Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

ahhh ahhh topiğimiz ne hallere gelmiş kimseler kalmamış
böyle mi olacaktı ((

Her gelip baktığımda üzülüyorum gerçekten Sinayım,
neler neler yaşadık bu topicte,
birden herkes kayboldu .

Nolurdu bir yerde toplansaydık yine

selam arkadaşlar. geçen sene bu günlerde fena heyecanlıydım. 5 gün sonra 1 sene dolacak. çeyizde zaten alınması gereken belli başlı şeyler var ama eşya seçiminde iyice düşünerek karar vermenizi önerebilirim. mobilyalarda aşırı koyu ve açık renkleri tercih etmemek gerekiyor.
firitöz, ekmek kızartma makinesi, yumurta makinesi hiiç kullanılmıyor boşuna masraf ve yer kaplıyorlar.

rondo, el bilendırı, mini el süpürgesi çok kullanışlı öneririm. çarşaf ve nevresim takımını olabildiğince zevkinizce alın.
mini elektrikli ızgaram var süper işe yarıyor, fiyatı da gayet uygun oluyor. elektrikçilerde bile satılıyor. kesinlikle öneririm.

resmi şu

herkese Allah kolaylık versin. bu güzel heyecanınız kaybolmasın

yakın bi zmanda yemek takımı almak istiorm misafir için, şık bişi olsn istiorm ama ayda yılda bir kullanıcam bi takım için de bi sürü para ödemek istemiorm daha bunun çatal bıcağı var bardak takımı var uzun zmandır beğendiğim karacanın x5 takımını almak istiodmmmm ta ki bi sitede bu porselen takımını görene kdr markası berf, tefalin porselen üretici firmasıymıs kalitesini elbette bilemem ama ben çok beğendm aynı modelin bi benzeri bernardonun horizon koleksyonunda var onu da ekliorm,1.resim krc x5 984tl, 2.resim bernardo 1599tl 3.resim berf site satış fiyatı 399 alacağım sitede 297..şimdi sizce hangisi tüm fikirlere açığım.. sevgiler

kızlar bide beğendiğim bi kaç nevresim takımı var aynı zmanda yatak örtüsü gibi de kullanılsn istiorum pek çafçaflı sevmediğim için bunlardan seçip alıcam sizce hangileri güzel

kızlar bide beğendiğim bi kaç nevresim takımı var aynı zmanda yatak örtüsü gibi de kullanılsn istiorum pek çafçaflı sevmediğim için bunlardan seçip alıcam sizce hangileri güzel

canim hepsi cok cok güzel ama bence renge göre sec,
hangi renk yapmayi düsünüyorsun evini?
madem yatak örtüsü olarak kullanicaksin renk uyumu sart

canim hepsi cok cok güzel ama bence renge göre sec,
hangi renk yapmayi düsünüyorsun evini?
madem yatak örtüsü olarak kullanicaksin renk uyumu sart

genelde açık tonlarda bej gibi olabilir yatak odamda siyahlı ve beyazlı olucak hepsi uyar gibi gelio ama günlük olarak çiçekliyi, 3. ve 6.yı kesin almayı düşünüorm
diğerleri hakkında da fikir almak istedm çok mu siyah asil durucak diye insanın içini mi kapatır bilemedm:S
dün bi yatak odası beğendm belki birebir olmasa da ilerde çok benzer bişi alıcam kesin resmini ekliyorum önerilerinizi bu takımı da düşünerek yaparsanız çok mutlu olucam tşkler simdiden

Son düzenleme:
senin yatak odası takımına bej gider gibi duruyor. ama o siyahtan mutlaka alıcam bende çeyizime. iç karartıcı durmuyor. kesinlikle çok güzel duruyor

zebra desenle süper gider bu takima bence (Markasi ne)
bu arada yatak odasina bayildimmmmm
cok güzel yaa

Son düzenleme:
sanırım bütün servetimi nevresim ve yatak örtülerine yatırıcam hepsini çok beğendm uzun bi sürede alabilicek olsam da teker teker almayı düşünüorm hiç birinden vazgeçemedm
yatak odası kk üyesi ebrumm'un yatak odası yakın bi zmanda alıcak bakalm fikirleri ondan da alırız ama ilk gördüğüm anda bittim resmen, markası yataş enza mobilya herbişeyi yazıo orda bakabilirsiniz siteden, üstelk fiyatı da görünüşüne göre çok çokkk uygun bence

zebra desenle süper gider bu takima bence (Markasi ne)
bu arada yatak odasina bayildimmmmm
cok güzel yaa

cnm zebra desenli nevresimtakımı sarevin bi sitede su an indirimde 144tl ayrıca havlu hediyesi de varmış

siyah saten first choice marka daha önce hiç duymadm o yüzden tereddütlerim var araştırdm online sitesi de var ama bilemiiorm, bu gün limangoda indirimde 139 tl sizce almalımıyım onu?

senin yatak odası takımına bej gider gibi duruyor. ama o siyahtan mutlaka alıcam bende çeyizime. iç karartıcı durmuyor. kesinlikle çok güzel duruyor

cnm almak istersen bence bu gün yada yarın almalısın limango kampanyası çünkü normal fiyatı 200 küsür, resmde aslında tam siyah gibi çıkmış ama fümeye yakın çok da kapkara deil yani sanırım çarşafı siyah olduğu için siyah füme olarak geçio

sareve benimde bakmam lazim o zaman, sevdim onun desenini.
siyah sateni renkli yastiklarla renklendirebilirsin eger kasvetli olur diye düsünüyorsan
ufak yastiklar falan koyarsin evinin renginde

sareve benimde bakmam lazim o zaman, sevdim onun desenini.
siyah sateni renkli yastiklarla renklendirebilirsin eger kasvetli olur diye düsünüyorsan
ufak yastiklar falan koyarsin evinin renginde

yani aslında kasvetli de olucanı düşünmüorm siyaha bayılırım yatak örtülerinde acaba dezavantajı varmı hangi rengi fln atmasn sonrasında da
bende çok beğendm o safari modelini ama leoparları olduğu için arklarm çok kokoş dio, aman cnm yatak örtüsü de kokoş oluversn nolucak benm içime sindikten sonra:)

hicde kokos degil cok modern ve güzel bence.
ben kokos seyleri asla sevmem benim hosuma gittiyse kokos olmasi mümkünn degil
türkiyeye gideyim bende alicam :)

kızlar bende nevresim takımlarımın çoğunu sarev aldım.
hem kalitesi hem desenleri çok güzel

şimdi almak istediğim takım ise şu;

rengine, yastıklarında ki volana ve kedimeli kurdelasına hayranım

Son düzenleyen: Moderatör:

cnm bide sen exculisive serisinden almıssın bitane turkuaz nasıl onun rengi aynı göründüğü gibi mi ben onu da çok beğenmiştm yakın bi zmanda alıcam inş

Son düzenleyen: Moderatör:
çok soft renkleri var aynı english homedakilere benzio:)
aslında birazda böle tonlarda almak lazım..

cnm bide sen exculisive serisinden almıssın bitane turkuaz nasıl onun rengi aynı göründüğü gibi mi ben onu da çok beğenmiştm yakın bi zmanda alıcam inş

English home ürünlerine bayılıyorum, bulunduğum şehirde mağazaları seneye açılacakmış.Dört gözle online alışveriş sistemlerinin aktif olmasını bekliyorum.yakında açılacakmış seninde haberin olsun Eğer english home'dan alamazsam bu sarev'inkini alayım diyorum.

ben exclusive alexa olanından aldım.sende onu diyorsun sanırım. renkleri nette görünenden daha güzel açıkçası. Ayrıca böyle daha bi ışıltılı kumaşı.

http://ceyizkiz.blogspot.com

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…