- 13 Nisan 2011
- 2.277
- 4
- 358
- 37
bu kadarmı denk gelir dün akşam annem bi nevresim beğendi 75 tlydi
bugün markafoniye gelmiş 60 tl markmosttan kargoda yakaladım 15 tl avantajım oldu.bide 10 tl çekim
Hangi nevresimdi canım merak ettim
aran clasy canım
ben bu ürünü denizliden almıştım 2 tane nevresim aldım kumaşı falan güzel forumdada biri aldığımız nevresimin aynısından kullanıyomuş memnunmuş çekme renk solması yapmamış aldım 2. gün geldi elime ürün.kumaşı biliyom diye aldım hemen
tamamen annemin zevki kendisine aldı
aldığımız bu
http://www.markafoni.com/product/2672308/
kızlar bu arada turkcell profesyoneller klbünde 80 tl üzerine 20 tl indirim var markafonide onu kaçırdığıma üzüldüm 20tl lik bişey daha alırdım
Ben nedense o kampanyaya hiç bakmadım sanki kalitesizdir gibi gelmişti bana hem nevresimleri pek bana hitap etmiyor çok renkliler.
Annecigin güle güle kullansın canım.
Profosyoneller kulubu kod mu veriyor?Şifre mi yolluyor tele felan?Sana ne kadara geldi nevresim?
bende senin gibi düşünüyodum denizliden alınca fikrim değişti hatta ranforce nevresimleri taç ın kumaşlarıyla aynı.taçta 120 tl ben 70 e almıştım.
ben grili bordo var onu aldım bi tane
saol canım.valla markafoniden sipariş maili gelince öğrendim cnaım bende
Sık Sorulan Sorular
bunlar koşuluymuş bi incele istersen bende tam bilmiyorum
nevresim normalde 60 tl 5 tl kargo var.ben başka mail adresimi davet ettim ordan alışveriş yaptım davet ettiğim mailede 10 tl çek geldi markmosttan kargo çekide aldım 60 tl yi 3 e böldüm canımçift kişilik almış oldum.
bu da benim daha önce aldığım nevresim
http://www.markafoni.com/product/2672277/
Canım keşke bana söyleseydin almadan 15 tl yüklü hesaplar var onlarla alırdın 5 tl de markmost eklerdin eder 20 tl.45 tl ye gelirdi sana.R10 üyeliklerinden 15 tl indirim oluyor aklında olsun bir daha bir şey alacak olursan
saol canım hiç sormak gelmedi valla aklıma :26:
r10 a nasıl üye olucaz bende mail bol bi de onla olıyımeğer davetle oluyo sen davet et beni
Canım r10 ile açtıgın üyeligin varsa http://www.markafoni.com/campaign/ burayı tıkla ve o üyeliginle üye girişi yap hesabım bölümüne gir oraya yükleniyor 15 tl.50 tl ve üzerinde kullanabilirsin canm hatta 45 tl lik bir şey alıp kargoyla 50 tl de olabilir yine 15 tl düşüyor
Kızlar çatal kaşık bıçakta jumbo mu iyi hisar mı? Bir de parlak mı mat mı almalıyım bilemiyorum..
Kızlar çatal kaşık bıçakta jumbo mu iyi hisar mı? Bir de parlak mı mat mı almalıyım bilemiyorum..
altıncıcadde konusunda bana bi akıl verin napıyım ben şimdi bunları
çatal bıcak setinide annemin adına actıgım hesaptan almıstım
şimdi ben bunu sikayet etmek istesem annem mi gitmek zorunda tüketici haklarına
diğer çay setini kendi hesabımdan almıştım
bu gelmeyen çatal bıcak seti annemin adına olan napıcam işler iyice karıştı çıgrıgından çıktı bir daha netten alıs verıs mi tövbe ettim yani
altıncıcadde konusunda bana bi akıl verin napıyım ben şimdi bunları
çatal bıcak setinide annemin adına actıgım hesaptan almıstım
şimdi ben bunu sikayet etmek istesem annem mi gitmek zorunda tüketici haklarına
diğer çay setini kendi hesabımdan almıştım
bu gelmeyen çatal bıcak seti annemin adına olan napıcam işler iyice karıştı çıgrıgından çıktı bir daha netten alıs verıs mi tövbe ettim yani
Merhaba arkadaşlar,
Sanal alışveriş konusunda tecrübeli olan arkadaşlara soracağım birkaç soru var. Philips'ten kazanlı ütü ve elektrikli süpürge makinası almayı düşünüyorum. Hepsiburada.com da fiyatlar biraz daha indirimli. Birinci sorum, böyle pahalı elektronik cihazları sanal alışveriş sitelerinden almamızda bir sakınca var mı sizce? Yoksa, hangi siteler bu konuda daha güvenilir. Şimdi değil ama birkaç ay sonra ütü, elektrikli süpürge, mikrodalga fırın ve blender setimi bu şekilde almayı düşünüyorum. Ne dersiniz?
Merhaba arkadaşlar,
Sanal alışveriş konusunda tecrübeli olan arkadaşlara soracağım birkaç soru var. Philips'ten kazanlı ütü ve elektrikli süpürge makinası almayı düşünüyorum. Hepsiburada.com da fiyatlar biraz daha indirimli. Birinci sorum, böyle pahalı elektronik cihazları sanal alışveriş sitelerinden almamızda bir sakınca var mı sizce? Yoksa, hangi siteler bu konuda daha güvenilir. Şimdi değil ama birkaç ay sonra ütü, elektrikli süpürge, mikrodalga fırın ve blender setimi bu şekilde almayı düşünüyorum. Ne dersiniz?
Merhabalar;
sanal pazarında tupperwareler alayım diyorum orjinal mı değil mi bilmiyorum birçok kuullanıcı var ,alan varsa beni aydınlatabilir misiniz diye kimden alsam bilemiyorum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?