- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
hmm bunu ögrenmem iyi oldu banada lazim olcak
benim fikrime göre kg ziyade en önemlisi iç hacmi ve garantisi.
ama kg ilerde çocuk falan filan derken önemli işte. 7/8 kg alırsınm işte
yok ben 2den fzla çocuk yapmiycam :76:
onu düşünmek için çok erken Allah nasip etsin inşallah
mutlaka öyle isin $akasi o, ama insana bi defa annelik hissi gelmeyi görsün Allah isteyen herkese nasip etsin yinede dünyanin en güzel seyi, hem insani tam bi aile yapiyor
o kesin canım boşa aşkın meyvesi demiyorlar
peki sen çalisiyomusun yada üniv fln var mi biseyler
çalışıyoum canım okul falan bitti.
evlendikten sonrada devam edicekmisin (ay ne kadar merakliym)
tabi canım mutlaka devam ederim Allahın izniyle..gönül isterse yat evde ama hem çalışmam lazım. ev falan almak için hemde ben evde sıkılırım
Bugün başka bir bosch bayiine baktık 8kglik makinelerin fiyatları 1000 ile 1350 arası. İç hacmi de çok iyi.yorgan konusunda ben çok rahat ettim açıkcası.zaten öyle yün yorgan fln deil çok hafif yorganlar. mesela pike atıorum, nevresim seti atıyorum 8 kg lık bocsh benmki, çok fazla programı var suyu yavaş alan hassas durulama yapan vs. annemde 7 kg lık olan var zor sığıyo valla.
evet canim kira derdi sorun oluyor umarim yakin zamanda alabilirsiniz.. bizde bi 3 yil sonra düsünüyoruz bakalim..
arkadaşlar ya beyaz eşya alacak nişanlım ama ne ben ne de o bu konuda hiç birşey bilmiyoruz
mesela buzdolabı hacmi ne kadar olmalı
çamaşır ve bulaşık makinası kaç program olmalı
süpürgeme karar vermiş gibiyim (bosch'un toz torbasız bir modeli)
bu konuda yardımlarınızı bekliyorum
napim walla bende aynı canım ya ev hali evdeyim yani iş arıyorum yavaş yavaş
artık sıkılmayada başladımm
merhaba bayanlar bakıyorum kı herkess ceyız için brseyler yapmıs ve hazırlamıs..benımde hepınıze bir sorum olucak benim ceyızım de nasıpse martta serilicek ama simdi danteller yıkanıp utulenıcek ama bu havlular nevresımler carsaflar yun den orulen kazaktır yelektır bunların hepsnı yıkadınızmısimdi biz herseyı yıkayıp utuleyım bohcalayıp götürmeyı istiyoruz ama hanı ceyız serılırken bunlar kullanılmıs havasına girmesinden korkuyorum.ama yıkanmalı dıe dusunuyoruz kırlı kırlı sermekte cok hos olmaz diyorum fıkırlerınıze ihtiyacım var
yaaa kızlarrr bana bişey söyleyin kafamkarıştı şimdi benim mutfak eşlarımın çogu lila rengi ketelim mutfak robotum lila rengi tost nakinemide arzum tostcu aldığımiçin gri oldu rengi birde felix narinciye sıkacagı aldım oda sadece turuncu rengi olduğu için turuncu aldım onun yanı sıra tencerelerim felanda lila rengi mor şimdi benim sıkıntım şu çırpıcı almam gerekiyor çırpıcıyı lila rengi alsam çok boğdu diye düşünüyorum beyaz alsam rengarenk olucak herşey lila turuncu gri eee çeyizde sericem kötü gözüksün istemiyorum bitürlü kombine edemedim.napayım sizce hangi renk alıyım bu kadar takma diyorum kendime ama napıım ..
merhaba kizlar bende sizlere birsey danismak istiyorum. Ceyizinize kac tane su ve mesrubat takimi aldiniz ve kac adet 6 mi 12 mi???
sagolun kizlarbende biraz kararsizdim asiriyada kacmak istemiyorum hani aklim iyice karismisti benim bir tane 12 li var. begendigim bir tane daha var 6 limi alsam 12 limi bilemedim. Cünkü birde misafir icin almayi düsünüyorum 12 lik. Yani vitrin takimi almiycam alamiycam..
soyle adan zye beyaz esya ve mobilyaların dısında iste tabagi canagı mutfak gerecleri ortusu falan ne kadar odediniz siz...
nisanlandm ama hala çeyizim yokbu yaz hepsi toplu halde alincak
tabiki de herşey para değili.
ama yine de genelde herşryimi almaya çalışyorm evlendiğimde eksiğim mutlaka olur
evlı olaraktan yazıyorum cok fazla alma
benım güblük nerdeyse 2 yıldır kullandığım 12 lı setım var
6lı seklınde ıkı tane aldımkı mısafr gelrse bıdaha çıkarmak ıstemedım
zaten ben daha önemlıyımcnmmısafırde benım kullandığımı kullansın dıyorum
onun dışında kaç takımım var bılmıyorum ama hepsı 6 lı ve vıtrın sevmedığım öle vıtrın bardağımda yok
1 tane 12 li al cnm güblük kullanırsın
1 tanede 6 lı aldın mı tmm fazlaya gerek yok zaten pahalı bısey deıl
yenılerı cıkınca alırsın
bıde kırmazsan ohoo ben 2 yıldır bısey kırmadım kullanıp duruyorum yanı
günaydın böcük
bitmiyor malesef. artık kasmıyorum onun için büyük çoğunluğunu bitirdim derken yeni bişey geliyor aklıma :76:
ay cevap icin öncelikle tesekürler. Ben hayla kararsizim fazla alipta kalabalikta etmek istemiyorum dolarlarda. Bir tane 12lik var onu günlük kullanmak istiyorum ama misafir icinde uygun sanirim birtane daha 12lik alicam. Yok bende vitrin almiycam o yüzden öyle heryeri bardak doldurmak istemiyorum zaten birsürü cay bardigim var degisik degisik.
Kizlar sizlere birsey daha sormak istiyorum. Arkadasim bana 3 -4 sene önce söyle bir set hediye etmisti (resme bakinizheheheh) Bunu acaba baharatlik olarak kullanabilirmiyim. Kekik, Nane, Kirmizi biber vs icin. Birtane de tezgah icin hani su 3lü kapakli porselen kasikli olanlardan alicam. ZAten bu setim varken birde baharatlik alirsam fazla olurmus gibi geliyor. Birde arkadasimin hediyesi oldugu icin kullanmak istiyorum. Of bilemedim ki simdi:78:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?