Kızlar birini alacagım sizce hangisi??
Eki Görüntüle 498219 bu 145
Eki Görüntüle 498220 bu da 119 tl
altıncıcaddedenmi alcan canım ben artık mikserli almaktan vazgeçtim ama aşrjlıyada sıcak bakarmıyım bilmiyorum çok büyük set istemiyorm ama mikser ve blendırı ayrı almaya karar verdim mümkünse mikser hazneli olsun :)))))))))
bunların her ikiside beğendiklerim kararısz kalmak ne kötü seçemiyorum duygucum
bu arada balık tavasıda harika bayıldık iyikide sana uyup almışım çok sevdim çok kaliteli ürün
kızlar birini alacagım sizce hangisi??
Eki Görüntüle 498219 bu 145
Eki Görüntüle 498220 bu da 119 tl
canım bn arzum aldım cok da güzel 135 tl işlevı fazla parcasıda fazla tavsiye ederim senın göstermiş olduklarında güzl
canım bn arzum aldım cok da güzel 135 tl işlevı fazla parcasıda fazla tavsiye ederim senın göstermiş olduklarında güzl
sende güle güle kullan canım ben çok kararsız kaldım bu blender konusunda alsam üzerimden yük kalkacak ama philipsle braun arasında kararsızım ikisinden birine karar vermeliyim.aslında ben çok parçalı istemiyorum sorun bu :)
Canım bunlar şarjlı değiller ikisi de kablolu.Bende mikseri ayrı almayı düşünüyordum ama şimdi philipsi alacakken başka bir kampanyada braun u görünce kafam karıstı.Hangisi daha kaliteli diye de karar veremedim.
Balık tavaları bizimde hosumuza gitti ama annemin dısarda gördügü ondan degılmıs yine de begendık tabi
canım ben braun alırım diyorum madem mikseri ayrı alcan öyle yap ben şu sıra hazneli alıp koysammı diyorm haznelilerde ayırabiliyorm haznesinden o var tabiki :)))))))))
braunu allll ama phılıpsınde çok fazlası var fazla mikser göz çıkarmaz desemde eyr kaplıcak gerçi samsundada evler geniş geniş :))))))))) ayyy duygucum bana bakma saçmalıyorum heycanlıyım yarın yola çıkcam ankaraya askerimi almaya
kızlarr bizimde tv. bugün evde olacak
babam nasıl karşılayacak çok merak ediyorum haberi yok kargo gelecek çok önemli bekle bi yere gitme dedim
servisinide ayarladım yarın gelip kullanıma hazır hale getireceğiz inşallah :)
tv ile ilgili yorumlarımı paylaşırım zamanla (almak isteyenler olursa diye)
bende yarını beklicem heyecanlaa
biz daha eşyalar teslim edilirken böyleysek devamına ne olur kestiremiyorum
kızlar bende braun blender seti var sizce mikser de almalı mıyım gerek var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?