Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

canım çok beğendim çok uyguna almışssın

şu daybudayı hiç araştırmadım ve alışveriş yapmadım nasıl kazanıyorsunuz çekleriii

off kafam çok karıştı nerede hangi çek var çorba oldu kafam

Canım fikirmetre. com buraya üye olup anket dolduruyorsun, 10 tl daybuyday çek hediye geliyor. Özellikle kargo bedava olduğu gün baya karlı oluyor canım, davet yoluyla alışveriş yaparsan 20 tl de oradan geliyor cnm 1 ay sonra yükleniyor ama, daybuyday de davetten kazanılan çekler birleşebiliyormuş bu da harika bir şey yeni öğrendim :)

beğenmene sevindim canım çünkü çekimle alabileceğim en uygun şeydi

fikirmetre diye bi yer var oraya üye olup anketleri doldurunca sana daybuyday çek veriyor 10 tl kargo bedava olduğu zamanda kullanıyorsun valla.
bende bu sefer 2 tane bişey aldım farklı üyeliklerle 1 ay sonra 40 tl yüklenicek inş. ben daha öncedende buradan alışveriş yaptım güvenilir bi site.

kızlar sağolun çok iyi oldu bu bilgiler

bide altıncıcadde yarısıbızden olmuyor oysa 31 mayısa kadar devam edicektir yazıyordu çerçeve alcaktım ama ben

birkaç indirim kodu daha vardı altıncıcaddeden bilen varmı

Canım bende çok begendım o çerçeveleri onceden de görüp begenmıstım.farklı bir hesaptan DBD40100 yazarsan 100 tl ve üzerinde 40 tl indirim sağlıyor.Ama o kadarlık bir şey bulabilecek misin bilmiyorum

Kızlar topiği genelde takip ediyorum...
bende geçen ay itibari ile çeyiz yapmaya başladım büyüklerimi tamamlama çabalarım var en önce:)

kızlar çelik tencere + çelik sahan takımı aldım...
ay başında da teflonlarımı yarı yaıya 2 ayda tamamlama planım var

ben tefalin comfort touch serisini beğendim ama sizlerin teflon tercihleri neydi?

Selincim teflonlar insan sağlığına zararlı olduğu için piyasadan kaldırılıyor artık tatlım nacizane fikrim seramik tavalardan alman...

Selincim teflonlar insan sağlığına zararlı olduğu için piyasadan kaldırılıyor artık tatlım nacizane fikrim seramik tavalardan alman...

tamam tatlım bu dediğine dikkat edicem ama şu var bildiğim kadarıyla çizildiğinde teflon tehlikeli... onun dışında sorun yok gibi....
neyse ben yinede seramik araştırayım :)

tamam tatlım bu dediğine dikkat edicem ama şu var bildiğim kadarıyla çizildiğinde teflon tehlikeli... onun dışında sorun yok gibi....

Evet önceden böyle bir inanış vardı ama şimdi kesinlikle zararlı olduğunu söylüyorlar ve piyasadan kaldırılıyor kuzucuk... Çizilmiş olması önemli değil Hatta tost makineleri de önceden teflondu şimdi dökme yapıyorlar zararlı diye(tost makinesinde tam ne deniyor hatırlayamadım)

Son düzenleme:

anladım tatlım benim beğendiğim emayeymiş :) sanırım aynı şey değil emaye sağlıklı yazıyor çünkü bir kaç internet sitesinde ama yinede araştırmak lazım

kızlar limangodan aldığım taç tk nevresimim ve jua çk battaniyem geldi baya hızlı çıktılar:) ikiside çok güzel iyiki varsın limago

az önce 6.caddeden bunları aldım dün alamadım diye baya üzülmüştüm hem tekrar stoklara girmiş hemde dünkü kapmanyayı uzatmışlar benden iyisi yok valla tabiki pinokyo arkadaşımız sayesinde teşekkür ederim

Son düzenleme:

güle güle kullan cnm ne kadara aldın ? nevresim takımından bende aldım bakalım nasıl bir şey gelecek . . .

bu porselen tencereler indirimde bir de gördün mü ne düşünüyorsun ?

Merhabbbaaa...Kızlar çeyiz almaya yeni başladım.Burda okuduğum sitelere bakıyorum ama içime sinmiyor bi türlü birde şu kampanyalar,çekler nasıl oluyor yardımcı olurmusunuz fikirlerinize çok ihtiyacım var

cnm siteler ve beğenilen ürünler burada paylaşılıyor takip edersen ulaşabilirsin . . .​

güle güle kullan cnm ne kadara aldın ? nevresim takımından bende aldım bakalım nasıl bir şey gelecek . . .

bu porselen tencereler indirimde bir de gördün mü ne düşünüyorsun ?

canım tuzluklarla beraber 53,80 tl ye aldım inş. güzel çıkar çünkü çok heveslenerek aldım ve nevresimede nokta koydum şimdilik yeter:) tencerelerde güzelmiş gördüm ama şuan evde de kullanmadığımızdan tam olarak iyi mi kötümü pek bi fikrim yok açıkçası.

canım sen hangi indirimden almıştın? epey ucuza gelmiş?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…