Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

kampanya 31 mayısa kadar devam mış. geçmiş olsun önemli bişeyin yok ya
sağol canım beta olmuşum valla en son küçükken böyle kötü hasta olmuştur 3 gündür yataktan kalkamıyordum bu gün biraz kendime geldim teşekkür ederim
orda öyle yazıyor arkadaşlar kodla deneyiniz bu siteler bizle oyunmu oynuyor yahuuu
kodla deneyim bi o zaman inş geçerlidir

markafonide kargo bedavası olan var mı kızlar

kızlar bu daybuyda kargo bedava yapıcak günü buldu adam akıllı ürün yok ya insna mutfak gereçleri koyar hiç yoktan.:)
bunu aldım0,99 kuruşa.

bunu davet ettiğim bi başka hesaptan aldım davet ettiklerim kısmında sadece üye olduğu gözüküyor çek kazandırdığı gözükmüyor. limango ne güzel anında veriyordu bu ne zaman vericek acaba?

3 gündür çok hastaydım kaçırmışım markafoninde dün bitti değil mi avea çeki cat by luyano dan alacaklarım vardı kaçırmışım hep

çok geçmiş olsun canım. kampanyaların biri gider biri gelir boşver 6. caddede dün kampanya vardı ben nevresimi beğenene kadar bitmişti:) yararlanamadım bende

Ürün teslim edildikten 1 ay sonra veriyor malesef

çok geçmiş olsun canım. kampanyaların biri gider biri gelir boşver 6. caddede dün kampanya vardı ben nevresimi beğenene kadar bitmişti:) yararlanamadım bende

sağol canım teşekkür ederim bazı arkadaşlar 31 mayısa kadar uzatıldı diyor annem eve gelsin kodu alıp deneyeceğim cat by luyanodan kahvaltı takımımı tamamlamak istiyorum ındirimli olur eğer devam ederse inş
kızlar bir şey sorucam bu markafonide ki happy hour nedir indirimlimi oluyor normal fiyatlarından

miss perada %15 indirim kodu Kupon Kodu: MSPR1223 ben kullanmıyorum kızlar siz kullanabılırsınız

zidaya %20 indirim çeki Hediye Kodu : BRM0tB3

lidyana.com da %25 indirim çeki: VP25

morhipo da 50 TL şiparişler için verilen 20 TL lik çek var ama alıcak bişey bulamadım :26: geçen de böle olmuştu. ne sanşsızım :26:

markafoni yazıp 5060 a gonderdım kampanya sona ermiştir dedi kızlar bugün 25 tl indirimle alıs verıs yapan var mı markafoniden elinde kod olan varsa verırse cok sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…