Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

canım sen hangi indirimden almıştın? epey ucuza gelmiş?

canım 6. caddenin indirimi 100 tl üzeri alışverişlerde kargo ve aldığının yarı parası bedava aslında bu dündü yoğun istek üzerine bugünde yapmışlar. biten bi kaç üründe bu gün tekrar stoğa girmiş benim nevresimimde olduğu gibi:)

kızlar maillerinize bakın trendyol trendyol home diye bi marka çıkarmış ve 50 tl limitli 20 tllik çek göndermiş

canım valla heralde hepimiz aynı nevresim tk da yatıcas senin sayende bende aldım aynı beyazdan hatta ben bir de bu kırmızıyı aldım başka bir hesaptan.diğeri yatak örtüsünü de 100 tl yi tamamlamak için aldım :))
ya var ya şu açtığım diğer hesaplardan artık benim bile haberim yok

sağol cnm . . .

burdan baya bi kişi aynı nevresimi aldı oda güzel valla kırmızıda güzelmiş güle güle kullan canım. benimde bi sürü hesabım var çok hilekar gördüm kendimi

ayrıca banada gelmiş o trendyolun çeki ama hiç bakmadım bile çünkü bittim kredi kartı kesim tarihine kadar yani haziran 5ine kadar büyük çaplı bişey alamıcam :18:

cnm siteler ve beğenilen ürünler burada paylaşılıyor takip edersen ulaşabilirsin . . .​

Sağol canım

Kızlar şu başka hesapları niye alıyosunuz faydası nedir?

canım trendyolun çeki 12 hazirana kadar geçerli yazıyordu yanlış hatırlamıyorsam:26:

bende comfort touch serisinden aldım teflonlarımı tefalın kalitesi tartısılmaz annem 10 seneye yakın kullandı resmen tavayı daha eskimemişti görmekten bıktık attık yani o derece
seramik sağlıklıdır ama ben nedense seramik begenmıyorum tanıdıgımız almıstı tefalın seramik köfte yaptı hepsı dagıldı yapıstı teflonun konforu ayrı zaten tefalınkıler teflonda degıl emaye
ayrıca seramiklerde çizilince kanser yapma riski olduğu söyleniyor yani hepsinde var bu risk
ben confort touclarımı evimister sitesinden 25 tl lilk indirim çekleriyle aldım üye olana 50 liralık cek verdıler 25 + 25 ıkı kullanımlık
tümev.com sitesinde gördüm oranın fiyatları daha uygun eger netten almam dersen canım şu ande tefalda bi alana bi bedava var değerlendir derim ama inan netteki 110 130 liralık tava magazasında 200 lıra yanı bedavasını bı nevi çıkarmıs oluyor zaten o paraya netten 2 tane alınıyor ben o yuzden netten aldım

yıne mi kacırdım ya ben gırmediğim günler yapacağı tuttu bu altıncı cadenin

bonvagon sitesinde kargo ücretsiz mi arkadaşlar bileniniz var mı?

tatlım çok sağol ben çok beğendim touch serisini her bir parçası çok şık
tefalden döküm tencere 1 tane alcam güveç filan güzel olur diye düşünüyorum ki bu kadarda yeter :) çeyiz diye abartmak istemiyorum :) yok ben netten alırım dışarda baktım dediğin gibi çok pahalıya geliyor...

zizigoda %15 indirim çeki kullanmak isteyen varsa
SİZE ÖZEL KUPON KODU: F5G2S9KL4H

markafoni bana msj atmış kargo indiriminizi kullanmanız için son gün diye hesbıma tanımlamıslar ama önceden bıldırmedılerkı sımdı son gun dıyorlar anlamdım gitti kod falan da yok kızlar yoksa verırdım ama markafoni hesaplarınıza bı bakın belkı sızlere de gelmıstir

bana da mail gelmiş. cuma gününe özelmiş. ama ben alınacak bişey bulamadım. bu durumlarda hep böle oluyor

valla aynen markafonıye verdıgım kargo paralarıyla neler alırdım zaten avea kampayasını kacırdıl canım sıkkındı buda sıktı

altınıccadde yarısı bızden nasıl bsy kızlar 100 tl ye mı tanımlanıyor ne alırsak oluyor degıl mi

Kızlar markafoni de kargo çeki ödemeyin markmost.com da her saat başı 10 kişiye kargo bedava çeki dağıtıyor. Ayrıca hesabınızda hediye çeki var ise ikisini de kullanabiliyorsunuz, boşuna kargo parası vermeyin :)

herkesın aldıgı beyaz nevresım takımı goremıyorum cok merak ettım kalmadı sanırım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…