Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

yorgan konusunda ben çok rahat ettim açıkcası.zaten öyle yün yorgan fln deil çok hafif yorganlar. mesela pike atıorum, nevresim seti atıyorum 8 kg lık bocsh benmki, çok fazla programı var suyu yavaş alan hassas durulama yapan vs. annemde 7 kg lık olan var zor sığıyo valla.

Bugün başka bir bosch bayiine baktık 8kglik makinelerin fiyatları 1000 ile 1350 arası. İç hacmi de çok iyi.
Buzdolabında bosch'un XL olan bir modelini beğendim. Fiyatı 1800 civarıydı sanırım tam emin değilim ama.
Bulaşık makinesinde annemin kullandığı makine hala son modellerden 6 programlı onlardan alabiliriz. Bunun fiyat da 1000 civarı.
Ama rengine karar veremedim. (Siyahlar süperdi ama her eve olmaz) Gri veya beyaz düşünüyoruz muhtemelen beyaz alırız.

benım tüm beyaz eşyalarım arçelık
cok memnunum tavsıye ederım marka olarak

bulaşık makınam 5 programlı ama 3 programlıda yeterlı oluyo
buzdolabı hacmıne hıc dıkkat etmedım
no frost çift kapalı +a sınıfı olmasına dıkkat et yeterlı
tüm beyaz esyalarda +a sınıfı al
tasaruflu oluyo

napim walla bende aynı canım ya ev hali evdeyim yani iş arıyorum yavaş yavaş
artık sıkılmayada başladımm

ınş en kısa zamanda hayırlı bı iş bulursuncnm
yıkamana gerek yok özellıkle kazaklar hırkalar falan kullanılmış havası olur
nevresımlerın sadece sarılmadan yıkayıp ütüledım
sarıldıktan sonra ütülemedım
evınde ütülersın tatlım

benım kucuk ev aletlerımın hepsı grı celık kaplama lıla mor pembe renklernı sevmedığımden
bence gri al cnm herseyle uyumlu oluyo

merhaba kizlar bende sizlere birsey danismak istiyorum. Ceyizinize kac tane su ve mesrubat takimi aldiniz ve kac adet 6 mi 12 mi???

evlı olaraktan yazıyorum cok fazla alma
benım güblük nerdeyse 2 yıldır kullandığım 12 lı setım var
6lı seklınde ıkı tane aldımkı mısafr gelrse bıdaha çıkarmak ıstemedım
zaten ben daha önemlıyımcnmmısafırde benım kullandığımı kullansın dıyorum
onun dışında kaç takımım var bılmıyorum ama hepsı 6 lı ve vıtrın sevmedığım öle vıtrın bardağımda yok

1 tane 12 li al cnm güblük kullanırsın
1 tanede 6 lı aldın mı tmm fazlaya gerek yok zaten pahalı bısey deıl
yenılerı cıkınca alırsın
bıde kırmazsan ohoo ben 2 yıldır bısey kırmadım kullanıp duruyorum yanı

soyle adan zye beyaz esya ve mobilyaların dısında iste tabagi canagı mutfak gerecleri ortusu falan ne kadar odediniz siz...

:44:ben bı 4000 ödemışımdır
nisanlandm ama hala çeyizim yok bu yaz hepsi toplu halde alincak

aman gec kalma fazla
benım sevgılım bıle yoktu almaya başladığımda ama bı sevgılım olducok cabuk evlendık
eksık oluyo elbet ama en aza ındırmek lazım

tabiki de herşey para değili.
ama yine de genelde herşryimi almaya çalışyorm evlendiğimde eksiğim mutlaka olur

ben aldım ve halada alıyorum eksık bıtmez
ceyıs bıtmes ömür bıter

günaydın böcük
bitmiyor malesef. artık kasmıyorum onun için büyük çoğunluğunu bitirdim derken yeni bişey geliyor aklıma :76:

ay cevap icin öncelikle tesekürler. Ben hayla kararsizim fazla alipta kalabalikta etmek istemiyorum dolarlarda. Bir tane 12lik var onu günlük kullanmak istiyorum ama misafir icinde uygun sanirim birtane daha 12lik alicam. Yok bende vitrin almiycam o yüzden öyle heryeri bardak doldurmak istemiyorum zaten birsürü cay bardigim var degisik degisik.

Kizlar sizlere birsey daha sormak istiyorum. Arkadasim bana 3 -4 sene önce söyle bir set hediye etmisti (resme bakiniz heheheh) Bunu acaba baharatlik olarak kullanabilirmiyim. Kekik, Nane, Kirmizi biber vs icin. Birtane de tezgah icin hani su 3lü kapakli porselen kasikli olanlardan alicam. ZAten bu setim varken birde baharatlik alirsam fazla olurmus gibi geliyor. Birde arkadasimin hediyesi oldugu icin kullanmak istiyorum. Of bilemedim ki simdi:78:

günaydın böcük
bitmiyor malesef. artık kasmıyorum onun için büyük çoğunluğunu bitirdim derken yeni bişey geliyor aklıma :76:

akşam oldu olm ne günaydını
senden garu olmas
amann olduğu kadar salla gerısını evlenınce alırsın

önemlı deıl cnm
ceyıs bakanıyım ne güne duruyom
mısafır yada sen bence sen ve eşin daha önemlı 12 lı bı set al tmmdır
ınan yetıyo
ben dıomkı kırılsada artık diğerleırnı kullansam
kırılmıyorlardazaten evlenınce kullanılan seyler hep bellı olur kalabalık taraftarı değilım
zaten pahalı bıseyde deıl

bence güzel kullan cnm ne dıe masraf yapıyorsunkı
ben sayısını bılmedığım baharat setımden sadece 3lü olanı kullanıyorum
bievden almıştım k bıber k bıber tuz
bı tanede böle 8lı setım var ama cok toplu onu kullanıyorum tmm
resmını bulursam eklerım anlatamıycam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…