Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

mikrodalga çok zararlı ben hiç almayı düşünmüyorum.Telve için garanti verebilirim kahvesi süper oluyo ,aldığına değer bence

herkese günaydınnn markafoni de karaca kampanyası var. kahvaltılık beğendim ama kullanışlı mı deil mi karar veremedim :26: fiyatı uygun gibi geldi 29.99 TL cik :))
canım al billuriyede onur çarsının oldugu sokakta parlak billuriye var orada bunlardan hep var hem daha ucuz hem daha guzel bievin falan var kelebekli o meshur bıevın kuşlu serisinden falan aynı para oralara bak derim pahalı bu ayrıca sıhıyede perşembe gunlerı kurulan sosyete pazarına da bak orada havlular bunlar acayıp ucuz umıtkoyde kuruluyor cumartesı gunlerıde levis markasının fabrıka satıs magazasının hemen önünde kuruluyor

valla canım bence bsy olmaz sanmam ben o indırımigoze alarak fıyat verıyorlar zaten bı sorun cıkarsa kargo geldıgınde bakarsın tutanak tuturur gerı gondertırsın
Kızlar bu nevresim sizce nasıl?

Eki Görüntüle 430902
bence güzelmiş canım indirimli falansa al kaçırma

arçelik telwe bende almak istedim arkadaşımın annesi kullanıyor cok memnun super kahvesı var ama sımdı hem borca gırmeyım hem belkı hedıye gelır hemde bende oriflameden hediye gelen elektirikli cezve var sımdılık gerek gormedım yoksa fıyatı cok uyguna gelıyor oyle

Kızlar elektrik süpürgesi olarak philips maraton düşünüyorum ama 3 ayrı modeli var ne farkı var hangisi daha iyi bilen var mı?:26:
Uzun ömürlü emiş gücü için yüksek performanslı siklon filtre
Cyclone Filter teknolojisi sayesinde, Marathon emiş gücünü daima aynı seviyede tutar; standart torbasız elektrikli süpürgelerde ise filtre tıkanmaya başladığında emiş gücü azalmaya başlar.
HEPA AirSeal ve yıkanabilir HEPA 13 filtresi
Ultra Temiz Hava HEPA 13 Bu elektrikli süpürge, çekilen tüm hava dışarı atılmadan önce yıkanabilir filtreden (%99,95 filtreleme) geçecek şekilde tasarlanmış ve üretilmiştir. Kaçış yok!
2000W
76db gürültü seviyesi
Uzun ömürlü emiş gücü için yüksek peformanslı siklon filtre
Üçlü aktif başlık, zemini üç farklı biçimde temizler
Hepa 13 filtre
2.1 Toz kapasitesi
Teleskopik boru
Siyah
2200W
400W emiş gücü
33kPa vakum gücü
78db gürültü seviyesi
Hepa 13 yıkanabilir filtre
2 lt Toz kapasitesi
Teleskopik boru
Canlı Kırmızı-Siyah
2200W
Otomatik filtre temizleme özelliği
400W emiş gücü
33kPa vakum gücü
78db gürültü seviyesi
2 lt Toz kapasitesi
Teleskopik boru
Parke başlığı

Son düzenleme:
bu gün erkek arkadaşımla bernardo çeklerimi kullanmak için gittik romence gülük yemek takımıylla von goh misafir çatal kaşık takımımı aldım 100 lirada hediye çeki verdiler 1 ay geçerliymiş ne alacağıma karar veremedim aldık geldik şimdi bi sevindim bi sevindim sonunda çeyizime ana seyleri alabildim öbür türlü hiçbir şey almamışım gibi hissediyordum gelmişken erkek arkadaşıma tefel confort touch tavalarımı falan gosterdım pılav tenceremde yolda dedim çok beğendi bayıldı diyebilirim saplarına falan bende sevindim tabi onun beğenmesine
şimdi tek misafir yemek takımım kaldı onuda kışın almayı düşünüyorum aklımda bernardonun bi modeli var inş onu alacağım o zamana kadar kalan eksiklerimi tamamlarsam yavas yavas tamamlamıs olurum ıns
bu arada kızlar daybuydaydan cekım var 10 tl bana bsy soyleyınde alayım ceyıze kendıme plaj vs ıcın havlu olur terlık olur ben bakıyorum hep pahalı sızler nasıl buluyorsunuz bu ucuzları nazar degmesın masallah bana yardımcı olur canlarım

doru diyosun hep alışveriş siteleri kazanacak deil ya biraz da Ankara esnafına faydamız dokunsun
cumartesi bi dolanayım ne var ne yok pazarda epeydir haberim yok bi ara çok gidiyordum. netten almaya başladığımdan beri dışarda alışverişi bitirdim. sanki bedava veriyorlar

canım bende netten bı kac sey aldım sonra magazaları gezerken carsı pazar bakarken bı gordum cogu aynı para verdıgım kargo parasına yandım sımdı didik didik yapıyorum her yerı gezıyorum fıyatlarıda aklımda kalıyor netten gorunce ucuzsa piyasaya gore alıyorum yoksa almıyorum sende öyle yap özelikle parlak billuriyeye gıt ben mutfak gereclerımı oradan aldım sonra sosyete pazarı şahane ürünler var banyo havluları kocaman 10 lıraydı mesela misafir için ben almayı dusunuyorum şahsen kac kere kullanılıcakkı sonucta mısafır ıcın cok pahalı olmasına gerek yok ayrıca fıyatına gore cok güzel ürünler var

canım modellerini bilmiyorum ama emiş gücü hangisinin yüksekse temizliği hangisinin kolaysa fitresi hangisinin iyiyse onu al derim sana

Mesajı düzenledim özelliklerini bulup turunculu olan hariç diğer ikisinin özellikleri aynı gibi ama fiyat farkı var anlamadım:18:

Merhaba canım, daybuyday de kargo bedava günlerinde bu 10 tl hediye çekleri çok işe yarıyor bence onu bekle bir de fiyata göre sıralama diye bir şey var canım ona göre bulup alıyorum ben şahsen...

Mesajı düzenledim özelliklerini bulup turunculu olan hariç diğer ikisinin özellikleri aynı gibi ama fiyat farkı var anlamadım:18:
canım magazasındakı calısanlara sor anlatsınlar aynı olmasına ragmen neden fıyat farkı var dersın netten alma boyle seylerı bence
Merhaba canım, daybuyday de kargo bedava günlerinde bu 10 tl hediye çekleri çok işe yarıyor bence onu bekle bir de fiyata göre sıralama diye bir şey var canım ona göre bulup alıyorum ben şahsen...
bunu soyledıgın ıyı oldu canım cok sagol onu beklerım artık tesekkur ederım
ben kaçtım kızlar aksama görüşürüz

kızlar cuma günleri hsbc mastercardla trendyoldan yapılan alışverişlerde kargo bedava imiş ama 75tl üzerine

canım hiç duymadım bu markayı nerede gördün ki sen çarşıda falan mı

canım markafoniden hediye çekimle aldım 2 takım. nette birsi solup renk verdiğini yazmış. bende o yüzden merak ettim acaba gerçekten tüm ürünler öyle mi diye

Bu dönem gerçekten çok eğlenceli ve bir o kadar ilginç. Geçen bır alısverıs mağazasına elektrikli süpürge için girdim. Satış uzmanı geldı ben bakınırken, bir elektrikli süpürgeden beklentileriniz nedir? diye soru sordu. ya normal de ne tür bir süpürge bakıyorsunuz dıye sorulur değil mi :) Cevap veremedım valla, apıştım kaldım, sımdı sorsa ben çaliim o oynasın, arada oturup çay içelim, bi tencere yemek de kaynatsa aslında fena olmaz derdım yanı
O gün bugündür küçük, büyük ev aletlerine bakmayı durdurdum velhasıl.

Diğer şeyler için internetten indirim siteleri bence uygundur, yalnız onun içinde bır uyarı yapmak ısterım ben sonradan çakozladım, sımdı dıyelım tefal actiry, lıste fıyatı 350 dıyelım, bu göya indirimli satıyor 300 diyor, bu olaya atlamadan önce akakçe diye bir site var, orda search edın göreceksınız kı bazı onlıne alısverıs sıtelerınde daha ucuz. hem bu sıte, butun ınternetten satıs yapan sıtelerın gecerli son fıyatlarını arıyor, tarıyor sıze.

Bir de eylül de evlenecek biri olarak, eğer evlilik tarıhı bellı olmayan kardeşlerim varsa sakın ve sakın tencere, mınık ev aletlerı almasın. Nıye çunku, teknolojı sureklı gelısıyor, diyelım el blender setı alıcaksın 2 yıl oncekı modellerle sımdıkıler arasında fonksıyonel farklılıklar var. annem zamanında bana teflon tava almıstı ben evlenene kadar amerıkada teflonlar sağlıksız dıye atılıyor, farkındaysanız ucuzladı da. Şimdi dökümler moda, sakın onda da set falan almayın dunya paraya, bir derin bir yemeklik bir de et için ızgara tavasını alabılırsınız. Sonra devamı alınır. ama modası gecmez dokum tencerenın sağlık ve lezzet acısından tavsıye ederım. ağır olması ve bakımı nagatif yönleri.

nevresim takımı, havlu bunların her türlü gideri var, depolayın. acık renk sevıyorsanız sayıca fazla alın, geçenlerde arkadasım dedı, bız bayanlar makyajımızı ne kdar temızledıgımızı dusunsek de yuzunuzu sıldıgınızde rımel pudra lekelerı oluyor. sayıca fazlalastırmak lazım, koyu renk tercih sebebi olabılır.

Her seyı bırden almayın, yavas yavas, orjinal seyler almaya gayret edin.
gunluk kullanılacak seylere para harcayın, atıyorum 84 parça porselen yemek takımı piyasa da 800-900 tl olanlar var, acele edıp almayın, evlenır evlenmez haldır huldur mısafır agırlamayacaksınız. Kaldı kı geçen mısafırlıge gıttıgım yeni evli arkadasımın tabaklarına dıkkat bıle etmedım, masada tek dıkkat ettıgım sey, çok guzel bır cıcek vardı, mis gibi de kokuyordu.

Bır de tabak çanak alırken sade modeller tercıh edın bı ara geometrık desenler modaydı sımdı muhtesem yuzyıl dizisinden sebep ottoman serileri patlamıs vazıyette.

Abarttım çok mu yazdım ne oldu :) Aklıma geldıkce bı seyler yazıyım belkı faydam olur.

He bir de mınık ev aletlerı ıcın youtube dan faydalanın, tanıtım videoları oluyor, ızleyın. yorumlarına bakın.

Alışverişkulupleri diye bır sıte var, o sıtede bu butun bılınen sıtelerın gunluk ev dekorasyon, erkek kadın, teknolojı kısaca tun grupları gunluk olarak sıze gonderıyor, bılınmeyen bircok sıteyı takıp edebılıyorsunuz.

Bir de çeyiz dediğimiz şeyın ıcınde hep yenı seyler olması gerekmıyor.
Ben son birkaç gundur eskıcılerden 2, 3 Tl ye cerceve 20 tl ye eskı sandık, 25 TL ye eskı bır sandalye buldum. Önemli olan ıyı bır ağaçtan yapılmıs olması, sağlıklı durması, kuvette bı guzel yıkanır, dezenfekte edilir. benım buldugum sandık mora boyanmıstı :S fena haldeydı, zımparaladım dyonun beyaz mat ahsap boyasını aldım. 3 kat boya vurdum zınparayla kenarlarını eskıtır gıbı zımparalıcam. Yatağın ayak ucuna yorgan, pike, yastık koymalık, üzerine şamdan falan da olur. salonda da sandık guzel bır dekor içine cok kullanmayacağıız esyaları koyabılırsınız. uzerıne de güzel bır örtü.

çercevelerı aynı sekılde yaptım onları da bos halde duvara asıcam. cercevenın ortasına kurutulmus cicek(ortanca, tek bir gül koyulabılır)
youtube a alchemyfineliving yazın sarısın cici bir kardeş, fıtır fıtır eskılerı harıka hale getırıyor.

Bir de internette dekoratif yastık kılıflarına cok rastladım. Cuma günleri hasanpaşada kurulan pazarı duymussunuzdur, parça kumaş ağırlıklıdır cuma gunlerı, salı gunlerı kıyafet olur daha cok.
cuma gunu gıttıgınızde parca kumascılar gorursunuz bu taç, linens ve benzeri fırmaların hanı dukkanlarına gıttıgınızde sıze örnek katolugunu gosterır, 1 metrelık kumaslar, onlar 1 tl ye satılıyordu gecen sene gıttiğimde. Zevkinize göre dilediğiniz şekilde bir sürü yaparsınız.

Ben sandıkla, boyayla ugrasıyorum daha gelınlık yok pıyasada Daha süpürgeeden beklentilerim sorusuna da cevap bulamadım.

Bi de aklıma ne geldi, salon takımı almadan halı almayın, banyo paspası olabılır, eğer oturacağınız evın banyosunun tas rengı falan bunları bılıyorsanız, alınabılır, bılmıyorsanız rısklı. hanı bazı pas paslar vardır, u seklınde klozetın alt kısmına denk getırılır, ondan dusunmeyın, ben hep erkeklerın yere damlatmasından kıllanmısımdır hıjyenık değil. bır de oturacağınız evın klozetı asma olabılır.

Mobılya alacaklar ıcın de, modoko ve maskodan uzak durulmasını tavsıye ederım, ıyı markaların koltuk modellerıni bılgısayarda tutup ozel yaptırın cok uygun fıyata ıstedıgınız gıbı yaptırırsınız, sungerıne(en önemli kısım), enıne boyuna her detayına sız karar verebılıyorsunuz. bıraz zaman alıyor yapılması hem fıyat olarak hem de ıcınıze sınmesı acısından koltukları özel yaptırmayı bir düşünün derim.
Son kez, kervan mobılyanın aksesuarlarını takıp edın, bazen cok guzel ındırımler oluyor, gercekten cok hos şeyler var, abajur vb... ınternetten alısverıs yapabıleceğınız gıbı dukkanlarına da bır bakın senet sıstemı vardır, kredı kartınız yoksa ıyı bır secenek. mobılyalarına kefılım, ölmez oğlu bıldığınız. mobılyaları malezya ve hındıstandan gelır, el ıscılıgı mukemmeldır. tekstıl kısmı bursada uretılıyor. mobılyanın bıraz pahalı olması naklıyenın maliyetınden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…