3 gündür çok hastaydım kaçırmışım markafoninde dün bitti değil mi avea çeki cat by luyano dan alacaklarım vardı kaçırmışım hep
sağol canım beta olmuşum valla en son küçükken böyle kötü hasta olmuştur 3 gündür yataktan kalkamıyordum bu gün biraz kendime geldim teşekkür ederimkampanya 31 mayısa kadar devam mış. geçmiş olsun önemli bişeyin yok ya
kodla deneyim bi o zaman inş geçerlidirorda öyle yazıyor arkadaşlar kodla deneyiniz bu siteler bizle oyunmu oynuyor yahuuu
Markafoni indirimi devam ediyor mu__
100 Tl 25 Tl?
3 gündür çok hastaydım kaçırmışım markafoninde dün bitti değil mi avea çeki cat by luyano dan alacaklarım vardı kaçırmışım hep
kızlar bu daybuyda kargo bedava yapıcak günü buldu adam akıllı ürün yok ya insna mutfak gereçleri koyar hiç yoktan.:)
Eki Görüntüle 426098 bunu aldım0,99 kuruşa.
bunu davet ettiğim bi başka hesaptan aldım davet ettiklerim kısmında sadece üye olduğu gözüküyor çek kazandırdığı gözükmüyor. limango ne güzel anında veriyordu bu ne zaman vericek acaba?
çok geçmiş olsun canım. kampanyaların biri gider biri gelir boşver 6. caddede dün kampanya vardı ben nevresimi beğenene kadar bitmişti:) yararlanamadım bende
ben olsam bu ikisi arasında tercih yapardım ama muhtemelen dışı da dantel kaplama olduğu için daha ağır ve hoş görünür diye düşünüp krem olanını alırdım :)Kızlar merhaba uzun zamandır gelinlik ayakkabısı aramaktayım sanırım içime sinen uygun modeller bulabildim sizler de fikir verirseniz çok mutlu olurum :)
http://www.kadinlarkulubu.com/gelin...icin-fikir-verir-misiniz-11.html#post24760057
markafoni yazıp 5060 a gonderdım kampanya sona ermiştir dedi kızlar bugün 25 tl indirimle alıs verıs yapan var mı markafoniden elinde kod olan varsa verırse cok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?