Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

aldım kızlar birini 12lt mutfak için birini 3 lt tuvalet için aldım birde fırça :)) listeden bir eksik daha gitti :)

aldım kızlar birini 12lt mutfak için birini 3 lt tuvalet için aldım birde fırça :)) listeden bir eksik daha gitti :)

hayırlı olsun canım ben metro marketten küçük çöp kovasıyla fırçayı 20 liraya aldım oraya bak dicektim ki almışsın banyoya düşünürsen aklında olsun

westwingde 2 çek birden kullanılıyor mu kızlar
Canım aynı anda iki çek kullanılmıyor. Ordan alıcaklarını özellıkle kucuk ev aletı alacaksan arastır kuzu, akakçe veya ucuzcudan bır search et. Altıncıcadde ve westwing biraz pahalı gelıyor bana.
Sevgiler.

çok iyi yapmışsın canım güzel günlerde kullan inşallahh

Mutfağa en büyüğünü tuvalete orta boyunu al, Banyoda büyük çöp güzel durmuyor, zaten 2 günde bir boşaltıcağın ıcın buyuk gereksız. Küçük boy da olabılır ama tam canlandıramıyorum gözumde kucuk rısklı

westwingden bsy almıycam zaten kartıma taksıt olanagı yok cek göndemrısler ondan almak ıstedım bsyler ısteyen varsa 100 tl uzerıne 30 lıra cekım var westwıng de verebılırım

evim.net den kırılacak ürünler alanınız var mı kızlar tabak çanak alsam sağlam geliyor mu
çok önemlı olan bı sey var kargo geldıgınde kargocunun yanında kolıyı ac , kontrol etmeden hıcbır seye ımza atma. gerısı kolay kırık gelırse gonder gerı.
ama fırmalar guzel sarıyor, benım lımangodan gunluk tabaklarım gelecek, lımango gelınce onun hakkında fıkrım olacak, buraya da yazarım..

hayırlı olsun canım ben metro marketten küçük çöp kovasıyla fırçayı 20 liraya aldım oraya bak dicektim ki almışsın banyoya düşünürsen aklında olsun

odamı site canım ?? aman ürün gelene kadar daha uygunununu bulursam teslim almam bende çok mu kötüyüm neee P

odamı site canım ?? aman ürün gelene kadar daha uygunununu bulursam teslim almam bende çok mu kötüyüm neee P

metro gross market var canım real kipa özdilek gibi büyük market esnafların alıs verıs yaptıgı fıyatları cok uygun oluyor senın oldugun yerde varsa bak baya ucuz urunler var ben baharatlarımı falan oradan aldım netten metro gross market yaz magazaları cıkıyor

ben kactım kızlar aksama gorusuruz bugun de bsy almadan atlatırım ıns borc borc borc valla iliğim kurudu çekler bizi mahvetti
cats by luyano gorursenız kızlar bana hemen haber verın kahvaltı takımımı tamamlıycam ıns

tamam canım çok sagol :))

Kızlar evim.netten mesela 2 ayrı kampanyadan ürün beğendim ayr ayrı mı alabiliyorum,ayrı ayrımı kargoluyorlar anlayamadım bi türlü sepete 1 tanesini atıyorum 2.sini atarken uyarı veriyor

kızlar evim.netten mesela 2 ayrı kampanyadan ürün beğendim ayr ayrı mı alabiliyorum,ayrı ayrımı kargoluyorlar anlayamadım bi türlü sepete 1 tanesini atıyorum 2.sini atarken uyarı veriyor

çoğu sıte farklı kampanyaları aynı sepete koymuyor. Uyarı verıyorsa ondandır, morhıpo ve altıncı cadde de oyle bırsey yok.

Kızlar bıcak seti alacam ama hiç bir fikrim yok ??

bu nasıl sizce biev markası kullanımı kolay olurmu acaba fikri olan varmı ?

Bende ogün almaya calısırken birinin sepetindeydi bekledim bekledim baktım almamıs o zaman oda sendin
Evet baktım tekrar girmiş stoğa tamam canım geldiğinde yazacağım buraya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…