Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

yaaa kızlarrr bana bişey söyleyin kafamkarıştı şimdi benim mutfak eşlarımın çogu lila rengi ketelim mutfak robotum lila rengi tost nakinemide arzum tostcu aldığımiçin gri oldu rengi birde felix narinciye sıkacagı aldım oda sadece turuncu rengi olduğu için turuncu aldım onun yanı sıra tencerelerim felanda lila rengi mor şimdi benim sıkıntım şu çırpıcı almam gerekiyor çırpıcıyı lila rengi alsam çok boğdu diye düşünüyorum beyaz alsam rengarenk olucak herşey lila turuncu gri eee çeyizde sericem kötü gözüksün istemiyorum bitürlü kombine edemedim.napayım sizce hangi renk alıyım bu kadar takma diyorum kendime ama napıım ..

aklımda lila rengi var ama yinede kararsızım.rengarenk olsun istemiyorum

merhaba kizlar bende sizlere birsey danismak istiyorum. Ceyizinize kac tane su ve mesrubat takimi aldiniz ve kac adet 6 mi 12 mi???

yani haklısın oda doğru.canım teşekkür ederim.

merhaba kizlar bende sizlere birsey danismak istiyorum. Ceyizinize kac tane su ve mesrubat takimi aldiniz ve kac adet 6 mi 12 mi???

canım ben 4 takım falan aldım. günlük kullanım için
hepsi de 6 lı farklı olsun istedim.
bide vitrin takımının içinde 12 li var ama onu sık kullanmam

tatlım almadım henüz ama alsaydım eger 12 takımolarak alırdım.

canım ben 4 takım falan aldım. günlük kullanım için
hepsi de 6 lı farklı olsun istedim.
bide vitrin takımının içinde 12 li var ama onu sık kullanmam

sagolun kizlar bende biraz kararsizdim asiriyada kacmak istemiyorum hani aklim iyice karismisti benim bir tane 12 li var. begendigim bir tane daha var 6 limi alsam 12 limi bilemedim. Cünkü birde misafir icin almayi düsünüyorum 12 lik. Yani vitrin takimi almiycam alamiycam..

sen bilirsin canım nasıl beğendiysen öyle seçim yap al

soyle adan zye beyaz esya ve mobilyaların dısında iste tabagi canagı mutfak gerecleri ortusu falan ne kadar odediniz siz...

Son düzenleyen: Moderatör:
vallla küçük ev altleri tabaklar caçanklar tenecereler su takımı artı curtu enaz 2000 lira tuatar yani balkide geçer..

nisanlandm ama hala çeyizim yok bu yaz hepsi toplu halde alincak

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…