canım sen hangi indirimden almıştın? epey ucuza gelmiş?
canım valla heralde hepimiz aynı nevresim tk da yatıcas senin sayende bende aldım aynı beyazdancanım 6. caddenin indirimi 100 tl üzeri alışverişlerde kargo ve aldığının yarı parası bedava aslında bu dündü yoğun istek üzerine bugünde yapmışlar. biten bi kaç üründe bu gün tekrar stoğa girmiş benim nevresimimde olduğu gibi:)
ben de yok öle bişikızlar maillerinize bakın trendyol trendyol home diye bi marka çıkarmış ve 50 tl limitli 20 tllik çek göndermiş
canım tuzluklarla beraber 53,80 tl ye aldım inş. güzel çıkar çünkü çok heveslenerek aldım ve nevresimede nokta koydum şimdilik yeter:) tencerelerde güzelmiş gördüm ama şuan evde de kullanmadığımızdan tam olarak iyi mi kötümü pek bi fikrim yok açıkçası.
canım valla heralde hepimiz aynı nevresim tk da yatıcas senin sayende bende aldım aynı beyazdanhatta ben bir de bu kırmızıyı aldım başka bir hesaptan.diğeri yatak örtüsünü de 100 tl yi tamamlamak için aldım :)) Eki Görüntüle 427249 Eki Görüntüle 427250
ya var ya şu açtığım diğer hesaplardan artık benim bile haberim yok
cnm siteler ve beğenilen ürünler burada paylaşılıyor takip edersen ulaşabilirsin . . .
canım valla heralde hepimiz aynı nevresim tk da yatıcas senin sayende bende aldım aynı beyazdanhatta ben bir de bu kırmızıyı aldım başka bir hesaptan.diğeri yatak örtüsünü de 100 tl yi tamamlamak için aldım :)) Eki Görüntüle 427249 Eki Görüntüle 427250
ya var ya şu açtığım diğer hesaplardan artık benim bile haberim yok
ben de yok öle bişi
bende de yok
burdan baya bi kişi aynı nevresimi aldı oda güzel vallakırmızıda güzelmiş güle güle kullan canım. benimde bi sürü hesabım var çok hilekar gördüm kendimi
ayrıca banada gelmiş o trendyolun çeki ama hiç bakmadım bile çünkü bittimkredi kartı kesim tarihine kadar yani haziran 5ine kadar büyük çaplı bişey alamıcam :18:
bende comfort touch serisinden aldım teflonlarımı tefalın kalitesi tartısılmaz annem 10 seneye yakın kullandı resmen tavayı daha eskimemişti görmekten bıktık attık yani o dereceKızlar topiği genelde takip ediyorum...
bende geçen ay itibari ile çeyiz yapmaya başladım büyüklerimi tamamlama çabalarım var en önce:)
kızlar çelik tencere + çelik sahan takımı aldım...
ay başında da teflonlarımı yarı yaıya 2 ayda tamamlama planım var
ben tefalin comfort touch serisini beğendim ama sizlerin teflon tercihleri neydi?
yıne mi kacırdım ya ben gırmediğim günler yapacağı tuttu bu altıncı cadenincanım 6. caddenin indirimi 100 tl üzeri alışverişlerde kargo ve aldığının yarı parası bedava aslında bu dündü yoğun istek üzerine bugünde yapmışlar. biten bi kaç üründe bu gün tekrar stoğa girmiş benim nevresimimde olduğu gibi:)
bende comfort touch serisinden aldım teflonlarımı tefalın kalitesi tartısılmaz annem 10 seneye yakın kullandı resmen tavayı daha eskimemişti görmekten bıktık attık yani o derece
seramik sağlıklıdır ama ben nedense seramik begenmıyorum tanıdıgımız almıstı tefalın seramik köfte yaptı hepsı dagıldı yapıstı teflonun konforu ayrı zaten tefalınkıler teflonda degıl emaye
ayrıca seramiklerde çizilince kanser yapma riski olduğu söyleniyor yani hepsinde var bu risk
ben confort touclarımı evimister sitesinden 25 tl lilk indirim çekleriyle aldım üye olana 50 liralık cek verdıler 25 + 25 ıkı kullanımlık
tümev.com sitesinde gördüm oranın fiyatları daha uygun eger netten almam dersen canım şu ande tefalda bi alana bi bedava var değerlendir derim ama inan netteki 110 130 liralık tava magazasında 200 lıra yanı bedavasını bı nevi çıkarmıs oluyor zaten o paraya netten 2 tane alınıyor ben o yuzden netten aldım
yıne mi kacırdım ya ben gırmediğim günler yapacağı tuttu bu altıncı cadenin
bonvagon sitesinde kargo ücretsiz mi arkadaşlar bileniniz var mı?
bana da mail gelmiş. cuma gününe özelmiş. ama ben alınacak bişey bulamadım. bu durumlarda hep böle oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?