kızlar bu daybuyda kargo bedava yapıcak günü buldu adam akıllı ürün yok ya insna mutfak gereçleri koyar hiç yoktan.:)
Eki Görüntüle 426098 bunu aldım0,99 kuruşa.
bunu davet ettiğim bi başka hesaptan aldım davet ettiklerim kısmında sadece üye olduğu gözüküyor çek kazandırdığı gözükmüyor. limango ne güzel anında veriyordu bu ne zaman vericek acaba?
canım çok beğendim çok uyguna almışssın
şu daybudayı hiç araştırmadım ve alışveriş yapmadım nasıl kazanıyorsunuz çekleriii
off kafam çok karıştı nerede hangi çek var çorba oldu kafam
canım çok beğendim çok uyguna almışssın
şu daybudayı hiç araştırmadım ve alışveriş yapmadım nasıl kazanıyorsunuz çekleriii
off kafam çok karıştı nerede hangi çek var çorba oldu kafam
kızlar sağolun çok iyi oldu bu bilgiler
bide altıncıcadde yarısıbızden olmuyor oysa 31 mayısa kadar devam edicektir yazıyordu çerçeve alcaktım ama ben
birkaç indirim kodu daha vardı altıncıcaddeden bilen varmı
Kızlar topiği genelde takip ediyorum...
bende geçen ay itibari ile çeyiz yapmaya başladım büyüklerimi tamamlama çabalarım var en önce:)
kızlar çelik tencere + çelik sahan takımı aldım...
ay başında da teflonlarımı yarı yaıya 2 ayda tamamlama planım var
ben tefalin comfort touch serisini beğendim ama sizlerin teflon tercihleri neydi?
Selincim teflonlar insan sağlığına zararlı olduğu için piyasadan kaldırılıyor artık tatlım nacizane fikrim seramik tavalardan alman...
Selincim teflonlar insan sağlığına zararlı olduğu için piyasadan kaldırılıyor artık tatlım nacizane fikrim seramik tavalardan alman...
tamam tatlım bu dediğine dikkat edicem ama şu var bildiğim kadarıyla çizildiğinde teflon tehlikeli... onun dışında sorun yok gibi....
neyse ben yinede seramik araştırayım :)
Evet önceden böyle bir inanış vardı ama şimdi kesinlikle zararlı olduğunu söylüyorlar ve piyasadan kaldırılıyor kuzucuk... Çizilmiş olması önemli değilHatta tost makineleri de önceden teflondu şimdi dökme yapıyorlar zararlı diye(tost makinesinde tam ne deniyor hatırlayamadım)
güle güle kullan canım battaniyene bayıldım :)) ne kadara almıştın??Eki Görüntüle 426937 Eki Görüntüle 426938 kızlar limangodan aldığım taç tk nevresimim ve jua çk battaniyem geldi baya hızlı çıktılar:) ikiside çok güzel iyiki varsın limago
güle güle kullan canım battaniyene bayıldım :)) ne kadara almıştın??
Eki Görüntüle 427017 Eki Görüntüle 427018 az önce 6.caddeden bunları aldım dün alamadım diye baya üzülmüştüm hem tekrar stoklara girmiş hemde dünkü kapmanyayı uzatmışlar benden iyisi yok vallatabiki pinokyo arkadaşımız sayesinde teşekkür ederim
Merhabbbaaa...Kızlar çeyiz almaya yeni başladım.Burda okuduğum sitelere bakıyorum ama içime sinmiyor bi türlü birde şu kampanyalar,çekler nasıl oluyor yardımcı olurmusunuz fikirlerinize çok ihtiyacım var
canım sen hangi indirimden almıştın? epey ucuza gelmiş?canım tuzluklarla beraber 53,80 tl ye aldım inş. güzel çıkar çünkü çok heveslenerek aldım ve nevresimede nokta koydum şimdilik yeter:) tencerelerde güzelmiş gördüm ama şuan evde de kullanmadığımızdan tam olarak iyi mi kötümü pek bi fikrim yok açıkçası.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?