aynen canım senin için daha kolay olur
ama aslinda esyalarim eksik olsada fazla takmiycam ben sevdigimle birlikte olsam yine yeter ev esyasi mutluluk getirmiyo en acil ne olsa onlari alsak yter diye düsünüyorum zamanla hepsi alinr
tabiki de herşey para değili.
ama yine de genelde herşryimi almaya çalışyorm evlendiğimde eksiğim mutlaka olur
5 haziranda kısmetse
ne güzel hayirlisi olur umarim :81: benimde 11. ayin basinda düsünüyoruz daha kesin tarih almadik ama çookkk var daha
kasım gibi falan herhalde.
daha var ama zaman geçiyor cnaım asıl yaklaştıkça hiç geçmiyor
evet kasim gibi.. sanirim sabir etmekten baska bisey yapamiyoruz
evet canım zamanla sende çeyiz falan bakabilirsin. ne biliyim gelinlik modellerini belirleyebilirsin. düğün salonuna bakabilirsin
gelinlik seçtim bile geçen yil karar vermistim :93: dügün salonuda nerde olacagina fln karar verdik zaten simdi gözlerim hep takvim yapraklarinda :93:
anladım canım çok güzel ozaman,ben halal gelinliğimde işte bu diyemedim
fazla geciktirme bul hemen az kalmis senin dügüne :76:
evet bende dün forumda az buçuk bir araştırma yaptım kendimce :) bosch alacağız zaten de ne tür bir şey alağımızı bilmiyordum buzdolabı için no frost olması da hacmi de önemli çünkü sürekli eşya değiştiremem ve sürekli 2 kişi de kalmayacağız :) o yüzden hepsini biraz daha büyük düşünüyorum hepsinipixa canım. biz aldık.
Vestelden kampanyalı...
Buzdolabımda no frost hacimden ziyade benim için bu önemliydi
ÇAMAŞIR makinem 7 kg bana yeteceğini düşündüğüm için. iç derinliği de fazla.
Bulaşık mak. 5 prog ama 3 bile yeter kullanılmıyor..
evet bende dün forumda az buçuk bir araştırma yaptım kendimce :) bosch alacağız zaten de ne tür bir şey alağımızı bilmiyordum buzdolabı için no frost olması da hacmi de önemli çünkü sürekli eşya değiştiremem ve sürekli 2 kişi de kalmayacağız :) o yüzden hepsini biraz daha büyük düşünüyorum hepsini
çamaşır makinesi 7 kg ya da 8kg olması iyi olur ama nişanlımla henüz bunu araştırmadık
bulaşık makinasında bende 5 program düşünüyorum annem boschun 5 programlısını kullanıyor ve çok memnunuz o modele benzer almayı düşünüyorum
seninkiler hayırlı olsun çamaşır makinasında iç derinlik önemli demek ki bunu da öğrendim sağol canım
evet bende dün forumda az buçuk bir araştırma yaptım kendimce :) bosch alacağız zaten de ne tür bir şey alağımızı bilmiyordum buzdolabı için no frost olması da hacmi de önemli çünkü sürekli eşya değiştiremem ve sürekli 2 kişi de kalmayacağız :) o yüzden hepsini biraz daha büyük düşünüyorum hepsini
çamaşır makinesi 7 kg ya da 8kg olması iyi olur ama nişanlımla henüz bunu araştırmadık
bulaşık makinasında bende 5 program düşünüyorum annem boschun 5 programlısını kullanıyor ve çok memnunuz o modele benzer almayı düşünüyorum
seninkiler hayırlı olsun çamaşır makinasında iç derinlik önemli demek ki bunu da öğrendim sağol canım
gittiğinde zaten en güzellerine yönlendiriyorlar
herşeyden önemlisi garanti kul yapımı sonuçta elbette bigün bozuloacak
garanti uzatabiliyorsan mutlaka konuş benim + 5 olarak 7 yıl toplamda
sen deseydin bizim site de var speedy.
ya aslında bence çamaşır mak. yorgan yıkamak çok mantıklı değil ne kadar taşıyor olsa bile.
bi anda alıyor suyu ve ağırlalştırıyor vestelde gösterdi bize adam içindeki demire baskı yapıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?