Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

kızlar daybuyday da kargo bedava olunca bana haber verirsiniz değil mi size zahmet

şimdilik düşünmüyorum alırsam söylerim :) sende kararını değiştirip alırsan bilgim olsun :))

canım ben mikrodalgamı aldım inş kazasız belasız gelir darısıda senin başına diyim çünkü bu fiyata bir daha bulmak imkansız

canım ben mikrodalgamı aldım inş kazasız belasız gelir darısıda senin başına diyim çünkü bu fiyata bir daha bulmak imkansız

Merhaba canım sen mikrodalga siparişini nereden verdin acaba bende aldım da :)
Bkliyorum kazasız belasız gelmesini arzuluyorum sen gibi :)
Ben altıncıcaddeden aldım :)
Arçelik gri olanını aldım beyazındada tükendi yazıyor senmi aldın yoksa

Son düzenleme:

cannım:) altıncı caddeden aldım bende fakat beyaz değil gri alsam mı almasammı diye düşünürken tükenmişti sanırsam sen tüketmiştin:)) mail attım tekrar stoğa soktular kaptım inş gelir canım gelincede haberleşelim mi buradan ?

arkadaşlar 1 er dakkikanızı ayırıp imza verirseniz çok sevinirim
hiçbir canlı katledilmeyi hak etmiyor Allah'ın verdiği canı Allah alır Allah onlara yaşama hakkı sunuyorsa bunu ellerinden almak büyük günahtır ne tür ne cins olursa olsun yaşamaya hakları vardır. lütfen 1 er imzada siz verin
Yaşam Hakkına Saygı - 5199 sayılı Hayvanları Koruma Kanununda Değişiklik Yapılmasına İlişkin Deklarasyondur
tc olayından korkmayın ben çok tc mi yazdım böyle dilekçeler avukat eşliğinde hazırlanıyor hiçbir seyde olmadı nasıl normalde dılekcelere tcnız yazılıyorsa bundada öyle imzanızın sayılabılmesi için lütfen duyarlı olalım

evim.net de kargo bedava mı kızlar

westwingde 2 çek birden kullanılıyor mu kızlar

kızlar bu çöp kovalarından 3 lt 5 lt birde 12 lt var.... tuvalete birde mutfağa almayı düşünüorum sizce hangi boyutlar uygun olur ?

12 lt 25 tl
5 lt 20 tl
3 lt 14 tl

fırçanın fiyatıda 14 tl nasıl sizce uygun mu ?

evim.net de bugünde kargo bedava süper di mi hergün böle olsa keşke
Evim.net de kargo bedava 10liralık çeki kullanıyım dedım 30 tl uzerıne geçerliymiş ne alıyım diye bakınıyorum papilanın kalpli tavasını alacaktım
Zannetmiyorum bence kullanılmıyordur...
kullanılmıyor evet bu westwingw harbi gıcık oluyorum tövbe ediyorum tekrar alıyım dıyorum ama yınede alamıyorum

Canım bence mutfağa büyük al 12 lt, banyoya da 5 lt yada 3 lt al bence canım... Çok bilmiyorum ama fikir olsun.

tezgah üstü koyacaksan ikisinide küçük al derim ama mutfak 3 banyo 5 lıtrede olabılır 12 ltre cok buyuk onu balkona falan koyacaksan al canım fıyatıda cok uygunmus bu arada

tezgah üstü koyacaksan ikisinide küçük al derim ama mutfak 3 banyo 5 lıtrede olabılır 12 ltre cok buyuk onu balkona falan koyacaksan al canım fıyatıda cok uygunmus bu arada

ya tezgah üstüne koymam herhalde yere koyarım diye düşünüyorum.. çünkü zaten bir sürü şey olacak tezgahın üstünde.. kararsız kaldım :S çok sagol canım bu arada

ya tezgah üstüne koymam herhalde yere koyarım diye düşünüyorum.. çünkü zaten bir sürü şey olacak tezgahın üstünde.. kararsız kaldım :S çok sagol canım bu arada

Bence de tezgah üstüne koyma gerekirse üste koymak için küçük şirin bir şey alırsın 3 lt bile çok bence tezgah üstü için.

evim.net den kırılacak ürünler alanınız var mı kızlar tabak çanak alsam sağlam geliyor mu

evim.nete pike falan gören var mı 40 lıraya falan kızlar bakıyom bakıyom bsy bulamıyorum beklsem mı acaba cek ıcın bıraz daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…