ve yemek takımı almıştım.Çatal bıcak ve yemek takımını misafirlere kullanıyorum ama tencereleri hiç kullanmadım daha. Günlük kullanım için de tencere almıştım, hep onları kullanıyorum. Anladım ki ayrı tencere takımına gerek yokmuş. Ama ayrı çatal bıçak ve yemek takımı şart.

kızlar ben beğendim (hem de bayıla bayıla ) ve hesapladım size yazıyorum ekonomik mi değil mi bana fikir verirseniz çok memnun olurum....
kahvaltı seti yemek takımı (yemek takımı, çatal kaşık seti, düdüklü tencere, çelik tencere seti, çeelik çaydanlık ve cezve seti)
günlük yemek 24 parça (6 Adet Servis Tabağı 6 Adet Çukur Tabak 6 Adet Pasta Tabağı 6 Adet Komposto Kasesi 6 Adet Su Bardağı)
tecere seti ( Yapışmaz Tencere Seti - 9 Parça )
bardak takımı ( Meşrubat Bardağı - 6 Adet)
20 Parça Çay-Pasta Seti (6 adet Pasta Tabağı 6 adet Çay Fincanı ve Tabağı 1 adet Pasta Standı ve Spatulası) hepsi toplam 2290 tl tuttu sizce çok mu bu fiyat yoksa normal mi
görüşlerinizi bekliyorum

anladım cnm ben listee ayrı tencere takımını da koydum almışken yazayım onları da diye ama şimdi sette sadece belli parçalar var ayeı tencere takımında boy boy tavası vs. de var o da bana cazip geliyor açıkçası :44: ama dediklerin de doğru ayyyy karar veremedimm

slm canım english home de nevreimler çok güzel sen kombin yapabiliosun istediğin renklerden çift kişilik 60 TL

tavsizen için sağol canım.. orayada bakıcam öyleyse

bayan canım iyi fiyata almışsın hepsi aradan çıkmış, bi ara bende bernardonun çeyiz
setini almaya niyetlenmiştim ama kısmette karaca varmış.

sebnem42 ceyiz topiğini takip ediyorum sürekli,zevkini beğendiğim ilk kişilerdensin
umarım hepsini iyi günlerde kullanırsın

kızlar bana netten çeyiz alışverişi yapabileceğim kapıda ödeme seçenekli bi sayfa lazım..
googleden aratınca çıkıyor ama güvenilirliğinden emin olmak gerek
varmı tavsiye ettiğiniz bi sayfa?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…