Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

kızlar ceyıze cam gazlı ocak ve sulu supurge alan varmı
supurge ve ocakta cok kararsızım yardım lutfen
pamuk prenses bız evde ıkısınıde kullanıoruz.4 gozu cam elektırıklı olan yazlıkta 2 gozu cam gazlı olanda evde tencerelerın altlarının cızme rıskı var
bıde asla sut tasırmıycan temızlıgı ıcın ozel bı kazıyıcısı var ama gercekten çok çok şık 12 yıldır elk kullanıyoruz gazlıda 3 yıldır.
sulu süpürge ihlasın bızımkı ama ben sevmıyorum ya ıcınde su kalırsa leş gıbı kokuyo evde balkonda var lavabo Allahtan yoksa evın ıcınde bıyere dokunce mafoluyo bıde kokmasın dıye supurge bıtınce bosatsakta kapatmaya gelmıyo havasız pis kokuyo.
ben bekarım annemın evınde bunlar evlı kızlar daha ıı bılır ama ben ceyızıme alıyo olsam ocak evt ama supurgeyı almazdım
kolaygelsın

kızlar önerilerinizi bekliyorum yardım lütfen... saç kurutma makinesi ve elektrik süpürgesi alcam marka ve model tavsiyelerinizi bekliyorumm:26:

arkadaşlar bende bi ay önce nişanlandım ama nişanlım yakında askere gidicek hazırlıklara nerden başlasam bilemedm dha 2 yıl var çünkü düğüne fikirlerinizi bekliyorum

güle güle kullan
ben cok cok cok memnunum englısh home ürünlerındn

kızlar ceyıze cam gazlı ocak ve sulu supurge alan varmı
supurge ve ocakta cok kararsızım yardım lutfen

gazlı ocak yok ama sulu süpürgm var
memnunum cnm

Süpürge almadan önce çok kararsızdım sulu alıp almama konusundaa.. Mağazadaki satıcıda çok kullanışlı olmadığını söyleyince normal torbalı aldım..

Süpürgem buu:97:

Lokum çok iyi yapmıışşın benim kayınvalidem kullanıyorum.

* çok ses çıkartıyor.
* su çok koku yapıyor.
* Lavaboya direk dökmek istemezsen ellerinle pisliği temizlemek zorundasın falan

kızlar elektirikli süpürge alıcam çeyizeme 300,00 TL den fazla para veremem phlıps fc 8734 vardı ondan alıcaktım hiç biyerde kalmamış üretim durmuş hem küçük hem toz torbasız hemde sesi az çıkan bir elektirkli süpürge istiyorum bir fikriniz varmı.

zehra canım ben fakirin 2100 modelini aldım şimdiki fiyatını bilmiyorum ekim gibi falan yeni açılan bi yerden aldık 220 TL

bizde sözlümle bardak bide kmeyva sıkacağı aldık 12 ye tamamladım bardakları hem günlük hem misafir için düşünerek aldım
yemek takımıma uyuyomu diye birlikte çektim
bide kızlar bi sorum , sizce bu iki bardak birbirine uydu mu yoksa küçük olanı düz mü alsaydım

[/url]

bunu kullananlar bide yorum yapabilirmi kızlar ,ben denemek için kullandım güzeldi ama posasıda kuru sayılır ama meyva suyunu akıttığı yeri açtığımda sulu posa gibi bişey vardı ben philips istemiştim ama sözlüm bunu beğenince böyle aldık :26:

Son düzenleme:

kizlar nasil sizce :26: hosuma gitti aslinda ama kücük catali olmadigi icin kararsiz kaldim

ay çok güzelmişşş, nerden buldun fiyatı ne kadar? bence al, misafirin gelince sütlü tatlılardan yaparsın kaşıklarlar

canim bunu günlük düsünüyorum zaten, misafirler icin takimim var :)
ben yurtdisinda yasiyorum. yani nerde oldugunu söylesemde sana faydasi olmaz

schlecker.de diye bi siteden siparis verdim.
bide böyleleri var ama bunlar 2 kat daha pahali

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…