Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

kızlar ben bu ara baharatlık takımlarıyla ilgileniyorum ama hangi tip daha kullanışlı olur bilemedim yardım edin:26: gösterdiklerim sadece örnek, beğendiğim model değil, yani porselen mi yoksa metal modelleri mi tercih etmeliyim kafam karıştı..

Eklentiler

• $8690012050746_0_304x424.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 25
  • $8690012047210_0_304x424.webp
    3,5 KB · Görüntüleme: 26
Son düzenleme:

metal alıcaksan kalitesi iyi olsun bizim evde kullandığımızın -markasını bilmiyorum- kenarları paslandı böle nokta nokta :S

arkadaşlar westwing denen siteden uzak durun ürünü yanlış gönderiyorlar

tedarik edemiyolar paranızı da iade etmiyorlar

ya bi haftadır mailime bile cevap vermiyolar 55 tl me yanıyorum bi daha da bişey alırsam

düğünüm var diye ilgilenemiyorum bile

gördüğüm her yerde anlatıcam nasıl alıcam paramı bilmiyorum ya bi iadem daha var 6 tl diye uğraşmıyorum bile

ayyy ne çile çekmişin arkadaşım ben de hiç sevmem böyle şeyleri çok dert ederim kendime allahtan sana özür babında birşey vermişler:)) umarım alabilirisn sen de istediğini:))

6.cadde yaptı yapıcanı yine çekimi kullandırmadılar.hala sorun varmış dün aradım yetkili yokmuş not bıraktı müş.tem. bu sabah aradım.bilgi verilcek dendi öğlen aradım iletişime geçildi acil notunuz var sizi arıcaklar dendi akşam 17.30 da aradım 18.00 da mesaileri bitiyo.mutlaka dönüş yapılcak.
SONUÇ:elimde kalan bi çek reziller resmen ya muhatap yok karşında

altıncıcadde'in müşteri hizmetleri ne kadar berbat böyle ya.. ben de anneme 5-6 ay önce taçtan 2 havlu almıştım. tabi kargo gelince annem açmış başlamış kullanmaya. neyse haftasonu eve bi gittim bi de ne göreyim havluların birinin beğendiğim modelle alakası yok. klozet takımımıza uygun diye beğenmiştim halbuki, onlarsa kafalarına esen modeli göndermişler. neyse mail attım elinizde yoksa ürün bildirin ne diye kafanıza göre gönderiyosunuz diye.bi de mesajınız alınmıştır 24 saat içinde sizinle iletişime geçilecektir gibi bi mail attılar ama 6 aydır dönen olmadı.. ufak bişi diye fazla üstünde durmadım ama çok sinir bozucu bi durum. yani trendyol ve markafoni'nin üstüne tanımam bu konuda, sonuna kadar yardımcı oluyorlar...

yardımcı olacak yok mu kızlaaaaarr

arkadaşım metal olanlardan kullanıyodu ama hiç tavsiye etmiyordu
parmak izi oluyor metallerde.. sonuçta yemek yaparken kullanıyorsun, elin ıslak olur yağlı olur olmasa bile parmak izi bile metalde çok belli oluor..

arkadaşım metal olanlardan kullanıyodu ama hiç tavsiye etmiyordu
parmak izi oluyor metallerde.. sonuçta yemek yaparken kullanıyorsun, elin ıslak olur yağlı olur olmasa bile parmak izi bile metalde çok belli oluor..

Ben de uzun zamandır bu ikilemdeydim.Metaller çok şık görünüyo gözüme ama iz bırakıcağı aklıma gelmemişti.Ben de porselene yoğunlaşsam iyi olucak galba

benimde ürün iadem vardı hallolur diye üstüne düşmemiştim sormanın vakti geldi sanırım :44:

Tam westwingle ilgili bişiler yazmak için girdim ki merve yazmış yukarda...

Kızlar çeyizime biçok parçayı westwingden aldım, bi sürü kupon aldık bi çoğumuz alışverişlerimizi neredeyse yarı yarıya getirdik...

Ama!

1 aydır westwing eksi eksi üstüne... Hata yaptıkça hata hatayı doğurdu neden böyle oldu bilemiyorum çok şaşkınım!!

22/07 tarihinde annemin kredi kartıyla anneme westwing den Russel Hobbs mikser almıştım. Ha gayret gelicek die 2 hafta bekledim.. Aradım firmadan gelicek dediler tamam dedim bayramdan once aradım aynı şekilde soylendi yine tamam dedim. Bayram geçti gitti hala sipariş onaylandı yazıyor. Dünden beri deli gibi arıyorum müşteri hizmetleri o kadar yogun ki cevap veremiyorlar en son aradığımda 11. sırayı verdi telesekreter...

Napıcam bilmiorum çok sinirliyim güvendiğim bi site olduğu için anneme aldım ve onun kredi kartını kullandımm!!! bilseydim bari kendi kredi kartımı kullanırdım ya da hiç almazdımm ama bugune dek hiç sorun yaşamamıştım westwing umarım bu durumu bi an önce çözer!!!

benimde ürün iadem vardı hallolur diye üstüne düşmemiştim sormanın vakti geldi sanırım :44:

benim 27 mayıstaki siparişimi 10 temmuzda iade ettiler süründürdüler resmen.bilginiz olsun bu arada limitsiz denen çeke 100 tl limit koymuşlar.teknik bi hata vıdı vıdı.dün 18.00 da mesai bitiyo diye 17.30 da aradım bakın kampanya bitiyo bi haber vermediniz siz döncez.ama dönen yok.bugün aradım nasıl bi hata alıyosunuz deniyo ya arkadaşım 2 gün ben boşama tl harcadım ne anlattım ben sana ama yok.iş yapmıcaksan kurmıcaksın böle site.doğan a olan güvenim yerin dibinde

bu arada hala çözücekler

kullanan arkadaşlara sordum kesinlikle metal alma porselen al diyorlar metalde parmak izi kalıyor su izi kalıyor dediler.Bende tuzluk aldım pişmanım aldığım için

17/08/12 tarihinde iademin ulaştığına dair aldığım mailden sonra hiç bir dönüş olmadı (açıkçası bazı sitelerde müşteri hizmetlerinize dair hoş şeyler okumadığım için yazma gereği duydum) Eylül'e sarkmadan ürün bedeli iadesinin gerçekleşmesini talep ediyorum yazdım

Merhaba,

İade ürününüz 16.08.2012 tarihinde depomuza ulaşmıştır.Bu tarihten itibaren 10 iş günü içerisinde ücret iadeniz gerçekleştirilecektir. Ücret iadeniz hızlandırılarak yapılması için gerekli bilgiler yetkili birime aktarılmıştır.

Bilgilerinize,
Saygılarımızla.

süreci yazarım kızlar :44:

telfonla aradım iade için 7-8 defa.kk hesabım 1 gün sonra kesilcek yarına kadar iade yapıladı mahkeme masraflarınıda siz ödemek zorunda kalıcaksınız bütün yorumlar btün mailler yolladığınız uyuruk ürün ve telefon kayıtlarınız elimde mevcut yani mahkeme için herşey hazır bilginiz olsun diye mail yazdım teldede söledim yarım saat geçemeden aradılar yarın iadeniz gerçekleşicek dendi öğlen olmadan iade yaptılar

ben westingi hiç sevmemiştim zaten ilk bi marta alıs verıs yaptım ilk alıs verişimdi ürünü tedarik edemediler ama 2 gün sonra paramı iade ettiler
geçen aylarda ürün aldım 8 son gündü gönderim için 13 de elime ulaştı
yine bi ürün aldım 13 son gönderim 14 oldu gönderim için arıyorum 8. kişiniz bilmem ne yarım saat bekledim muşteri temsilcisiyle konuşmak için dedimki hala gelmedi bugün ürün girmiş stoğumuza aksam gönderilcek 2 gün geçti bu konuşmadan sonra yine 20 dk telefonda bekledikten sonra stoklara girmiş gönderilcek bende dedim bayramda yokum ben tatıle çıkıcam evde kimse olmıycak diye uydurdum bi an önce gelsin diye tamam o zaman bayramdan sonra gönderim yapalım not düşelim dedi bende bayramda evde olmayız gezmelerde oluruz diye tamam dedim güya bayramdan sonra göndereceklerdi bayramın ilk günü gelmiş kargo gittim bi de onu aldım kargodan taa
ilk olaydan dolayı alıs verıs yapmıycaktım eve kadar özür çeki göndermişler kullanıyım boşa gitmesin dedim taksit olanağı yoktu bir kaç kişiye veriyim dedim kullanmadı kimse taksit olayı çıkınca bende kendim kullandım özür çekini 100 tl üzerine alıs verıs yaptığım için 50 tl daha verdiler 100 liraya onuda kullanıyım çok uygun bi çek dedim 3 alış verişde de sorun yaşadım 30 tl lik çek daha verdiler valla kullanmayı düşünmüyorum bu saat den sonra

kızlar bana bır akıl verın bugun markafonıden aldıklarım gelecek.sevınsemmı uzulsemmı bılemedım.18 parca cay setı,12 tane kahve yanı su bardagı, 12 tane vıskı bardagı vardı.sımdı karrgocu yanımdayken urunu acacagım.ama mesela sadece vıskı bardagı kırık sadece onu mu yollayacagım? Ya da 1 tane bardak kırık olsa nolur? Nazar cıkmıs olur galıba.derler ya oyle.dun de hepsı buradadan verdıgım sıparıs geldı.yanlıs gondermısler ama ugrasmak ıstemedım.ındırım kuponuyla bedava gıbı olmusru cunku.bu kırık cıkma ısınden tırstım ama

apara verip almışsın sonuna kadar uğraşmalısın bence...

kızlar bu sanalpazarından tupperwareler orjinal mi ya kafam karıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…