Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Hangi nevresimdi canım merak ettim

aran clasy canım
ben bu ürünü denizliden almıştım 2 tane nevresim aldım kumaşı falan güzel forumdada biri aldığımız nevresimin aynısından kullanıyomuş memnunmuş çekme renk solması yapmamış aldım 2. gün geldi elime ürün.kumaşı biliyom diye aldım hemen
tamamen annemin zevki kendisine aldı
aldığımız bu
http://www.markafoni.com/product/2672308/

kızlar bu arada turkcell profesyoneller klbünde 80 tl üzerine 20 tl indirim var markafonide onu kaçırdığıma üzüldüm 20tl lik bişey daha alırdım

Ben nedense o kampanyaya hiç bakmadım sanki kalitesizdir gibi gelmişti bana hem nevresimleri pek bana hitap etmiyor çok renkliler.
Annecigin güle güle kullansın canım.
Profosyoneller kulubu kod mu veriyor?Şifre mi yolluyor tele felan?Sana ne kadara geldi nevresim?

bende senin gibi düşünüyodum denizliden alınca fikrim değişti hatta ranforce nevresimleri taç ın kumaşlarıyla aynı.taçta 120 tl ben 70 e almıştım.
ben grili bordo var onu aldım bi tane
saol canım.valla markafoniden sipariş maili gelince öğrendim cnaım bende
Sık Sorulan Sorular
bunlar koşuluymuş bi incele istersen bende tam bilmiyorum
nevresim normalde 60 tl 5 tl kargo var.ben başka mail adresimi davet ettim ordan alışveriş yaptım davet ettiğim mailede 10 tl çek geldi markmosttan kargo çekide aldım 60 tl yi 3 e böldüm canım çift kişilik almış oldum.

bu da benim daha önce aldığım nevresim
http://www.markafoni.com/product/2672277/

Canım keşke bana söyleseydin almadan 15 tl yüklü hesaplar var onlarla alırdın 5 tl de markmost eklerdin eder 20 tl.45 tl ye gelirdi sana.R10 üyeliklerinden 15 tl indirim oluyor aklında olsun bir daha bir şey alacak olursan

saol canım hiç sormak gelmedi valla aklıma :26:
r10 a nasıl üye olucaz bende mail bol bi de onla olıyım eğer davetle oluyo sen davet et beni

saol canım hiç sormak gelmedi valla aklıma :26:
r10 a nasıl üye olucaz bende mail bol bi de onla olıyım eğer davetle oluyo sen davet et beni

Canım r10 ile açtıgın üyeligin varsa http://www.markafoni.com/campaign/ burayı tıkla ve o üyeliginle üye girişi yap hesabım bölümüne gir oraya yükleniyor 15 tl.50 tl ve üzerinde kullanabilirsin canm hatta 45 tl lik bir şey alıp kargoyla 50 tl de olabilir yine 15 tl düşüyor

yok canım malesef üye olıyım dedim kabul edilmiyo sistem değişmiş hotmail kabul etmiyo
olsun artık napalım:2:

Kızlar çatal kaşık bıçakta jumbo mu iyi hisar mı? Bir de parlak mı mat mı almalıyım bilemiyorum..

tabiki jumbo ama çok pahalı dün sordum beğendiğim model 1600
aryıldız baktım bende 1000 tl aradaki tek fark jumbo el yapımı dendi.bende araştrıyorum hem mat hem parlak desenli alıcam ben sırf mat olunca çizilmeler oluyo matlığı giidiyo yani sırf parlakta çok parlak geliyo

kızlar cinlerim tepemde altıncıcadde sitesinden uzay çay setiyle battaniye almıştım 99.90 tl idi her ikiside sonra 55 tl lik avea çeki kullandım 150.79 lira ödüyorum suanda
uzaycay setinin kapagı oturmadıgı için geri gönderdim ellerinde olmadığını ya iade alacaklarını söylediler
bende geri gönderin ürünü öyle kullanıyım bari para iadesiyle falan ugrasmak istemedim çekle aldığım falan için
neyse ürünü 2 haftadır geri göndermediler tekrardan bugün aradım para iadesi istedim
bana 44 liralık iade yapacaklarmış oran orantıdan bu çıkıyormuş yanı allah askına kızlar 99.90 battaniye çay seti 99.90 55 tl indirim uygulanıyor 150 lira ödüyorum bana 75 tl iade yapması gerekmez mi bende kıza çıkıştım bu nasıl oluyor dedim battaniye 99.90 sız bana 44 lira iade edeceksiniz ne yanı 99 liralık battaniye 106 liraya mı sayacaksınız dedim işte oran orantı yapıyoruzda bilmem nede çekle aldığınız için böylede iyide çekle alsamda ben size 150 lira ödüyorum dedim sonuçta battaniyede iade ettim çay setide aynı fıyattı cekte aynı oranda düşmesi gerek dedim departmana söyliycem ıvır zıvır saydı kapattık
kızlar resmen 2. taksitini ödüycem hala ürünler elimde yok
bu oran orantıdan anlıyanınız varmı 150 lira odüyorum bunlar bana nasıl 44 lira iade eder yaa anlamadım
pazartesi çalışmaya baslıycam bunların hiçbiriyle ilgilnemem napıcam anlamadım
markafoniden r10 kampanyasıyla urunler almıstım 30 tl ye gelmiştri 25 cekle içinde aldıgım tencere 30 tl idi üstüne 30 tl lik 2 parça sey almıstım mesela onu gönderdim oran orantıyla 4.90 hedıye cekı 22 lırada kartıma iade yapmıslar
markafoni kadar düzgün çalışan bi site görmedim şaşmıycam ondan
altıncıcadde ye tövbe burda kızlar o kadar söyledi dinlemedim agzım yandı keske dınleseymişim

altıncıcadde konusunda bana bi akıl verin napıyım ben şimdi bunları
çatal bıcak setinide annemin adına actıgım hesaptan almıstım
şimdi ben bunu sikayet etmek istesem annem mi gitmek zorunda tüketici haklarına
diğer çay setini kendi hesabımdan almıştım
bu gelmeyen çatal bıcak seti annemin adına olan napıcam işler iyice karıştı çıgrıgından çıktı bir daha netten alıs verıs mi tövbe ettim yani

geçmiş olsun canım napıcağın konusunda pek bir fikrim yok ama genede yazmak istedim böyle saçmalıklar olunca insanı soğutuyorlar alışverişten valla bende markafoniden kırık gelen parçaları gönderdim adam gibi iadelerini yaptılar 6.caddeden de çok alışveriş yaptım ama sorun yaşamadım inş. kimse yaşamaz. bence çok ayrıntıları olan malzemeleri almamak lazım çünkü genelde bi sorun çıkıyor yada güvenilir iadeleri sağlam olan biryerden yapmak lazım inş. biran önce sorunların hallolur canım.

canım çekini iade edeceklermi? onu sor belki çekten faydalanırsın ben altıncı caddeden bi kez alış yaptım iade ettim beğenmediğim için 2-3 gün geçti burdaki yorumlardan yola çıkıp iade için mail attım 10 gün süre dediler 10. gün tekrar yazdım 11. gün iadesi oldu bende bidaha burdan bişey almam dedim belki ileride şikayetler azalır güven kazanır o zmn bakarım ama girip hangi kampanyalar var diye bakmıyorum bile.

Merhaba arkadaşlar,

Sanal alışveriş konusunda tecrübeli olan arkadaşlara soracağım birkaç soru var. Philips'ten kazanlı ütü ve elektrikli süpürge makinası almayı düşünüyorum. Hepsiburada.com da fiyatlar biraz daha indirimli. Birinci sorum, böyle pahalı elektronik cihazları sanal alışveriş sitelerinden almamızda bir sakınca var mı sizce? Yoksa, hangi siteler bu konuda daha güvenilir. Şimdi değil ama birkaç ay sonra ütü, elektrikli süpürge, mikrodalga fırın ve blender setimi bu şekilde almayı düşünüyorum. Ne dersiniz?

merhaba canım..
bence internetten almanda hiç sakınca yok, bir çok arkadaş alıyor.. yalnız vaktin var nasılsa daha, alışveriş sitelerinin (markafoni, altıncıcadde, vs gibi) kampanyalarını filan da takip et, bazen ekstra indirim kuponları filan oluyor.. ya da mağazalarda da dönem dönem kampanyalar oluyor, onlara denk gelirsin belki, bol bol gezip dolaşmak lazım böyle şeyler için, hem sanal hem gercek mağazaları :))
yalnız benim düşüncem elektrikli aletleri mümkün olduğunca sona bırakmak, düğüne en yakın zamanda almak.. çünkü kullanmadığın dönem boş yere garanti süresinden geçmesin

edit: bu arada şimdi üstte okudum altıncıcadde'de baya sorun yaşamış arkadaşlar, ben şimdiye kadar hiç yaşamadım çok şükür, her siparişim düzgün bir şekilde geldi.. ama tabi böyle riskler de var ( göz önünde bulundurmak lazım..
bu arada benim değil ama halamın markafoniden aldığı cats by luyano set vardı.. halam ondan memenun kalmamıştı çünkü 2. kalite ürün gönderdiklerini düşünüyordu.. çünkü evinde aynı serinin diğer parçaları vardı( orijinal, kendi mağazasından aldığı) onlarla kıyaslayınca porseleni daha mat ve yüzeyi bazı yerlerde pürüzlü gibiydi.. o zaman hatta halam ucuz satma sebepleri 2. kalite ürün gönderdikleri içinmiş demek ki demişti.. (bu arada bu yeni değil, neredeyse 2 seneye yaklaştı)

Son düzenleme:

canım bence internetten almanda hiç sakınca yok bende ütümü netten aldım hepsi burada siteside güvenilir ben ordan iki kere alışveriş yaptım ikiside ertesi gün elime ulaştı.

Merhabalar;

sanal pazarında tupperwareler alayım diyorum orjinal mı değil mi bilmiyorum birçok kuullanıcı var ,alan varsa beni aydınlatabilir misiniz diye kimden alsam bilemiyorum?

Merhabalar;

sanal pazarında tupperwareler alayım diyorum orjinal mı değil mi bilmiyorum birçok kuullanıcı var ,alan varsa beni aydınlatabilir misiniz diye kimden alsam bilemiyorum?

canım ben ordan aldım . alacağım ürün en uygun kimdeyse ondan aldım. bi tanesini 1 haftadır kullanıyorum bisküviler gerçekten bayatlamadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…