Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

kızlar izmirde veya manisada gelinlik mağazası arıyorum güzel ve uygun.. kına malzemesi satan bir yerde arıyorum bana yardımcı olurmusunuz ???

Son düzenleme:
duygu bence set al mikser ayrı al blender ayrı al dograyıcı ayrı al bence daha cok yer kaplıyor bunları parcalarını ayrıp koyarsın cekmeceye bı sorun olmaz sonuçta sadece uclarını ayıracaksın

30 Dakikadan beri westwing musteri hizmetleri beni bekletiyor üstelik sıra numaranız 1 diyor bu sitenin allah belasını versin ne biçim bi şey bu çok sinirliyim çok bugun nereye basvurmam gerekirse basvurucamm
bu olanlar hiç ama hiç etik değil
kızlar kesinlikle uyarıyorum WESTWING'den UZAK DURUN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

canım bütün kayıtlarla sana yazdıkları mail varsa onlarla alışveriş sayfsndaki ekran görüntüleriyle bulunduğun yerdeki tüketicis hakem heytine gidiceksin 829 tl ydi galiba bu miktara kadar heyet sonrasına mahkeme bakıyo.
müşteri hizmetlerini bekle açtıklarını sipariş no bu.artık hangi yetkilinize ne diyosanız yarın hakkınızda suç duyurusunda bulunucam heyete gidiyorum bunu haber vermek için aradım de.elimde belgler var şartların hepsini okudum herşey benden yani.10 günlük 30 günlük sürenizi doldurunuzu yasal sürede geçti.masraflarla birlikte bütün ödemeleri artı maduriyet tazminatınıda ödemek zorunda kalıcaksınız de.ayrıca bu konuşmayıda delil amaçlı kayıt altına aldım.ticari sicilinizde zedelenicek artık yeter de.iyi günler de kapat

ben bunları 6.caddeye söleyince 10 dak sonra operasyon müdürü aradı ne hikmetse 2 gün sonrada para iadem gerçekleşti ayrıca 100 tl limitsiz çek yüklediler.

koyun sanıyo bunlar milleti

Ahh be canımm telefonları açmıolarki soliim bu soledklerini.. sırra kadem bastılar!
yemın ederim 45 dk aynı muziği dinledim bu sabah durup durup 1. numarasınız dio acan yok, adamlar orda kahvaltılarını mı yapıo napıosaaaa
bikaç gun once mail attım sizi mahkemeye vericem die, hiçbi şekilde geri dönüş olmadı.. sikayetvar.com'a yazdım ordan da sonuc cıkmadı. lanet olsun bi daha asla yuzlerine bakmıcam işin kötü yanı annemn kredi kartından ona bişi almıştım 1 bucuk ay oldu yaa enayi gibi hissediorum.
ben ilçede yasıorum ilçelerde hakem heyetleri oluyor mu canım?
başım ağrımasın istedim ama agıratacklar galba oooooffffffffffff!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kızlar acil yardım sizce hangisi ???? altıncı caddeye girmiş almam gerekiyor hemen...

Eki Görüntüle 498736 Eki Görüntüle 498737

bende soz nısan vs yok coookkk var daha soyle bır gıreyım dedım meraktan annem sağolsun pek meraklı braun almıs bana 1. den set denıyo galıba ondan evede almıstı cok memnunuz cok kullanıslı ama bızımkınde cırpıcı kabıda var aynısını showdakı yemek yarısmasında da gordum yenı:)

canım şubeleri bunlar mailleş istersen yada telefonla bilgi al
Şubelerimiz | Tüketici Hakları Derneği

kızlar eşyalar eve geldi hemencik nişanlımdan bir kaç fotoğraf çekmesini istedim. Yarın çeyiz sermeye gideceğiz.Her şeyin yerli yerine oturması tabi ki zaman alacak ama ben ilk fotoğrafların heycanını sizlerle paylaşmak istedim.

kızlar izmirde veya manisada gelinlik mağazası arıyorum güzel ve uygun.. kına malzemesi satan bir yerde arıyorum bana yardımcı olurmusunuz ???

manisa da güzel gelinlik mağazası yok.. hiç boşuna arama canım :) izmirde de birsürü var zevkine bütçene göre.. ben simge modadan aldım. kına malzemesi satan yer içinse manisa da havuzlu çarşı tektir bu konuda..

Merhaba, ben de Westwing ten alışveriş yaparım, sorun nedir, ilerde benim de başıma gelmesin..

Merhaba, ben de Westwing ten alışveriş yaparım, sorun nedir, ilerde benim de başıma gelmesin..

kızlar westwing demişken onca alışveriş yaptım sorun yaşamadım kapıda ödeme imkanıyla süper oluyordu ama kapıda ödemeyi kaldırmışlar mı ne ? arıyorum zaten ulaşmak imkansız mesaj atıyorum cevap yokk ooofff 2 tanede hediye çekim vardı hayallerim vardıı

kesinlikle mikseri ayrı alın bu üçlü setlerin mikser kısımları yetersiz kalıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…