- 13 Nisan 2011
- 2.277
- 4
- 358
- 37
ben bu modeli beğeniyorum güzel bence
kızlar lütfen yardımınızı esirgemeyinaltıncı caddede arçelik ızgaralı mikrodalga 69 tl gri renkte alsammı nolur bir el atın kullanan duyan bilen ?? arçeliğin web sitesinde 222 tl altıncı caddede 119 ve 50 tl indirim eklenince 69 oluyor? yoksa arçelik telve mi alsam indirmdeyken oda 89 a geliyor?? düşünceleriniz cok önemli
almıycakmısın canım ? alırsan haber ver annem alma bozuk cıkarsa kim uğraşıcak diyor ama 220 tl lik ürün 69 alabilitem çok yüksek benim her an için:)
canım al billuriyede onur çarsının oldugu sokakta parlak billuriye var orada bunlardan hep var hem daha ucuz hem daha guzel bievin falan var kelebekli o meshur bıevın kuşlu serisinden falan aynı para oralara bak derim pahalı bu ayrıca sıhıyede perşembe gunlerı kurulan sosyete pazarına da bak orada havlular bunlar acayıp ucuz umıtkoyde kuruluyor cumartesı gunlerıde levis markasının fabrıka satıs magazasının hemen önünde kuruluyorherkese günaydınnn markafoni de karaca kampanyası var. kahvaltılık beğendim ama kullanışlı mı deil mi karar veremedim :26: fiyatı uygun gibi geldi 29.99 TL cik :))
valla canım bence bsy olmaz sanmam ben o indırımigoze alarak fıyat verıyorlar zaten bı sorun cıkarsa kargo geldıgınde bakarsın tutanak tuturur gerı gondertırsınkızlar lütfen yardımınızı esirgemeyinaltıncı caddede arçelik ızgaralı mikrodalga 69 tl gri renkte alsammı nolur bir el atın kullanan duyan bilen ?? arçeliğin web sitesinde 222 tl altıncı caddede 119 ve 50 tl indirim eklenince 69 oluyor? yoksa arçelik telve mi alsam indirmdeyken oda 89 a geliyor?? düşünceleriniz cok önemli
bence güzelmiş canım indirimli falansa al kaçırma
Kızlar elektrik süpürgesi olarak philips maraton düşünüyorum ama 3 ayrı modeli var ne farkı var hangisi daha iyi bilen var mı?:26:
Eki Görüntüle 431004 Eki Görüntüle 431005 Eki Görüntüle 431006
canım al billuriyede onur çarsının oldugu sokakta parlak billuriye var orada bunlardan hep var hem daha ucuz hem daha guzel bievin falan var kelebekli o meshur bıevın kuşlu serisinden falan aynı para oralara bak derim pahalı bu ayrıca sıhıyede perşembe gunlerı kurulan sosyete pazarına da bak orada havlular bunlar acayıp ucuz umıtkoyde kuruluyor cumartesı gunlerıde levis markasının fabrıka satıs magazasının hemen önünde kuruluyor
doru diyosunhep alışveriş siteleri kazanacak deil ya biraz da Ankara esnafına faydamız dokunsun
cumartesi bi dolanayım ne var ne yok pazarda epeydir haberim yok bi ara çok gidiyordum. netten almaya başladığımdan beri dışarda alışverişi bitirdim. sanki bedava veriyorlar
canım modellerini bilmiyorum ama emiş gücü hangisinin yüksekse temizliği hangisinin kolaysa fitresi hangisinin iyiyse onu al derim sana
bu gün erkek arkadaşımla bernardo çeklerimi kullanmak için gittik romence gülük yemek takımıylla von goh misafir çatal kaşık takımımı aldım 100 lirada hediye çeki verdiler 1 ay geçerliymiş ne alacağıma karar veremedim aldık geldik şimdi bi sevindim bi sevindim sonunda çeyizime ana seyleri alabildim öbür türlü hiçbir şey almamışım gibi hissediyordum gelmişken erkek arkadaşıma tefel confort touch tavalarımı falan gosterdım pılav tenceremde yolda dedim çok beğendi bayıldı diyebilirim saplarına falan bende sevindim tabi onun beğenmesine
şimdi tek misafir yemek takımım kaldı onuda kışın almayı düşünüyorum aklımda bernardonun bi modeli var inş onu alacağım o zamana kadar kalan eksiklerimi tamamlarsam yavas yavas tamamlamıs olurum ıns
bu arada kızlar daybuydaydan cekım var 10 tl bana bsy soyleyınde alayım ceyıze kendıme plaj vs ıcın havlu olur terlık olur ben bakıyorum hep pahalı sızler nasıl buluyorsunuz bu ucuzları nazar degmesın masallahbana yardımcı olur canlarım
canım magazasındakı calısanlara sor anlatsınlar aynı olmasına ragmen neden fıyat farkı var dersın netten alma boyle seylerı benceMesajı düzenledim özelliklerini bulup turunculu olan hariç diğer ikisinin özellikleri aynı gibi ama fiyat farkı var anlamadım:18:
bunu soyledıgın ıyı oldu canım cok sagol onu beklerım artık tesekkur ederımMerhaba canım, daybuyday de kargo bedava günlerinde bu 10 tl hediye çekleri çok işe yarıyor bence onu bekle bir de fiyata göre sıralama diye bir şey var canım ona göre bulup alıyorum ben şahsen...
canım magazasındakı calısanlara sor anlatsınlar aynı olmasına ragmen neden fıyat farkı var dersın netten alma boyle seylerı bence
Sordum sordum kız bön bön suratıma baktı.Dün gidip baktım ama mağaza çalışanlarının bile haberi yok ki
canım magazasındakı calısanlara sor anlatsınlar aynı olmasına ragmen neden fıyat farkı var dersın netten alma boyle seylerı bence
Sordum sordum kız bön bön suratıma baktı.Dün gidip baktım ama mağaza çalışanlarının bile haberi yok ki
Canım kendi sitesinde ürün karşılaştırma var o şekilde baktın mı çok ayırt edici farklar yok sadece emiş güçlerinden farklılıklar var bir de toz kapasitesi 2 sinin 2 lt 1 nin 1,5 lt falan bir de oradan bak canım istersen.
canım hiç duymadım bu markayı nerede gördün ki sen çarşıda falan mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?