acaba selam desemmmm kim alır selamımı? Eskilerden bir dosta rastlar mıyım ki?
evet cnm henüz 6 ay var fakat ben yurtdısında kalıyorum
şimdi 2 haftalık ceyiz alışverişi için türkiyeye geldim
ben dönmeden önce olsa keşke indirimler
hayatım sen hamilemisin tebrık ederm cnm allah hayrlsyla saglklı bı seklde kucagına almak nasp etsn
acaba selam desemmmm kim alır selamımı? eskilerden bir dosta rastlar mıyım ki?
aynen aklımda eminönüne gitmek var
önerdiğin bi yer varmı peki canım
gerçi orda binbir dükkan var biraz zor bulurum
acaba selam desemmmm kim alır selamımı? eskilerden bir dosta rastlar mıyım ki?
merhaba kızlar
nevresim takımı, uyku seti,pike takımı icin önerdiğiniz kaliteli ve uygun markalar varmı?
Dün tac ın nevresım takımından aldım bi tane
ama henüz eksiğim cok,bikaç tane daha almam lazım..
Maalesef fiyatları çok yüksek yahu
merhaba kızlar ben de yavaş yavaş çeyiz yapmaya başlıyorum :))
birşey soracağım size şimdi ben klasik yemek takımı alacağım işte içinde çatalı bıçağı tencere tavası olacak ya bunu yanında başka tencere tava alıyor musunuz yani bu takımdakileri mi kullanmayı düşünüyorsunuz malum ben pek bilmiyorum da size danışmak istedim :))
Birbuçuk yıllık evliyim. Ayrı bir takım tencere çatal bıcak ve yemek takımı almıştım.Çatal bıcak ve yemek takımını misafirlere kullanıyorum ama tencereleri hiç kullanmadım daha. Günlük kullanım için de tencere almıştım, hep onları kullanıyorum. Anladım ki ayrı tencere takımına gerek yokmuş. Ama ayrı çatal bıçak ve yemek takımı şart.
kızlar ben beğendim (hem de bayıla bayıla) ve hesapladım size yazıyorum ekonomik mi değil mi bana fikir verirseniz çok memnun olurum....
kahvaltı seti yemek takımı (yemek takımı, çatal kaşık seti, düdüklü tencere, çelik tencere seti, çeelik çaydanlık ve cezve seti)
günlük yemek 24 parça (6 Adet Servis Tabağı 6 Adet Çukur Tabak 6 Adet Pasta Tabağı 6 Adet Komposto Kasesi 6 Adet Su Bardağı)
tecere seti ( Yapışmaz Tencere Seti - 9 Parça )
bardak takımı ( Meşrubat Bardağı - 6 Adet)
20 Parça Çay-Pasta Seti (6 adet Pasta Tabağı 6 adet Çay Fincanı ve Tabağı 1 adet Pasta Standı ve Spatulası) hepsi toplam 2290 tl tuttu sizce çok mu bu fiyat yoksa normal mi
görüşlerinizi bekliyorum
Hangii markanın canım bunlarr bence bukadar çok şey için fiyatt gayett iyii
kızlar ben beğendim (hem de bayıla bayıla) ve hesapladım size yazıyorum ekonomik mi değil mi bana fikir verirseniz çok memnun olurum....
kahvaltı seti yemek takımı (yemek takımı, çatal kaşık seti, düdüklü tencere, çelik tencere seti, çeelik çaydanlık ve cezve seti)
günlük yemek 24 parça (6 Adet Servis Tabağı 6 Adet Çukur Tabak 6 Adet Pasta Tabağı 6 Adet Komposto Kasesi 6 Adet Su Bardağı)
tecere seti ( Yapışmaz Tencere Seti - 9 Parça )
bardak takımı ( Meşrubat Bardağı - 6 Adet)
20 Parça Çay-Pasta Seti (6 adet Pasta Tabağı 6 adet Çay Fincanı ve Tabağı 1 adet Pasta Standı ve Spatulası) hepsi toplam 2290 tl tuttu sizce çok mu bu fiyat yoksa normal mi
görüşlerinizi bekliyorum
Hangii markanın canım bunlarr bence bukadar çok şey için fiyatt gayett iyii
bana da iyi geldi tatlım yaa bunlar bernardodan ama o kadar harikalar ki tutamadım kendimi almam dediğim şeyleri de alıcam sanırım çk güzeller ayrıca ben günlük takımda çatal kaşığı unutmuşum onu da eklersem bir 70 tl falan var o da sanırım bnm çeyizlerim bernardodan olacak kızlarbieve baktım çok pahalı geldi bana ben önce şu mutfak işlerini halledeyim sonra nevresm vs. geçicem onlar kolay iş
slm canım english home de nevreimler çok güzel sen kombin yapabiliosun istediğin renklerden çift kişilik 60 TL
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?