Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

ama aslinda esyalarim eksik olsada fazla takmiycam ben sevdigimle birlikte olsam yine yeter ev esyasi mutluluk getirmiyo en acil ne olsa onlari alsak yter diye düsünüyorum zamanla hepsi alinr

tabiki de herşey para değili.
ama yine de genelde herşryimi almaya çalışyorm evlendiğimde eksiğim mutlaka olur

evet canım zamanla sende çeyiz falan bakabilirsin. ne biliyim gelinlik modellerini belirleyebilirsin. düğün salonuna bakabilirsin

gelinlik seçtim bile geçen yil karar vermistim :93: dügün salonuda nerde olacagina fln karar verdik zaten simdi gözlerim hep takvim yapraklarinda :93:

arkadaşlar ya beyaz eşya alacak nişanlım ama ne ben ne de o bu konuda hiç birşey bilmiyoruz
mesela buzdolabı hacmi ne kadar olmalı
çamaşır ve bulaşık makinası kaç program olmalı
süpürgeme karar vermiş gibiyim (bosch'un toz torbasız bir modeli)
bu konuda yardımlarınızı bekliyorum

pixa canım. biz aldık.
Vestelden kampanyalı...

Buzdolabımda no frost hacimden ziyade benim için bu önemliydi
ÇAMAŞIR makinem 7 kg bana yeteceğini düşündüğüm için. iç derinliği de fazla.
Bulaşık mak. 5 prog ama 3 bile yeter kullanılmıyor..

evet bende dün forumda az buçuk bir araştırma yaptım kendimce :) bosch alacağız zaten de ne tür bir şey alağımızı bilmiyordum buzdolabı için no frost olması da hacmi de önemli çünkü sürekli eşya değiştiremem ve sürekli 2 kişi de kalmayacağız :) o yüzden hepsini biraz daha büyük düşünüyorum hepsini
çamaşır makinesi 7 kg ya da 8kg olması iyi olur ama nişanlımla henüz bunu araştırmadık
bulaşık makinasında bende 5 program düşünüyorum annem boschun 5 programlısını kullanıyor ve çok memnunuz o modele benzer almayı düşünüyorum
seninkiler hayırlı olsun çamaşır makinasında iç derinlik önemli demek ki bunu da öğrendim sağol canım

gittiğinde zaten en güzellerine yönlendiriyorlar
herşeyden önemlisi garanti kul yapımı sonuçta elbette bigün bozuloacak
garanti uzatabiliyorsan mutlaka konuş benim + 5 olarak 7 yıl toplamda

8 kg almanızı tavsiye ederim canım malesef makinalar artık eski makinalar kadar çok çamaşır almıyor çift kişilik bi yorgan atamıyosun 8 kg nın altına rahatça.

gittiğinde zaten en güzellerine yönlendiriyorlar
herşeyden önemlisi garanti kul yapımı sonuçta elbette bigün bozuloacak
garanti uzatabiliyorsan mutlaka konuş benim + 5 olarak 7 yıl toplamda

yok ya dün gittik nerde modeli düşük varsa onu tavsiye etti adam bende haliyle gıcık oldum :) ondan kendim araştırmaya karar verdim satıcı daha özelliklerin ne anlama geldiğini bile bilmiyor vario speed yazıyor makinanın üzerinde bunda vario speed özelliği var diyor o ne dedik o neydi yaa diye diğer elemana soruyor :)
garantiyi söylemen çok iyi oldu bu aklımda olsun

en ideali 8kg değil mi lilypos (ayy kararsızlık çok sinir bozucu :) )

sen deseydin bizim site de var speedy.

ya aslında bence çamaşır mak. yorgan yıkamak çok mantıklı değil ne kadar taşıyor olsa bile.
bi anda alıyor suyu ve ağırlalştırıyor vestelde gösterdi bize adam içindeki demire baskı yapıyor

hmm bunu ögrenmem iyi oldu banada lazim olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…