Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

kızlar acil yardım sizce hangisi ???? altıncı caddeye girmiş almam gerekiyor hemen...

Eki Görüntüle 498736 Eki Görüntüle 498737

kesinlikle mikseri ayrı alın bu üçlü setlerin mikser kısımları yetersiz kalıyor

Ben de hep braun baktım ama o çırpıcı meselesi yüzünden vazgeçtim. :97:
Zaten satıcılar ona mikser demiyolar yumurta çırpıcıymış işlevi.

Ayrı mikser alınca hem yer olarak, hem maddi olarak gereksiz.

Senin yatak odana bayılıyorum.
Ben çok istedim ama o başlık kısmı odama uymadı.
Aşkla kullanın eşyalarınızı. Hayırlı olsun.

Krem Paslanmaz Çelik Altılı Mıknatıslı Baharatlık | Bernardo

bu baharat takımının kırmızısının hangı markada yada nerde satıldığını bilen varmı arkadaşlar

Bernardo da yok mu? :44:
Var diye hatırlıyorum ben canım.

Son düzenleme:
tuzluk seklinde olanlarda var canım kırmızı ama bunlarda görmedim bı arkadasın ceyızındede görmuştum ama kımdı hatrlamıyorum burda

arkadaşlar bır sey sormak ıstıyorum.porsan.com diye bır site var.sizce guvenılır mı ? bazı urunların fıyatı piyasata göre uygun oluyor.taksıtte oluyor bendekı kredı kartına.napsam bılemedım..

arkadaşlar bır sey sormak ıstıyorum.porsan.com diye bır site var.sizce guvenılır mı ? bazı urunların fıyatı piyasata göre uygun oluyor.taksıtte oluyor bendekı kredı kartına.napsam bılemedım..

Tatlım ben bu siteyi bilmiyorum ama genelde alışveriş yapıcağım isteyi arattığımda çıkan sonuçlara bakıyorum. İlk sırada şikayetler çıkar zaten.
Ben arattım bu site için bi şikayet gördüm. O da paketleme hatasıyla alakalı bi şikayet olmuş.

kızlar markafoniden aldığım porselen servis tenceresi kırık geldi kırılmış kargoda iade edicem r10 çekiyle almıştım 2 ürün daha eklemiştim nasıl iadesi yapılcak hiç anlamadım
ayrıca altıncıcadde sitesinden aldığım çatal bıcak takımı hala gelmedi 13 agustosda sıpariş verdim hala elime ulaşmadı aradım onlarında eline ulaşmamış sanırım bu gidişle iade olacak
aldığım uzay çay setinin şekerliğinin kapağı oturmamıştı altıncıcadde ye tekrar göndermiştim değişim için ellerinde hiç olmadığından iade yapalım dediler bende iade etmek istemiyorum geri gönderin bari dedim şimdi onla uğraşamam diye napalım kapağı öyle olsun dedim 5 gün oldu hala oda ortada yok
ayrıca westwingden aldığım tecereninde kapağı oturmuyor sizin bu sıkıntılarınızı görünce bende iade etmekten açıkcası korktum biraz eğip tam otuturmaya çalışıcam öyle kullanıcam artık onuda çekle almıştım hepsini çekle aldığım için ve yanında başka seylerde aldığım için para iadesi nasıl hangi şekilde yapılıyor bilmiyorum ve bir sürü sorun olur diye iadeye hiç kalkışmadım

Son düzenleme:
kızlar trendyol da days in colors var ordan hediye çeki olan var mı bir de bu marka nasıl nevresim takımı alayım diyorum bilgisi olanlar lütfen yardım

altıncıcadde den aradılar urun ellerinde yokmus aldığım korkmaz çatal bıcak takımı agustosun 13 de almıstım dun ben aramasam donmeyecekler
10 gün içinde tedarık edılmeye calısılcak tedarık edılemezse paranızı ıade edıcez dedi ya da ıstersenız sımdı paranızı iade edelim dediler bende 10 gun tedarık etmeye calısın olmazsa iade edersınız dedim para iadesıyle cıdden ugrasmak ıstemıyorum
altıncıcadde den zor para ıadesı yapıldıgını bılıyorum ıns tedarık ederlerde olaylar karısmaz
ürün eline hiç ulasmayıp altıncıcadde den para iadesi alan var mı hemen

indirim sitelerinde korkmaz çaydanlık gören olursa bana özel mesaj atabilir mi?

canım ben aradım yerlerini acıbadem tarafındaymış istanbuldaysan bi git derim 20 yıllık mağzaymış ilk elden satıyolar.isterseniz ürününüzü götüremezseniz burda beğenin biz burdan arabayla gönderirirz isterseniz internetten sipariş verin dediler.alıcam ürnü daha uyguna buldum diye almadım.telefonlarını 2 çalışta açıyolar konuşma tarzlarıda samimi

indirim sitelerinde korkmaz çaydanlık gören olursa bana özel mesaj atabilir mi?

canım homebravo.com dan alabilrsin.eminönünde mercan yokuşunda yerleri korkmazın ilk el satışıymış.ben eminönüne gidince mikseri blenderı ordan alıcam.internet sitesnde fiyatlar uygun.mağzaya gittiğinde internetten gördüm fiyatlar farklı derseniz biz internet fiyatıyla veririz dedi.ben bide flora çaydanlık alıcam ordan

arkadaşlar çeyize yeni başlıyorum ve bilgilerinizden yararlanmak istedim..
1.tefal actifry,tefal nutricook kullananlarınız var mı memnun msunuz?
2.kahvaltı takımı için çok gereksiz olduğunu yazan yazılar okumuştum.. Gerçekten öyle mi Bi türlü karar veremedim alıp almama konusunda..
3.evli arkadaşım düz halıların sürekli tüy çıkardığından bahsetti bununla ilgili çözümü önerisi olan var mı..
4.eletrik süpürgesini dikey olanlardan almak istiyorum rowentada var ama kararsızım napim sizce?

şimdilik bu kadar :) aklıma geldikçe sormak isterm :))

Lays, Ruffles, Doritoslarda markafoni indirim kodu var bayanlar haberiniz olsunn. 5 tl 30, 15 tl, 70, 25 tl 100 lira alt limitli ama.

Ben bugün hepsi buradadan bulaşık makinesi için kapsül aldım bu kaselerden hediye ediyomuş. Burda görünce benimde hoşuma gitmişti.

Canım ben actifry aldım ama kullanmadığım için bilemiyorum henüz.
Genel yorumlar kızartma yerine pişirici olarak kullanırsak faydalı olduğu yönünde. Yada biraz beklemen gerekiyormuş kızartma için.

Nurticook ise efsane. Evde annem kullanıyo büyük kurtarıcı.
Kahvaltı takımına gelince evet biraz gereksiz. Biz de kültür olarak kahvaltıyı tabakta yapmıyoruz, ortaya kahvaltı kaseleri geliyo vs. ama bence hoş. Ben kahvaltı hazırlamayı masayı süslemeyi çok severim.. Eve sığdıramama yada yer kaplar mı sonradan kullanır mıyım bilmiyorum tabii. Takım almak yerine kendin takım yapabilirsin. Mesela takımın demliği gerçekten gereksiz. Sütlük, peçetelik var bazılarında onlarda aynı şekilde.
Ben toz torbalı süpürge aldım. Evde sulu olanlardan kullandık, illallah ettim.
Dikey süpürgelerden ben de istiyorum ama çeyiz için daha öncelikli eksiklerimi gideriyorum şuan.
Ne kadar yeterli olur, bilmiyorum o süpürgeleri açıkcası.

canım 1. maddeni atlıyorum malum daha kullanmadım
2. biz evde de ayrı tabaklar kullandığımız için kahvaltıda ben gereksiz olduğunu düşünmedim bu yüzden aldım bir misafir, bir de gündelik için.Gereksiz bulduğum tek parça klasik takımın içindeki o çaydanlık benim...
3. henüz bir halım yok
4.Emiş güçleri çok az satın almasında bulundum,demo çalışmalarına katıldım dikey süpürge bakma emiş gücü iyi olsun diyorsan.

evet canım bende ilk orda gördüm zaten ama malesef evde bulaşık makinemiz var ama kurulu değil babamı bi kandıramadık yer ayarlaması yapmamız lazım
kullanmadığımız içinde fiyatlarını bilmiyorum kapsüllerin piyasaya göre uygunmudur şimdi alıp kenara koymayada lüzum yok gerçi :97:

Bu arada bi önceki cevabımda yazmayı unutmuşum ama bütün yeni halılar tüy yapar ilk kullanılmalarında.

Çok fazla piyasa araştırmadım açıkcası fiyatlarından bi haberim ama kullanıyoruz ve gerçekten çok iyi. Benim indirim çekim vardı o şekilde uyguna geldi baya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…