Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

canım ben ordan aldım . alacağım ürün en uygun kimdeyse ondan aldım. bi tanesini 1 haftadır kullanıyorum bisküviler gerçekten bayatlamadı

fark eden bşiey yok yan dimi sorun çıkmıyor üürnlerin normal fitayını bilmediğinden pahalı uygun olduğunu bilmiyorum ki canım ..

hadi ya çok memnun olanlar varda ben cesaret edemiyorum nedense buna.o kadara lışveriş yapıyorum int.ama buna bir türlü alamadfım..

kızlar indirdik.com'da bu ürün 89 lira kahve makinası ve çaycı ürün hakkında ve sitenin güvenirliği hakkında bilgisi olan var mı?

bende karar veremiyordum ama site o ara 10 tl çek veriyordu üye olana o zaman 2 takım aldım biraz pahalı ama herşey taze kalıcaksa değer yani:) zaten ürün eline ulaştıktan sonra onaylıyorsun içine sinmedi geri gönderirsin .

Çok sağol canım. Birşey daha sorayım. Bu ekstra indirim kuponundan kastın nedir? Cahilim kusura bakma :)

Çok sağol canım. Birşey daha sorayım. Bu ekstra indirim kuponundan kastın nedir? Cahilim kusura bakma :)

estagfrllah canım.. geçen ay mesela altıncıcadde de avealılara, 150 tl ve üzeri alışvarişe 55 tl indirim vardı.. markafonide r10 üyeliklerinde( bi link var ordan yeni mail adresiyle üyelik alınca oluyordu), 50 tl üzeri alışverişe 25 tl indrim vardı.. markafonide bu aya da sanırım 50 tl üzerine 15 tl indirim var.. yine aynı şeklde r10 üyeliğine.. o linki bulursam gönderirim.. ya da bilen bir arkadaş yazar şimdi :))

canım arkadaşlar yazmış zaten bende en son hepsi buradadan (106 - 42) philips lcd tv aldım evde kullanıyoruz şu an yani 1200 TL tereddüt etmeden aldım hepsiburada güvenilir bir site.. (tabi kargo olayında acaba dedim ama ürünüm sağlam geldi :)

canım altıncıcadde sitesinden uzak dur iadesi falan sorunlu
ama hepsi burada dan alabılırsın ordan anneme ekmek yapma makınesı aldık sorunsuz geldi kullanıyoruz memnunuz

Ooo iyi cesaret canım, o zaman gönül rahatlığıyla alabilirim demektir :)

canım benimde markafoniden bi ürünüm kırık geldi ellerine ulaşır ulaşmaz iade yapmışlar markafoniden baska site tanımam yanı süper çalışıyorlar kargo bedavamı bile iade etmişler
ama altıncıcadde beni feci sinirlendirdi 5 kere aradım hala dönen yok şikayet var. com sitesine 2 ürün içinde şikayet yazdım gönderdiğim ürünü tekrar gönderin diyorum o an kargoya veremiyorlar sankı 2 haftadır ürün yok satıyorlar demek ki ben 2. taksıtını ödeyeceğim ürünler elimde yok 13 de 1 ay olacak nedir bu yani hala iade yok işin kötüsü ben kartı kapattım nasıl bakıcam iade edilmişmi edilmemiş mi annemin üstüne kart telefonla arasam bana bilgi vermezler iki ürününde iade edilmesi lazım
ayrıca 150 lira ödemişim 99.90 battaniye ile çay setinide 99.90 dı aldım indirimle 150 liraya aldım bana çay setini iade 44 lira yapacaklarmış böyle saçmalık olur mu yarı yarıya olması gerekmez mi battaniye 99.90 lira olacak 104 lira ben o zaman battaniyeyi çekle almayı geç 104 liraya almış olacağım böyle saçmalık mı olur resmen insan kandırıyorlar normal direk alsam 99.90 dı üstüne ürün alıp çek kullanınca bataniye 104 lira oluyor çekin indirimini geç birde üstüne para koyuyorlar
valla çek falan istemiyorum resmen 99.90 liralık 2 sey aldım birini iade edilsin diyorum 44 lira iade ediliz diyorlar bu ne saçma şey 150 liranin 44 çıkınca 106 liraya mı batanıye aldım ben nerde bunun çek indirimi çek indirimini geçtim normal fiyatını ödesem 99.90 yine razıyım böyle saçmalık olmaz zaten kartı kapattırdı netten alış veriş bitti benim için artık
hiç sorun yaşamadım diyordum bi sorun yaşadım tam yaşadım yani
pazartesi işe başlıycam allah kısmet ederse ben nasıl ugrascam bu işlerle sabah 9 aksam 9 calısıcam 2 hafta ızınsız nasıl ugrasırım beynim döndü inanın en azından elden almıs olsam anneme söylerim git para iade yaptır vs derim ugrasıcak birini bulurum ama böyle kadın ne anlasın sıpariş numarası kredi kartı vs

anlıycanız çok dertliyim kızlar çok

Sevgili arkadaşlar yeni bir sorum daha var sizlere :)

Ben bugün çok faydalı bulduğum bir topik okudum. Orada evli arkadaşlar, kendi çeyizlerinde ne gibi hatalar yaptıklarını anlatmışlar. Nelerin gereksiz ve kullanışsız olduğuna değinmişler. Ve dahası çok da güzel fikirler vermişler. Hepsine burdan teşekkürü borç bilirim :)

Aslında sorun şu: illa kızın çeyizinde olacak diye onca para verilip belki yılda bir kez belki de hiçbir zaman kullanılmayan, kullanıldığında külfet olan yığınla şey var. Bugün o topiği okuduktan sonra kafamda az buçuk oturdu birşeyler. Mesela fritöz almayacağım, ekmek kızartma makinası almayacağım. Bunların kullanışsız olduğunu söylemiş birçok arkadaş.

Ayrıca değinmek istediğim nokta şu: özel günlerde kullandığımız misafir yemek takımlarımızla birlikte kullandığımız bardaklar var. Genellikle çeyize bunlar kristal set halinde alınır ki gerçekten de ciddi bir miktar ödeniyor bunlara. Şahsen ben ne soframda ne vitrinim de kadeh tarzı bir bardak bulundurmayı düşünmüyorum. Her ne kadar farklı bir meşrubat tüketsem de şarap bardağında içmeyi bir müslüman olarak kendime yakıştıramam. Tabii bu benim kişisel görüşüm, elbette kimse katılmak zorunda değil. Bundan dolayı o kristal setlerden almayı düşünmüyorum açıkçası. Bugün iş çıkışı bunu düşünüyordum. Sadece meşrubat bardağı ve çay bardağı takımı almak yeterli diye düşündüm.

Peki kendimiz bu seti oluşturabilir miyiz? Var mı bildiğiniz böyle yerler? Bu konuda bana yardımcı olursanız çok mutlu olurum kızlar...

kızlar sıkayet var.com sıtesıne yazmam yaramız iptal edip ürünün parasını yatırdık diye mail atmıslar
nereden öğrenebilirim geri iade yaptıklarını kızlar
13den beri elime ulasmayan ürünü iade yapmışlar sonunda
ama diğer çay setini hala iade etmemişler gönderdiğim ürün 2 haftadır yok onun içinde yazmıştım şikayetvar.com a ama ondan ses seda yok
çok şükür para iadesi yapmışlar gerçi bu tek üründü çekle almıştım
asıl sorun bu çay setinde bataniyeyle berabar aldıgım için birde çek kullandığım için yok oran orantıdan 44 lira iade olur dedi teldeki kız
ama iki üründe 99.90 dı 55 tl indirim kullandım 205 tutuyordu zaten kargoyla berabar 150 tl ye almıstım ikisini şimdi bana 44 lira iade yapmaları tamamen saçmalık gerçi iade olayıda yok ortadama ama haydı hayırlısı

Ooo iyi cesaret canım, o zaman gönül rahatlığıyla alabilirim demektir :)

6. cadde madurlarından biri olarak çemkirmeden iş yapmıyo bu site canım malesef.beceremediler çek yüklediler o bile geçersiz oldu sistem kabul etmedi
tek alternatif kart annenindi yanlış hatırlamıyosam internet bankacılığı tanımlattır gir ordan kontrol et ben öle yapıyorum elimde belgede oluyo.başka türlü belli olmaz.yada annen arıcak zaten firma altıncı cdde olarak işlem saatini sölesinler annene

canım hoş geldin aramıza ben kendi derdimden sana merhaba diyemedim
aslında kişi kendi neler kullancağını bilmeli ona göre almalı
mesela fritöz demişsin benim sözlüm patates kızarmasını çok sever her kahvaltıda ister mesela o yüzden yine çıkan philipsın ya da tefalın ürününü almayı düşünüyorum büyük ihtimal philipsinkini alacağım onda kekten tut kestaneye tavuk butuna kadar yapabılıyormusun o yüzden kullanıp kullanmayacağımızı düşünerek almak bencede senin dediğin gibi çok mantıklı
mesela bazı arkadaşlar ekmek yapma makinesi aldı çeyizine ben kullanmayacağımı düşünerek almadım
kristal bardak setlerine gelincede misafir tabak setini kırıldı mı değiştiriyoruz o krsital bardakların garantisi var mı hiç bilmiyorum kırılma durumu çok yüksek olduğundan bende açıkcası pek sıcak bakmıyorum
guzel çiçekli bocekli ya da mısafır takımıma yakısacak 12 tane bardak almayı düşünüyorum
sen tek tek alınabiliyor mu diye sormuşsun bernardo magazasında her ürün örneğin şarap bardağı viski bardağı su bardağı çay bardagı o kristal dediğimiz şık tiplerden olan bardaklar 6 lı şekilde satılmakta öyle alabilirsin
şahdan bende alacak olsam set almam viski bardağı vs kullanılmıyor çünkü genelde
6lı veya 12li şekilde bulursan al bencede karacada diğer markalarda bu şekilde satılıyor mu bilmiyorum ama bernado da set halinde satılmıyor sitesinden bakabilirsin
Bernardo

valla bende bazı arkadaşlar madur oldu sözlerini dinlemedik derken seni kasdetmiştim canım benim
artık anneme söylerim gidip internet bankacılığı isteyecek
ben kartı kapatıracaktım çok almışım borcun içinden çıkamıycam diye kapatyıracaktım bi baktım kart yok aha dedim şimdi kartı kaybettim aradım falan bulamadım anneme soyledım kartı kapattır hemen kayıp dıye dedım annem kartı kapattırdı kayıp dıye sonra ben kartı buldum nasıl olsa kapatıracaktım gerçi hayırlısı buymuş demek ki dedim
o yüzden şimdi hiçbir işlem yapamaz oldum
dediğin gibi yapıcam canım çok sağol hem bu diğer ürünün iade durumunu da kontrol ederim
peki bir şey sorcam canım yaa sen o iade edilen ürününü çekle mi almıştım ve bir tek o ürünü mü almıştım
2 ürün alıp çek kullanınca oran orantı yapıyoruz vs dediler ama orantısız oldu resmen bu konuda yardıma ihtiyacım var cidden

kulaklarım çınladı
ben 1 ürün aldım canım çeksiz di ama 2 ay uğraştırdılar beni operasyon müdürüyle konuştum o kadar artık
ben kart kesim tarihine 2 gün kaldı dedim bundan önce yapılıcak iade yoksa siz düşünün dedim yarım saat sonra hallettiler.işlerine gelince yapıyolar süründürüyolar insanı

Estağfirullah canım problem değil, baya dertli olduğun aşikar. Rabbim yardımcın olsun, inşallah şu sıkıntında selametle sonuçlanır.
Şimdi bernardonun sitesini inceledim, zevkime göre bir bardak takımı bulamadım. Belki şu çeyiz mağazalarından 12lik ya da iki tane 6 lık takım şeklinde alabilirim.

Senin philips olarak bahsettiğin fritöz mü? Kek kestane tavuk vs yapıyor demişsin. Ürünün adı ne acaba öğrenebilir miyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…