Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

canım ben bernardodan 24 parça günlük kullanım için almıştım 150 tl :)) seninki bedavaya geliorsa al tabi ki ben çok beğendim çatallarını. hatta keşke bernardodan alamayıp da günlük kullanım için anneme aldığımdan alsaydım dedim 100 tl koyacaktım üstüne 24 yerine 101 parça alacaktım ama geçti artık :)) peki sen 100 tl lik çeki nerden aldın ??

bende bernarodan gordonu alıcam 12 kişilik başka model gözüm görmüyo
canım çek olayını hiç sorma
bir tencere olayı geçtiki başımdan beter.6.cadeden düdüklü aldım 2 hafta sonra yanlış ürün yolladılar iade ettim.1 ay ses seda yok.ürün gönderilcekmi paramı iade edilcek belli değil.op yön e kadar konuştum gönderdiler yine yanlış ürün.bide face yazmamı engellediler msjlarıma maillerime cevap verilmedi telef ettiler.şikayet.com a kadar yazdım.artık para iadesi yapılmasaydı ciddi ciddi mahkemeye vericektim.bu süreç 2.5 ay sürdü
bunu içiin alt limitsiz lütfedip özür anlmında çek yüklediler.yine almıcaktım ama işime yarar bedava ürün gelicek bana.yanlışta yollasalar uğraşmam daha.en azından onu kullanıyım.bakalım bu sefer ellerine yüzlerine bulaşıkcakmı
ama çekim yüklenmiyo şu an aradım müş. hiz. dönücekelr ama nerdeeeeeeeee

ayyy ne çile çekmişin arkadaşım ben de hiç sevmem böyle şeyleri çok dert ederim kendime allahtan sana özür babında birşey vermişler:)) umarım alabilirisn sen de istediğini:))

tefal confort serisi alacaklar wok tavası altıncı cadde de 70 lıra bakın derim
gayrdirigubbak arkadasımız alıcaktı sanırım

kızlar günlük çatal bıcak takımı için narin markasınada bakabilirsiniz benim yemek setimde çatal bıcak çıktığı için ben 36 parcalık aldım korkmazdan çekim olunca olmasaydı narin alıcaktım eltin kullanıyor güralporselen mağazasından aldılar sanırım çok güzel ben bayıldım doğrusu

Son düzenleme:
kızlar bernardoya maıl attım kampanyadan yararlanamadık dıye hemen aradılar
yarım saatlık tekrar bı kampanya yapacaklarmıs ama sadece ınternetten benı arıycaklar saatı bellı degılmıs
alacak olanlar benden haber bekleyın sadece 1 kerelıgıne yapılcakmıs
aynı fıyattan baska bır urunde alınabılıyormusuz ınternetten

kızlar aradılar kampanya 1 2 saatliğine aktif

violet kahvaltı serisinden alıyorum 12 kişilik yapıcam

Son düzenleme:
aldım kızlar alacaklar kaçırmasın

kızlar merhaba uzun bi aradan sonra aranıza döndüm hemde sözlü olarak:))

hayırlı olsun canım bernardoda 1 alana 1 bedava vardı canım dün bitmişti şimdi 1 2 saatliğine aktif alacakların varsa kaçırma
misafir yemek takımı misafir çatal bıcak setleri ve bi tencere seti hariç hepsinde geçerli aynı fıyata baska urunde alabılıyorsun aynısından da alabılıyorsun

karışık olur die ben de çekindim ama tabaklar çok sade zaten hepsini de bi arada servis etmicem dedim ama beklemeliyim biraz daha..

canım teşekkürler:)
canım ben bernardodan alacaklarımı çoktan aldım bitirdim şükür:) ama bir alana bir bedava kampanyasında fiyatlar artmış söylim size bayramdan önce indirimliydi çoğu ürün artmış fiyatlar dikkatimden kaçmadı:)

fark ettim bende canım benim alacağım viole 299 du hatırladıgım kadarıyla 45 lıra artmıs 2 tane aldıgım için sorun olmadı hatta çok uyguna almış oldum
ayrıca bu artırdıkları fiyattan devam edeceklermiş kız öyle dedi telefondaki yenı kampanyamıza gecıcez 2 3 saate kadar bundan oncekı olacak fıyatlar aynı kalacak dedi

kızlar mrb, moneta marka seramik tava tencere alan var mı içinizde?

PRO CERAMICA
MAGNETICA CERAMICA
CERAMICA_01 DELUXE
CERAMICA_01 SMART
CERAMICA_01
SYMPHONY
MAMMOLA
ZENIT INDUZIONE

olmak üzere çeşitli türleri var, hangisini tavsiye edersiniz? ben az çok özelliklerine baktım hepsinin, en çok mammola serisini beğendim. bir de set şeklinde alınabliyor mu tek tek çok pahalıya geliyor da bilgisi olan varsa aydınlatırsa çok sevinirim kızlarrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…