Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

arkadaşlar bir yardım eli atın bana;
hisar mercury sahan setini almak istiyorum şöyle bir fiyat araştırması sonucunda ceyizevi.com dan78 liraya buldum ama güvenilir mi hiç bilmiyorum var mı alışveriş yapan bu siteden yada gören duyan?
bu siteler arasındaki fiyat farklarını da anlamış değilim hani aynı takıma 300 diyen site var inanın neye inanacağımı şaşırdım.

kızlar bu battaniyeyi almayı düşünüyorum minteks 80 tl ye geliyor taksitle almayı düşünüyorum. sizce rengi nasıl bide çok pofuduk gözüküyor kullanışlı olur mu moru alırsam bunu bir arkadaşıma vermeyi düşünüyorum çünkü 3 çk kişilk battaniye fazla olur gibi düşünüyorum bu daha ince kabarık değil hangisi daha kullanışlıdır yada güzeldir . uzattıkça uzattım bi yorum yapında bende karar vereyim

gozun kapalı guven canım..urunun en gec 2 gun içinde elinde..musteri hizmetleri de cok iyi..

rengi konusunda soz soylememe gerek var mı bilmiyorum..anladın canım sen beni:)9

Kızlar sizce hangisi daha güzel tek kişilik almayı düşünüyorum.Bir tane de tek kişilik krem rengi battaniyem var

Son düzenleme:

Canım ben kırmızıyı begendım aslında bir de bunların üçü de aynı marka polonun.30 tl ye gelecek bana hepsi aynı fiyat.

Canım ben kırmızıyı begendım aslında bir de bunların üçü de aynı marka polonun.30 tl ye gelecek bana hepsi aynı fiyat.

bende kırmızıyı beğendim ama bi kere başıma renk karışımı denk geldiği için tereddütüm var hep
iyimiş fiyatı

bende kırmızıyı beğendim ama bi kere başıma renk karışımı denk geldiği için tereddütüm var hep
iyimiş fiyatı

Doğrudur canım renk atması olabilir ama kullanmadan da bilemeyiz o nedenle kafam karısık :)) Teşekkür ederim yorum yazdıgın için.Sence alayım mı 30 tl ye?

cnm izmirdeysen yerine gidip alabilirsin ama bende güvenilir diye duydum

Doğrudur canım renk atması olabilir ama kullanmadan da bilemeyiz o nedenle kafam karısık :)) Teşekkür ederim yorum yazdıgın için.Sence alayım mı 30 tl ye?

o zaman şu şekilde düşünüceksin ben zorda kalınca öle yapıyorum
30 tl 10 dakikalık kontr parası 2 tane alıcaksın kırmızı şansa kalıcak sana iyise iyi değilse 30 tl neye vermiyosun.
kalınlığı nasıl bilmediğim için yanlış bişey demiyim canım.ama rengi modeli güzel.kullanmadım hiç.battaniye iyi diye 2 tane uşaktan aldım çift kişilk

Canım sadece para için değil ki boşuna yer de kaplayacak.Evet haklısın 30 tl bir yemek yendiginde ödeniyor.Yani kırmızıyı alırım güzel değilse kullanmam sonra yine alırım :) Ben de 2 çift kişilik var 1 de tek kişilik var ama ben tek kişilikleri daha çok seviyorum.Tw karsısında uzanırken iyi oluyor :)

yerin varsa al canım renk atsa bile sen kullanırsın
bende daysin colours arıyorum battaniye setini örgü batanniyesini tv karşısında kullanıcam bende

Duygucum ben 2. numarayı beğendim. quietnrkn ben anlamadım 1 ve 2 renk bırakacaksa 3 niye bırakmasın ki :44: Sonuçta o da renkli?

Duygum canım 1 ya da 2 numara hoş.

Son düzenleme:
Duygucum ben 2. numarayı beğendim. quietnrkn ben anlamadım 1 ve 2 renk bırakacaksa 3 niye bırakmasın ki :44: Sonuçta o da renkli?

Canım bende 1 ve 2 arasında kalmıstım aslında biri daha çok begendım ama ikinciyi de düşündüm.Saol canım fikir verdgn için

3 model beğenmiş ya 1. kırmızı renk atma durumu diğerlerine göre çok.3. model renkleri yakın renkler o yüzden dedim canım
kremde kırmızı daha sırıtıyo ya o yüzden

3 model beğenmiş ya 1. kırmızı renk atma durumu diğerlerine göre çok.3. model renkleri yakın renkler o yüzden dedim canım
kremde kırmızı daha sırıtıyo ya o yüzden

Anladım canım. Evet kırmızı daha riskli ama bence 2

kızlar şu nicer dicer plus aldınız mı? sizde kullanışlı olur mu? tvde filan gördüm çok kullanışlı gibi duruyor ama siz ne düşünürsünüz?
normal fiyatı 129 şuan bonubonda 47 tl hadi bana bir fikir verin?:44:

Canım bana sorarsan gereksiz.Hem akıl mantık var plastik parçası şeyler 129 tl eder mi??Bence 47 tl bile çok para bunun için

bu kadarmı denk gelir dün akşam annem bi nevresim beğendi 75 tlydi
bugün markafoniye gelmiş 60 tl markmosttan kargoda yakaladım 15 tl avantajım oldu.bide 10 tl çekim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…