Eki Görüntüle 432025 Eki Görüntüle 432026
kızlar bu çöp kovalarından 3 lt 5 lt birde 12 lt var.... tuvalete birde mutfağa almayı düşünüorum sizce hangi boyutlar uygun olur ?
12 lt 25 tl
5 lt 20 tl
3 lt 14 tl
fırçanın fiyatıda 14 tl nasıl sizce uygun mu ?
aldım kızlar birini 12lt mutfak için birini 3 lt tuvalet için aldım birde fırça :)) listeden bir eksik daha gitti :)
Canım aynı anda iki çek kullanılmıyor. Ordan alıcaklarını özellıkle kucuk ev aletı alacaksan arastır kuzu, akakçe veya ucuzcudan bır search et. Altıncıcadde ve westwing biraz pahalı gelıyor bana.westwingde 2 çek birden kullanılıyor mu kızlar
Alışverişkulupleri diye bır sıte var, o sıtede bu butun bılınen sıtelerın gunluk ev dekorasyon, erkek kadın, teknolojı kısaca tun grupları gunluk olarak sıze gonderıyor, bılınmeyen bircok sıteyı takıp edebılıyorsunuz.
Bir de çeyiz dediğimiz şeyın ıcınde hep yenı seyler olması gerekmıyor.
Ben son birkaç gundur eskıcılerden 2, 3 Tl ye cerceve 20 tl ye eskı sandık, 25 TL ye eskı bır sandalye buldum. Önemli olan ıyı bır ağaçtan yapılmıs olması, sağlıklı durması, kuvette bı guzel yıkanır, dezenfekte edilir. benım buldugum sandık mora boyanmıstı :S fena haldeydı, zımparaladım dyonun beyaz mat ahsap boyasını aldım. 3 kat boya vurdum zınparayla kenarlarını eskıtır gıbı zımparalıcam. Yatağın ayak ucuna yorgan, pike, yastık koymalık, üzerine şamdan falan da olur. salonda da sandık guzel bır dekor içine cok kullanmayacağıız esyaları koyabılırsınız. uzerıne de güzel bır örtü.
çercevelerı aynı sekılde yaptım onları da bos halde duvara asıcam. cercevenın ortasına kurutulmus cicek(ortanca, tek bir gül koyulabılır)
youtube a alchemyfineliving yazın sarısın cici bir kardeş, fıtır fıtır eskılerı harıka hale getırıyor.
Bir de internette dekoratif yastık kılıflarına cok rastladım. Cuma günleri hasanpaşada kurulan pazarı duymussunuzdur, parça kumaş ağırlıklıdır cuma gunlerı, salı gunlerı kıyafet olur daha cok.
cuma gunu gıttıgınızde parca kumascılar gorursunuz bu taç, linens ve benzeri fırmaların hanı dukkanlarına gıttıgınızde sıze örnek katolugunu gosterır, 1 metrelık kumaslar, onlar 1 tl ye satılıyordu gecen sene gıttiğimde. Zevkinize göre dilediğiniz şekilde bir sürü yaparsınız.
Ben sandıkla, boyayla ugrasıyorum daha gelınlık yok pıyasadaDaha süpürgeeden beklentilerim sorusuna da cevap bulamadım.
Eki Görüntüle 432025 Eki Görüntüle 432026
kızlar bu çöp kovalarından 3 lt 5 lt birde 12 lt var.... tuvalete birde mutfağa almayı düşünüorum sizce hangi boyutlar uygun olur ?
12 lt 25 tl
5 lt 20 tl
3 lt 14 tl
fırçanın fiyatıda 14 tl nasıl sizce uygun mu ?
çok önemlı olan bı sey var kargo geldıgınde kargocunun yanında kolıyı ac , kontrol etmeden hıcbır seye ımza atma. gerısı kolay kırık gelırse gonder gerı.evim.net den kırılacak ürünler alanınız var mı kızlar tabak çanak alsam sağlam geliyor mu
Canım daha ıyılerı senın olsun, ay ellerım yaba gibi ve boyalı boyalıçok iyi yapmışsın canım güzel günlerde kullan inşallahh
hayırlı olsun canım ben metro marketten küçük çöp kovasıyla fırçayı 20 liraya aldım oraya bak dicektim ki almışsın banyoya düşünürsen aklında olsun
odamı site canım ?? aman ürün gelene kadar daha uygunununu bulursam teslim almam bendeçok mu kötüyüm neee P
metro gross market var canım real kipa özdilek gibi büyük market esnafların alıs verıs yaptıgı fıyatları cok uygun oluyor senın oldugun yerde varsa bak baya ucuz urunler var ben baharatlarımı falan oradan aldım netten metro gross market yaz magazaları cıkıyor
ben kactım kızlar aksama gorusuruz bugun de bsy almadan atlatırım ıns borc borc borc valla iliğim kurudu çekler bizi mahvetti
cats by luyano gorursenız kızlar bana hemen haber verın kahvaltı takımımı tamamlıycam ıns
kızlar evim.netten mesela 2 ayrı kampanyadan ürün beğendim ayr ayrı mı alabiliyorum,ayrı ayrımı kargoluyorlar anlayamadım bi türlü sepete 1 tanesini atıyorum 2.sini atarken uyarı veriyor
cannım:) altıncı caddeden aldım bende fakat beyaz değil gri alsam mı almasammı diye düşünürken tükenmişti sanırsam sen tüketmiştin:)) mail attım tekrar stoğa soktular kaptım inş gelir canım gelincede haberleşelim mi buradan ?
evim.net den kırılacak ürünler alanınız var mı kızlar tabak çanak alsam sağlam geliyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?