Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

westwing'e mail gonderdim kızlar.

22/07 tarihinde yaptığım 562223 Numaraları siparişim hala elime geçmedi. Telefonlarınıza ulaşamıyorum bu nasıl bir musteri hizmeti? Bu mu sizin musteri anlayısınız. Sizi sikayetvar.com'a şikayet ettim
Westwing.com.tr Bir Ay Önce Aldığım Siparişim Hala Elime Ulaşmadı!
1 aydır 3 siparişimle ilgili bana yalan soylediniz! Hiç ama hiç etik değilsiniz.
Eğer biraz daha geri dönüş yapmazsanız tüketici mahkemesine basvurucam.
Kadınlar kulubune uyeyim hiçbir şekilde kimseye tavsiye etmeyeceğim sizi!!!
Her aradığımda ürün gönderilecek dediniz ama şuan başınız dertte cunku yetersizsiniz ve bu her anlamda belli oluyor!!! musteri hizmetlerine bile yetişemiyorsunuz.
Telefon numaram : 05...........

Geri dönüş yapmadığınız takdirde hakkımı mahkeme kanalıyla alacağım!!!

bakalım neler olacak merakla bekliyorum.

Kızlar siz siz olun westwing deyip güvenmeyin ben ceyizimin nerdeyse yarısını westwingden dizdim ama 1 aydır ne olduysa oldu...

KESİNLİKLE TAVSİYE ETMİYORUM!!!

PARAMI ÇÖPE ATMAK İSTİYORUM DERSENİZ WESTWING'DEN ALISVERIS YAPIN!!!

kızlar sanırım ben deliriyorum...
Bugün beyaz eşyalarımız,oturma grubumuz,yemek odamız teslim edilmiş.
Nişanlımda yerleştirip fotograflarını çekmiş...
Buraya kadar sorun yok ama ben fotografları aldıgımdan beri heycandan uyuyamıyorum,fotograflara bakıp şapşal şapşal sırıtıyorum yarında misafir var erken kalkmak lazım e gelde uyu şimdi bdv ye konu açacak kadar muzdarip oldum

Kızlar birini alacagım sizce hangisi??
Eki Görüntüle 498219 bu 145
Eki Görüntüle 498220 bu da 119 tl

altıncıcaddedenmi alcan canım ben artık mikserli almaktan vazgeçtim ama aşrjlıyada sıcak bakarmıyım bilmiyorum çok büyük set istemiyorm ama mikser ve blendırı ayrı almaya karar verdim mümkünse mikser hazneli olsun :)))))))))

bunların her ikiside beğendiklerim kararısz kalmak ne kötü seçemiyorum duygucum

bu arada balık tavasıda harika bayıldık iyikide sana uyup almışım çok sevdim çok kaliteli ürün

Canım bunlar şarjlı değiller ikisi de kablolu.Bende mikseri ayrı almayı düşünüyordum ama şimdi philipsi alacakken başka bir kampanyada braun u görünce kafam karıstı.Hangisi daha kaliteli diye de karar veremedim.
Balık tavaları bizimde hosumuza gitti ama annemin dısarda gördügü ondan degılmıs yine de begendık tabi

canım bn arzum aldım cok da güzel 135 tl işlevı fazla parcasıda fazla tavsiye ederim senın göstermiş olduklarında güzl

kızlar nişanlı biri olarak bütün çeyizimi tamamladım aldığım herşeyin en kalitelisini en güzelini aldım lila bi mutfak yaptım bütün esyaları lıla aldım küçük ev aletlerimin hepside arzum caycıdan kahve makınasına tost makınası ekmek kızartma makınası meyve sıkacagı dahıl toplam 600 tl ye aldım. Ayrıca kahvaltı setımı güral porselenden aldım 157 tl ye yemek takımımı set seklınde aldım yemek takımı catal kasık bıcak takımı çelık tencere setımı günlük kullanımiçin yemek takımımı dahıl 1000 tl markası güral porselen yıne teflon setımı blue house dan aldım 135 tl ye :)yardımcı olmamı ıstersenız halledebılırız

canım bn arzum aldım cok da güzel 135 tl işlevı fazla parcasıda fazla tavsiye ederim senın göstermiş olduklarında güzl

Sende güle güle kullan canım ben çok kararsız kaldım bu blender konusunda alsam üzerimden yük kalkacak ama philipsle braun arasında kararsızım ikisinden birine karar vermeliyim.Aslında ben çok parçalı istemiyorum sorun bu :)

acık sölemem gerekırse bn renk olarak lıla arzumda vardı kıbar ve sık oldugu ıcın aldım arzumu yoksa senıon bakmısolduklarında güzel:)

canım ben braun alırım diyorum madem mikseri ayrı alcan öyle yap ben şu sıra hazneli alıp koysammı diyorm haznelilerde ayırabiliyorm haznesinden o var tabiki :)))))))))

braunu allll ama phılıpsınde çok fazlası var fazla mikser göz çıkarmaz desemde eyr kaplıcak gerçi samsundada evler geniş geniş :))))))))) ayyy duygucum bana bakma saçmalıyorum heycanlıyım yarın yola çıkcam ankaraya askerimi almaya

Ayyy canım cok sevindim senin adına geçen sene biz de aynı heyecanları yasadık,çok güzel bir duygu inş teskeresini aldıgı günü de görürsünüz.Asker yolu beklemek çok zor ama çokta zevkli çünkü kavusmak ayrı bir mutluluk.

Blender için kararsızım da kararsızım.Sanki ne alıyorum anlamadım gitti

kızlarr bizimde tv. bugün evde olacak
babam nasıl karşılayacak çok merak ediyorum haberi yok kargo gelecek çok önemli bekle bi yere gitme dedim
servisinide ayarladım yarın gelip kullanıma hazır hale getireceğiz inşallah :)
tv ile ilgili yorumlarımı paylaşırım zamanla (almak isteyenler olursa diye)
bende yarını beklicem heyecanlaa

biz daha eşyalar teslim edilirken böyleysek devamına ne olur kestiremiyorum

biz daha eşyalar teslim edilirken böyleysek devamına ne olur kestiremiyorum

:)) canım tv. yi çeyiz değil evimize aldım hepsiburadadan
babama süpriz yaptım anneme söylemiştim ben ondan daha bi heyecan yaptım
evdeki tv. bozulmuştuda (tüplüydü) onuda tamir ettirip kendi odamdakinin yerine koydurucam
benimkide değişmiş olur :)

ama evt her bir parça ayrı bi heyecan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…