aklımda yoktu aslında almak ama çekin süresi dolucak ve en işe yarar bu geldi gözüme bu 24 parça 97 tl 100 tllik çekim var zaten limitsiz bedavaya gelmiş olucak
saol canımbide site düzelse sipariş vericem ama
canım ben bernardodan 24 parça günlük kullanım için almıştım 150 tl :)) seninki bedavaya geliorsa al tabi ki ben çok beğendim çatallarını. hatta keşke bernardodan alamayıp da günlük kullanım için anneme aldığımdan alsaydım dedim 100 tl koyacaktım üstüne 24 yerine 101 parça alacaktım ama geçti artık :)) peki sen 100 tl lik çeki nerden aldın ??
bende bernarodan gordonu alıcam 12 kişilik başka model gözüm görmüyo
canım çek olayını hiç sorma
bir tencere olayı geçtiki başımdan beter.6.cadeden düdüklü aldım 2 hafta sonra yanlış ürün yolladılar iade ettim.1 ay ses seda yok.ürün gönderilcekmi paramı iade edilcek belli değil.op yön e kadar konuştum gönderdiler yine yanlış ürün.bide face yazmamı engellediler msjlarıma maillerime cevap verilmedi telef ettiler.şikayet.com a kadar yazdım.artık para iadesi yapılmasaydı ciddi ciddi mahkemeye vericektim.bu süreç 2.5 ay sürdü
bunu içiin alt limitsiz lütfedip özür anlmında çek yüklediler.yine almıcaktım ama işime yarar bedava ürün gelicek bana.yanlışta yollasalar uğraşmam daha.en azından onu kullanıyım.bakalım bu sefer ellerine yüzlerine bulaşıkcakmı
ama çekim yüklenmiyo şu an aradım müş. hiz. dönücekelr ama nerdeeeeeeeee
Günaydınlar kızlaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrr
Eki Görüntüle 493452
kızlar yemek takımım bu
http://www.altincicadde.com/urun-detay/selale-platin-yaldizli-37-parca-bardak-takimi-1-11670-36953
bu set sizce uyar mı??
bence uyumlu olabilir
Eki Görüntüle 493452
kızlar yemek takımım bu
http://www.altincicadde.com/urun-detay/selale-platin-yaldizli-37-parca-bardak-takimi-1-11670-36953
bu set sizce uyar mı??
kızlar merhaba uzun bi aradan sonra aranıza döndüm hemde sözlü olarak:))
Ben kesinlikle hayır diyorum.Bardak takımı hem o kadar parçaya gerek yok hem de çok çizgili.Yemek takımında çizgili ve hiç hoş olmaz.Masan karmakarısık durur.Bence sade düz model bir şey düşünmelisin
hayırlı olsun canım bernardoda 1 alana 1 bedava vardı canım dün bitmişti şimdi 1 2 saatliğine aktif alacakların varsa kaçırma
misafir yemek takımı misafir çatal bıcak setleri ve bi tencere seti hariç hepsinde geçerli aynı fıyata baska urunde alabılıyorsun aynısından da alabılıyorsun
canım teşekkürler:)
canım ben bernardodan alacaklarımı çoktan aldım bitirdim şükür:) ama bir alana bir bedava kampanyasında fiyatlar artmış söylim size bayramdan önce indirimliydi çoğu ürün artmış fiyatlar dikkatimden kaçmadı:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?