Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

selam kızlarr.benmde haziranda nişanım var kısmetse.
ıvır zıvır bişeylerim var ama büyük şeylerim yok.nişandan sonra taksite girip toplu almayı planlıyorum.ama sizinle burda paylaşım yapmak fikir alışverişinde bulunmak iyi olacak benim içinde.

kızlar size birşey sorucam. bu vitrine felan koymak için alınan kadeh takımları makinada yıkanmıyor dimi? Ne marka olursa olsun elde mi yıkanması gerekiyor?

kızlar size birşey sorucam. bu vitrine felan koymak için alınan kadeh takımları makinada yıkanmıyor dimi? Ne marka olursa olsun elde mi yıkanması gerekiyor?

Evet canım öyle biliyorum ben de desenleri ve yaldızlar çok çabuk deforme oluyormuş .

ay çok güzelmişşş, nerden buldun fiyatı ne kadar? bence al, misafirin gelince sütlü tatlılardan yaparsın kaşıklarlar

Merhaba .. ben bu takımın aynısını fatihte bi züccacıyede gördüm . çok uygundu fıyatları günlük takım yapılabılıyodu parca parca satılıyordu :)

Merhaba,

Bende çeyiz hazırlığına başladım
Sınırlı vakit var ve benim hiç bişeyim yok henüz
yemek takımı ve çatal bıçak takımı almayı düşünüyorum bu hafta uygun fiyata buldum
Şimdiye kadar philips katı meyve sıkacağı aldım ama onu kullanıyorum şuan kaldırmadım :26:
Taç tan bornoz takımı aldım indirimle 150tl ye
Az önce de sarev den battaniye sipariş ettim 65 tl ye kargoyla 70tl
Merakla bekliyorum nasıl bişey gelicek bakalım

slm
ceyısıne aldığın bişeyı neden kullanıyorsun onu anlamadım
onun dışında görmeden bişey almanı tavsıye etmem
ve ıade edebılırsın cnm beğenmedınse et

slm
ceyısıne aldığın bişeyı neden kullanıyorsun onu anlamadım
onun dışında görmeden bişey almanı tavsıye etmem
ve ıade edebılırsın cnm beğenmedınse et

Çeyiz niyetiyle almamıştım canım
Aldıktan sonrada evlenince götürürüm diye düşündüm
Battaniyeyi ilk başta beğenmemiştim ama sonradan hoşuma gitti
Bu hafta arzumdan mutfak robotu ve emsandan yemek takımı bernardodan da bi kaç bişey daha aldım
Birde netten alınca daha uyguna geliyor
Aldıklarımı eklemek istiyorum ama nasıl ekleniyor bilmiyorum

merhaba
evlilik hazırlığı dediğimiz şey ne zormuş insan başına gelince anlıyor. Çevrenizde ne görseniz alasınız geliyor ama mümkün değil tabi.
ben düdüklü tencere almak istiyorum ama marka konusunda acaip kararsızım tefal için iyi yorumlar duymuyorum. çeyizi için alan varmı ve bana yardımcı olacak

Tabi ki tefal iyidir
Bildiğim kadarıyla tencere konusunda ondan iyisi yok
Ama ben düdüklü tencere almayacağım
Çok pahalı ya
O kadar parayı 1 tane tencereye vermek içime oturur
Sık sık kullanılan bişey olduğunuda sanmıyorum..
Ama sonuç olarak tefal iyidir tencere konusunda diğerlerinde de pahalıdır..

canım kesinlikle tefal al derim ben. Sonuçta düdüklü bu şakaya gelmez. Ben 2 ay önce YKMden almıştım 200 TLye tefal calipsoyu çokda memnunum

ayy ben tefal clipsoları nasıl kullanırım bilmiyorum evde hep eski düdüklülerden kullanıyorum..sanırım ceyızıme ikisinden de alıcam ben evde tüm yemeklerimi düdüklüde yapıyorum..düdüklü olmasa ne yapardım bilemiyorummmm

bencede düdüklü çok büyük bir ihtiyaç ve güvenilir olsun isterim.
alırsam clipso istiyorum bende zaten umarım bende memnun olurum

bencede düdüklü çok büyük bir ihtiyaç ve güvenilir olsun isterim.
alırsam clipso istiyorum bende zaten umarım bende memnun olurum

ahhh ahhh topiğimiz ne hallere gelmiş kimseler kalmamış
böyle mi olacaktı ((

çeyiz arkadaşlarımmmm merhabaaa..
kızımı facebookta yarışmaya soktum ilk 5 e girmemize az kaldı sizlerden de destek istiyorumm..

xxxxxxxxx

linki tıklayarak kızıma oy verirmisiniz hem prensesimi görmüş olursunuzz şimdiden teşekkürler..

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…