- 9 Kasım 2007
- 16.974
- 248
- 88
canım ben ordan aldım . alacağım ürün en uygun kimdeyse ondan aldım. bi tanesini 1 haftadır kullanıyorum bisküviler gerçekten bayatlamadı
fark eden bşiey yok yan dimi sorun çıkmıyor üürnlerin normal fitayını bilmediğinden pahalı uygun olduğunu bilmiyorum ki canım ..
hadi ya çok memnun olanlar varda ben cesaret edemiyorum nedense buna.o kadara lışveriş yapıyorum int.ama buna bir türlü alamadfım..
Eki Görüntüle 505549 gri banyo havlusu diyor oysaki bornoza benziyor hani fiyatıda ucuz trendyolda ama işin içinden çıkamadım yine.
merhaba canım..
bence internetten almanda hiç sakınca yok, bir çok arkadaş alıyor.. yalnız vaktin var nasılsa daha, alışveriş sitelerinin (markafoni, altıncıcadde, vs gibi) kampanyalarını filan da takip et, bazen ekstra indirim kuponları filan oluyor.. ya da mağazalarda da dönem dönem kampanyalar oluyor, onlara denk gelirsin belki, bol bol gezip dolaşmak lazım böyle şeyler için, hem sanal hem gercek mağazaları :))
yalnız benim düşüncem elektrikli aletleri mümkün olduğunca sona bırakmak, düğüne en yakın zamanda almak.. çünkü kullanmadığın dönem boş yere garanti süresinden geçmesin
edit: bu arada şimdi üstte okudum altıncıcadde'de baya sorun yaşamış arkadaşlar, ben şimdiye kadar hiç yaşamadım çok şükür, her siparişim düzgün bir şekilde geldi.. ama tabi böyle riskler de var( göz önünde bulundurmak lazım..
bu arada benim değil ama halamın markafoniden aldığı cats by luyano set vardı.. halam ondan memenun kalmamıştı çünkü 2. kalite ürün gönderdiklerini düşünüyordu.. çünkü evinde aynı serinin diğer parçaları vardı( orijinal, kendi mağazasından aldığı) onlarla kıyaslayınca porseleni daha mat ve yüzeyi bazı yerlerde pürüzlü gibiydi.. o zaman hatta halam ucuz satma sebepleri 2. kalite ürün gönderdikleri içinmiş demek ki demişti.. (bu arada bu yeni değil, neredeyse 2 seneye yaklaştı)
canım bence internetten almanda hiç sakınca yok bende ütümü netten aldım hepsi burada siteside güvenilir ben ordan iki kere alışveriş yaptım ikiside ertesi gün elime ulaştı.
Çok sağol canım. Birşey daha sorayım. Bu ekstra indirim kuponundan kastın nedir? Cahilim kusura bakma :)
Merhaba arkadaşlar,
Sanal alışveriş konusunda tecrübeli olan arkadaşlara soracağım birkaç soru var. Philips'ten kazanlı ütü ve elektrikli süpürge makinası almayı düşünüyorum. Hepsiburada.com da fiyatlar biraz daha indirimli. Birinci sorum, böyle pahalı elektronik cihazları sanal alışveriş sitelerinden almamızda bir sakınca var mı sizce? Yoksa, hangi siteler bu konuda daha güvenilir. Şimdi değil ama birkaç ay sonra ütü, elektrikli süpürge, mikrodalga fırın ve blender setimi bu şekilde almayı düşünüyorum. Ne dersiniz?
canım altıncıcadde sitesinden uzak dur iadesi falan sorunluMerhaba arkadaşlar,
Sanal alışveriş konusunda tecrübeli olan arkadaşlara soracağım birkaç soru var. Philips'ten kazanlı ütü ve elektrikli süpürge makinası almayı düşünüyorum. Hepsiburada.com da fiyatlar biraz daha indirimli. Birinci sorum, böyle pahalı elektronik cihazları sanal alışveriş sitelerinden almamızda bir sakınca var mı sizce? Yoksa, hangi siteler bu konuda daha güvenilir. Şimdi değil ama birkaç ay sonra ütü, elektrikli süpürge, mikrodalga fırın ve blender setimi bu şekilde almayı düşünüyorum. Ne dersiniz?
canım arkadaşlar yazmış zaten bende en son hepsi buradadan (106 - 42) philips lcd tv aldım evde kullanıyoruz şu an yani 1200 TL tereddüt etmeden aldım hepsiburada güvenilir bir site.. (tabi kargo olayında acaba dedim ama ürünüm sağlam geldi :)
canım benimde markafoniden bi ürünüm kırık geldi ellerine ulaşır ulaşmaz iade yapmışlar markafoniden baska site tanımam yanı süper çalışıyorlar kargo bedavamı bile iade etmişlergeçmiş olsun canım napıcağın konusunda pek bir fikrim yok ama genede yazmak istedim böyle saçmalıklar olunca insanı soğutuyorlar alışverişten valla bende markafoniden kırık gelen parçaları gönderdim adam gibi iadelerini yaptılar 6.caddeden de çok alışveriş yaptım ama sorun yaşamadım inş. kimse yaşamaz. bence çok ayrıntıları olan malzemeleri almamak lazım çünkü genelde bi sorun çıkıyor yada güvenilir iadeleri sağlam olan biryerden yapmak lazım inş. biran önce sorunların hallolur canım.
valla çek falan istemiyorum resmen 99.90 liralık 2 sey aldım birini iade edilsin diyorum 44 lira iade ediliz diyorlar bu ne saçma şey 150 liranin 44 çıkınca 106 liraya mı batanıye aldım ben nerde bunun çek indirimi çek indirimini geçtim normal fiyatını ödesem 99.90 yine razıyım böyle saçmalık olmaz zaten kartı kapattırdı netten alış veriş bitti benim için artıkcanım çekini iade edeceklermi? onu sor belki çekten faydalanırsın ben altıncı caddeden bi kez alış yaptım iade ettim beğenmediğim için 2-3 gün geçti burdaki yorumlardan yola çıkıp iade için mail attım 10 gün süre dediler 10. gün tekrar yazdım 11. gün iadesi oldu bende bidaha burdan bişey almam dedim belki ileride şikayetler azalır güven kazanır o zmn bakarım ama girip hangi kampanyalar var diye bakmıyorum bile.
canım arkadaşlar yazmış zaten bende en son hepsi buradadan (106 - 42) philips lcd tv aldım evde kullanıyoruz şu an yani 1200 TL tereddüt etmeden aldım hepsiburada güvenilir bir site.. (tabi kargo olayında acaba dedim ama ürünüm sağlam geldi :)
kızlar sıkayet var.com sıtesıne yazmam yaramız iptal edip ürünün parasını yatırdık diye mail atmıslar
nereden öğrenebilirim geri iade yaptıklarını kızlar
13den beri elime ulasmayan ürünü iade yapmışlar sonunda
ama diğer çay setini hala iade etmemişler gönderdiğim ürün 2 haftadır yok onun içinde yazmıştım şikayetvar.com a ama ondan ses seda yok
çok şükür para iadesi yapmışlar gerçi bu tek üründü çekle almıştım
asıl sorun bu çay setinde bataniyeyle berabar aldıgım için birde çek kullandığım için yok oran orantıdan 44 lira iade olur dedi teldeki kız
ama iki üründe 99.90 dı 55 tl indirim kullandım 205 tutuyordu zaten kargoyla berabar 150 tl ye almıstım ikisini şimdi bana 44 lira iade yapmaları tamamen saçmalık gerçi iade olayıda yok ortadama ama haydı hayırlısı
canım hoş geldin aramıza ben kendi derdimden sana merhaba diyemedimSevgili arkadaşlar yeni bir sorum daha var sizlere :)
Ben bugün çok faydalı bulduğum bir topik okudum. Orada evli arkadaşlar, kendi çeyizlerinde ne gibi hatalar yaptıklarını anlatmışlar. Nelerin gereksiz ve kullanışsız olduğuna değinmişler. Ve dahası çok da güzel fikirler vermişler. Hepsine burdan teşekkürü borç bilirim :)
Aslında sorun şu: illa kızın çeyizinde olacak diye onca para verilip belki yılda bir kez belki de hiçbir zaman kullanılmayan, kullanıldığında külfet olan yığınla şey var. Bugün o topiği okuduktan sonra kafamda az buçuk oturdu birşeyler. Mesela fritöz almayacağım, ekmek kızartma makinası almayacağım. Bunların kullanışsız olduğunu söylemiş birçok arkadaş.
Ayrıca değinmek istediğim nokta şu: özel günlerde kullandığımız misafir yemek takımlarımızla birlikte kullandığımız bardaklar var. Genellikle çeyize bunlar kristal set halinde alınır ki gerçekten de ciddi bir miktar ödeniyor bunlara. Şahsen ben ne soframda ne vitrinim de kadeh tarzı bir bardak bulundurmayı düşünmüyorum. Her ne kadar farklı bir meşrubat tüketsem de şarap bardağında içmeyi bir müslüman olarak kendime yakıştıramam. Tabii bu benim kişisel görüşüm, elbette kimse katılmak zorunda değil. Bundan dolayı o kristal setlerden almayı düşünmüyorum açıkçası. Bugün iş çıkışı bunu düşünüyordum. Sadece meşrubat bardağı ve çay bardağı takımı almak yeterli diye düşündüm.
Peki kendimiz bu seti oluşturabilir miyiz? Var mı bildiğiniz böyle yerler? Bu konuda bana yardımcı olursanız çok mutlu olurum kızlar...
valla bende bazı arkadaşlar madur oldu sözlerini dinlemedik derken seni kasdetmiştim canım benim6. cadde madurlarından biri olarak çemkirmeden iş yapmıyo bu site canım malesef.beceremediler çek yüklediler o bile geçersiz oldu sistem kabul etmedi
tek alternatif kart annenindi yanlış hatırlamıyosam internet bankacılığı tanımlattır gir ordan kontrol et ben öle yapıyorum elimde belgede oluyo.başka türlü belli olmaz.yada annen arıcak zaten firma altıncı cdde olarak işlem saatini sölesinler annene
valla bende bazı arkadaşlar madur oldu sözlerini dinlemedik derken seni kasdetmiştim canım benim
artık anneme söylerim gidip internet bankacılığı isteyecek
ben kartı kapatıracaktım çok almışım borcun içinden çıkamıycam diye kapatyıracaktım bi baktım kart yok aha dedim şimdi kartı kaybettim aradım falan bulamadım anneme soyledım kartı kapattır hemen kayıp dıye dedım annem kartı kapattırdı kayıp dıye sonra ben kartı buldum nasıl olsa kapatıracaktım gerçi hayırlısı buymuş demek ki dedim
o yüzden şimdi hiçbir işlem yapamaz oldum
dediğin gibi yapıcam canım çok sağol hem bu diğer ürünün iade durumunu da kontrol ederim
peki bir şey sorcam canım yaa sen o iade edilen ürününü çekle mi almıştım ve bir tek o ürünü mü almıştım
2 ürün alıp çek kullanınca oran orantı yapıyoruz vs dediler ama orantısız oldu resmen bu konuda yardıma ihtiyacım var cidden
canım hoş geldin aramıza ben kendi derdimden sana merhaba diyemedim
aslında kişi kendi neler kullancağını bilmeli ona göre almalı
mesela fritöz demişsin benim sözlüm patates kızarmasını çok sever her kahvaltıda ister mesela o yüzden yine çıkan philipsın ya da tefalın ürününü almayı düşünüyorum büyük ihtimal philipsinkini alacağım onda kekten tut kestaneye tavuk butuna kadar yapabılıyormusun o yüzden kullanıp kullanmayacağımızı düşünerek almak bencede senin dediğin gibi çok mantıklı
mesela bazı arkadaşlar ekmek yapma makinesi aldı çeyizine ben kullanmayacağımı düşünerek almadım
kristal bardak setlerine gelincede misafir tabak setini kırıldı mı değiştiriyoruz o krsital bardakların garantisi var mı hiç bilmiyorum kırılma durumu çok yüksek olduğundan bende açıkcası pek sıcak bakmıyorum
guzel çiçekli bocekli ya da mısafır takımıma yakısacak 12 tane bardak almayı düşünüyorum
sen tek tek alınabiliyor mu diye sormuşsun bernardo magazasında her ürün örneğin şarap bardağı viski bardağı su bardağı çay bardagı o kristal dediğimiz şık tiplerden olan bardaklar 6 lı şekilde satılmakta öyle alabilirsin
şahdan bende alacak olsam set almam viski bardağı vs kullanılmıyor çünkü genelde
6lı veya 12li şekilde bulursan al bencede karacada diğer markalarda bu şekilde satılıyor mu bilmiyorum ama bernado da set halinde satılmıyor sitesinden bakabilirsin
Bernardo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?