kızlar acil yardım sizce hangisi ???? altıncı caddeye girmiş almam gerekiyor hemen...
Eki Görüntüle 498736 Eki Görüntüle 498737
kesinlikle mikseri ayrı alın bu üçlü setlerin mikser kısımları yetersiz kalıyor
kızlar eşyalar eve geldi hemencik nişanlımdan bir kaç fotoğraf çekmesini istedim. Yarın çeyiz sermeye gideceğiz.Her şeyin yerli yerine oturması tabi ki zaman alacak ama ben ilk fotoğrafların heycanını sizlerle paylaşmak istedim.
Eki Görüntüle 500010
Eki Görüntüle 500008
Eki Görüntüle 500009
Eki Görüntüle 500007
Eki Görüntüle 500006
Eki Görüntüle 500005
Krem Paslanmaz Çelik Altılı Mıknatıslı Baharatlık | Bernardo
bu baharat takımının kırmızısının hangı markada yada nerde satıldığını bilen varmı arkadaşlar
arkadaşlar bır sey sormak ıstıyorum.porsan.com diye bır site var.sizce guvenılır mı ? bazı urunların fıyatı piyasata göre uygun oluyor.taksıtte oluyor bendekı kredı kartına.napsam bılemedım..
Krem Paslanmaz Çelik Altılı Mıknatıslı Baharatlık | Bernardo
bu baharat takımının kırmızısının hangı markada yada nerde satıldığını bilen varmı arkadaşlar
arkadaşlar bır sey sormak ıstıyorum.porsan.com diye bır site var.sizce guvenılır mı ? bazı urunların fıyatı piyasata göre uygun oluyor.taksıtte oluyor bendekı kredı kartına.napsam bılemedım..
indirim sitelerinde korkmaz çaydanlık gören olursa bana özel mesaj atabilir mi?
merhaba kızlar Ramazanda otelde iftara gittiğimde çorbaların servis edildiği kulplu kaseler çok hoşuma gitmişti kaselerin kulplu olması rahatlık sağlıyor tabi yer açısından sıkıntı yaratır o ayrı bir konu
Eki Görüntüle 502803 bunu nette görünce paylaşmak istedim.
Fairy 2'Li Çorba Kasesi - Süpermarket - Hepsiburada.com
arkadaşlar çeyize yeni başlıyorum ve bilgilerinizden yararlanmak istedim..
1.tefal actifry,tefal nutricook kullananlarınız var mı memnun msunuz?
2.kahvaltı takımı için çok gereksiz olduğunu yazan yazılar okumuştum.. Gerçekten öyle miBi türlü karar veremedim alıp almama konusunda..
3.evli arkadaşım düz halıların sürekli tüy çıkardığından bahsetti bununla ilgili çözümü önerisi olan var mı..
4.eletrik süpürgesini dikey olanlardan almak istiyorum rowentada var ama kararsızımnapim sizce?
şimdilik bu kadar :) aklıma geldikçe sormak isterm :))
2.kahvaltı takımı için çok gereksiz olduğunu yazan yazılar okumuştum.. Gerçekten öyle miBi türlü karar veremedim alıp almama konusunda..
3.evli arkadaşım düz halıların sürekli tüy çıkardığından bahsetti bununla ilgili çözümü önerisi olan var mı..
4.eletrik süpürgesini dikey olanlardan almak istiyorum rowentada var ama kararsızımnapim sizce?
Lays, Ruffles, Doritoslarda markafoni indirim kodu var bayanlar haberiniz olsunn. 5 tl 30, 15 tl, 70, 25 tl 100 lira alt limitli ama.
Ben bugün hepsi buradadan bulaşık makinesi için kapsül aldım bu kaselerden hediye ediyomuş. Burda görünce benimde hoşuma gitmişti.
evet canım bende ilk orda gördüm zaten ama malesef evde bulaşık makinemiz var ama kurulu değil babamı bi kandıramadıkyer ayarlaması yapmamız lazım
kullanmadığımız içinde fiyatlarını bilmiyorum kapsüllerin piyasaya göre uygunmudur şimdi alıp kenara koymayada lüzum yok gerçi :97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?