Lokum çok iyi yapmıışşın benim kayınvalidem kullanıyorum.
* çok ses çıkartıyor.
* su çok koku yapıyor.
* Lavaboya direk dökmek istemezsen ellerinle pisliği temizlemek zorundasın falan
kızlar size birşey sorucam. bu vitrine felan koymak için alınan kadeh takımları makinada yıkanmıyor dimi? Ne marka olursa olsun elde mi yıkanması gerekiyor?
Evet canım öyle biliyorum ben de desenleri ve yaldızlar çok çabuk deforme oluyormuş .
ay çok güzelmişşş, nerden buldun fiyatı ne kadar? bence al, misafirin gelince sütlü tatlılardan yaparsın kaşıklarlar
Merhaba,
Bende çeyiz hazırlığına başladım
Sınırlı vakit var ve benim hiç bişeyim yok henüz
yemek takımı ve çatal bıçak takımı almayı düşünüyorum bu hafta uygun fiyata buldum
Şimdiye kadar philips katı meyve sıkacağı aldım ama onu kullanıyorum şuan kaldırmadım :26:
Taç tan bornoz takımı aldım indirimle 150tl ye
Az önce de sarev den battaniye sipariş ettim 65 tl ye kargoyla 70tl
Merakla bekliyorum nasıl bişey gelicek bakalım
Merhaba .. ben bu takımın aynısını fatihte bi züccacıyede gördüm . çok uygundu fıyatları günlük takım yapılabılıyodu parca parca satılıyordu :)
slm
ceyısıne aldığın bişeyı neden kullanıyorsun onu anlamadım
onun dışında görmeden bişey almanı tavsıye etmem
ve ıade edebılırsın cnm beğenmedınse et
merhaba
evlilik hazırlığı dediğimiz şey ne zormuş insan başına gelince anlıyor. Çevrenizde ne görseniz alasınız geliyor ama mümkün değil tabi.
ben düdüklü tencere almak istiyorum ama marka konusunda acaip kararsızım tefal için iyi yorumlar duymuyorum. çeyizi için alan varmı ve bana yardımcı olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?