Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

kuzucum ben 1. taksiti ödedim çoktan 2. taksiti ödeyeceğim neredeyse şimdi
ben 1. taksiti ödedim yaa bunlar bu aydan itibaran mi bana taksit taksit iade yapacaklar
toplu yapsalar dahi banka taksit taksit veriyormuş
ben 6 taksit yaptımıştım
agustosunun kini ödedim benim onlara ödeme planı olarak bakınca 5 taksitim kalmıştı
şimdi bana bu aydan itibaren mi 6 taksit olarak iade yapmış olacaklar
param kalmaz değil mi onlarda ürün fiyatının tamamını iade yaptık diye mail atmışlar ama

canım bu ürün işte Philips HD9220/20 Airfryer Hızlı ve Yağsız Kızartma Makinesi - Beyaz Eşya / Mutfak - Hepsiburada.com
tefalin de var böyle ama o bana çok büyük geldi çok yer kaplar ve herkes bundan daha memnun yorumlarda falan öyle gözlemledim şimdi ki fiyatı normal fiyatı bazen hepsiburada.com kampanya yapıyor 299 liraya kadar iniyor bazı
magazalardada o fiyata gördüm suffle bile yapmışlar bunda zaten kullanım kulavuzunda yapabılecegın yemek tarfılerı falanda cıkıyormuş çok hoşuma gitti bu yüzden

canım şöle oluyoki.1 ay geriden geliyo.mesela benim şimdi 3.çekilde 2. iade edildi diye hatırlıyorum.son taksitte çekilmeden iade olmuş olucak
yok canım kalmaz sen artık kk ekstresinden takip edicen.o ekstreleri de atma iade bitene kadar sakla

Kızlar sizce hangisi daha uygun??Morhipo da indirimim var o şekilde bu fiyatlara iniyorlar

Arçelik Telve 84 tl

Conti Yag kas vücut analiz baskülü 35 tl

Philips Blender 1371 modeli- 104 tl

Russell Hobbs Mikser-34 tl

Korkmaz Flora Midi Çaydanlık-37 tl

Bunlar ihtiyaçlarım ve begenilerim dogrultusunda seçtiklerim.Sizce hangisini almam daha mantıklı??

çaydanlık ve blender en çok ihtiyacın olan şeyler canım bence onları düşün ilk başta

çaydanlık ve blender en çok ihtiyacın olan şeyler canım bence onları düşün ilk başta

Çaydanlıgı ve telveyi en başta düşünüyorum aslında blenderı da düşünüyorum ama karar veremedim çünkü fiyatlar epeyi uyguna geliyor.Keşke hepsini bu yazdıgım fiyatlara verseler de hepsini alsam :))Teşekkür ederim canım fikir verdigin için.Telveyi de istiyorum ama ikilisi de hoşuma gidiyor yer açısından sıkıntı yaratmayacagını bilsem ikilisini almak istiyorum

sağol canım çok teşekkür ederim bilgilendirme için
bugün tekrar aradım çay setinin iadesi için 44 lira iade olması şu sebeptenmiş
çek iptal olduğu için diğer aldığım 2. ürüne etki etmiyormuş diğer aldığım 2. ürün 99.90 liraydı yaa
5.90 kargo bedeli ödeyecekmişim
bende dedimki çek nasıl diğer ürüne etki etmez markafoniden alıs veriş yaptım tüm hepsine çek indirimi sağlandım bi tanesini gönderdim onun para iadesini yaptılar bu yaptığınız çok saçma nerde kaldı o zaman ben bu battaniyeyi çeksiz direkte alırdım
sonucta sepetime 2 ürün koyuyorum çekin 2sinede etki etmesi gerek nasıl iptal oldu diye diğer ürünün gerçek fiyatını ödemek zorunda kalırım dedim
işte kalan farkı çek olarak hesabınıza yükleriz vs dediler bende kredi kartı kullanmıyorum artık para iadesi yapın dedim
işte böyle bi durumumuz yok ama yinede departman bilmem nemize söylerim falan dediler
neymiş çek iptal olduğundan 2 aldığım ürün normal fiyatından olacakmış kargo parasınıda alıyorlar yok böyle bi yüzsüzlük yaa

markafoniden 3 ürün aldım 1 tanesi kırık geldi geri iade ettim hiç böyle yok diğerlerini normal fiyatından ödemek zorundasınız çek iptal oluyor vs demediler bile
parayı iade ettiler birde üstüne üstlük kargo ücretimi bile iade etmişler hesabıma çek vermişler kargo ücretini
bunlarda utanmadan daha üstüne kargo ücreti alıyorlar
markafoniden baskasını tanımam ki markafoni bana kargo ücreti bile ödemek zorunda değildi sonuçta diğer ürünlerde problem yok elime geçti sapa sağlam
altıncıcadde bu stratejiyle giderse cidden çok kaybedecek

Canım sen battaniyeyi de iade etsene deki o zaman ben bu fiyata battaniyeyi de almak istemiyorum paramın tümünü iade edin de olmaz mı öyle?

canım telveyi ben pek önermiyorum zaten şöle bi düşün cezvede kahve yapsan maksimum 5 dakkanı alıyo.makinayla 3 dakka.2 dakka fark için 84 tl sence değermi onu düşün zaten 2 kişi olucaksınız bide onu düşün
bende bu çaydanlığın her iki boyunu alıcam yada büyüğüünü alıcam.
blendrda bende kararsızım
korkmaz diye şartlandırdım kendimi gittim yakından gördüm beğenmedim galba bende philips alıcam

bende sadece doğan online kuruluşu olduğu için alışveriş yaptım ama pişman oldum
bencede battaniyeyide iptal et.zaten indirim olmuyo başka yerden alırsın

Canım sen battaniyeyi de iade etsene deki o zaman ben bu fiyata battaniyeyi de almak istemiyorum paramın tümünü iade edin de olmaz mı öyle?

bak doğru dedin hiç aklıma gelmemişti evet öyle yapıyım ben 100 lira battaniye niye alıyım ya 75 tl ye gelıyor diye aldım
evet hemen iade ediyorum battaniyeyide
iyiki varsın duygucum valla sınırden stresten mal oldum aklıma bıle gelmedi

Canım benim en bastan aklıma geldi ama yazmak istemedim onu zaten düşünmüştür diye.Ama ben olsam o zaman battaniyenizi de istemiyorum o fiyata her yerde bulurum hatta daha ucuzuna der iade ederdim.Ben çekle uyguna geldigi için almıstım istemiyorum de.Geri yolluyorum de.Ama ilk önce ara kabul ettiklerini teyit et sonra yolla ki başına iş çıkmasın yeniden.

Canım ben telveyi güzel köpüklü kahve yaptıgını düşündügüm için almak istiyorum.Pek güzel kahve yaptıgım söylenemez.Bir de ben Hisardan elektrikli cezve almıstım onunla 2 dk bile oluyor aslında kahve.
Korkmazdan blender almak bana pek mantıklı gelmedi zaten ben hep baştan beri braun ya da philips diyorum ama karar veremedim dogrusu.Bir de çok parçalı istemiyorum mikseri de ayrı almak istiyorum.Bu modelde sadece dograyıcı ve blender oldugu için hoşuma gitti açıkcası bunu almazsam da braun mr 730 modeli istegim gibi
Korkmaz çaydanlıkta flora da midi düşünüyorum gunluk kullanmak için ama misafir için alırsam esta modelini alırım hem hoş hem de damlama yapmadıgı için daha kullanıslı.

aradım şimdi tamam battaniyeyi de iade edin dediler toplam ödediğim paradan kargo bedelini düşüp iade edeceklermiş sonucta kargo size ulaştı buradan kargo ücreti ödendi o yüzden kargo ücreti düşüp iade edilir dedi
kargo ücretine kadar düştüler ki
kızlar ben kargo ücretinide ödemişim aslında bi anlamda tekrar diye düşsün ki benden
99.90 çay setini aldım
99.90 battaniyeyi aldım
5.99 kargo bedeli
toplam 205,79 ediyor
55 tl avea indirimi uyguladım 150.79 ödüyorum tekrar bunun üzerinden kargo parası niye düşsünler demi sonucta kargo parasını eklemişim ben parama ondan çek ugulamışım sonucta 199.80 lıradan 55 tl likçek düşürüp ödeme yapmamışım ki

Canım iki kere de iade ettigin için kargo ücretini alabilirler bosver zararın 10-12 tl olsun öbür türlü daha büyük zarardasın.O kadar küçüğü düşünmeyip iade et en mantıklısı bu bence

hayatım daha ilk defa iade olaylarıyla ugrasıyorum desem markafoni iademde daha yenı oldu hiç bilmiyorum ki bu işi aklıma dahi gelmedi valla çok sağol iyi ki söyledin
senin dediklerini dedim şimdi aradım tamam onuda gönderin para iadesi yaparız dediler

Canım iki kere de iade ettigin için kargo ücretini alabilirler bosver zararın 10-12 tl olsun öbür türlü daha büyük zarardasın.O kadar küçüğü düşünmeyip iade et en mantıklısı bu bence

haklısın 6 lıranın pesınde degılımde kos koca sıte 6 lıranın pesınde yaa ben ona şaşırdım kuzum
bu kadarda olmaz diyorum sadece
neyse ıns bu battanıye yı de gonderdıgımde para ıadesını yaparlar sorun yasamam

Ne güzel işte canım gönder onu da gitsin.Bende bu zamana kadar yıgınla sey aldım iade etmedim 1-2 kırık gelen ürün dısında.Ama işletmeci olmam ve yıllarca ticaretle ugrasmam beni bu konularda geliştirdi zannedersem:))

Son düzenleme:
canım mikser telve blender seti çok uygun fiyata gelmiş bu fiyatlardan hepsını alabılırsen al
baskülü tamamen çıkar şimdi listeden evlenincede alırsın
çaydanlık çoğu yerde indirime giriyor çeklede alırsın ama
telve o kadar çekle falan o fıyata olmuyor bende dusunmustum hep en az 90 lıraya falan gelıyordu ceklerle altıncıcadde ceklerıyle falan
mikser çok uygun sakın kacırma
sende çek mi var hepsi mi bu fiyata

canım istersen bi daha düşün bak elektrikli varmış zaten
ben bu konularda ikame mal yapıyorum galba
bende bu şekilde bi set bide mikser alıcam setlerdeki mikserler kullanışsız oluyo

ben 2 defa iade yaptım ikinsede almadılar canım.ben baya çirkeflik yaptım ama saydım döktüm kendimi.kanka oldu orda gökhan ebru nuran falan var onlarla
sonuçta iade ediyosun.ha bide benim başıma ne geldi.ilk iademde iade fişni zarfa koydum bi not yazdım ekledim ne istediğmi.hemen tencere üzerine koydum.ikinci iademde operayson müdürleriyle konuştum iade fişin yok nasıl alıcaksınız göndermemişsinzi dedim.ilk iadenizde sizde göndermemeişsiniz dedi.ben bi bağırdım pardon ama ne yazdığım nasıl koyduğum hepsinin resmi var.beni mahkemeye gitmeye zorlamayın yetti artık kimse parasının peşinde koşmasın istiyosunuz herlade.pardonda aldığınız maaşlar bizim yaptığımız alışverişlerle giriyo cebinize böle işler yapınca boğazınızdan geçen helal yemek değil haram oluyo düşünün ona göre davranın dedim.paşa paşa yaptılar kargoda almadılar

Canım hem 20 tl lik çekim var hem de kartıma bonus yüklediler kullanmam lazım kısa sürede burada bonus kullanılıyor onu kullanacagım.Bana bedavaya gelmiş olacak yani hepsini çek olarak kabul ediyorum.
Caydanlık her yerde oluyor ama hiç bir yerden bu kadar uyguna alamam diye düşünüyorum.Markafonide gecen hafta vardı ve 105 tl ydi o kadar cekle felan 57 tl ye düşüyordu o bile uygun gelmişti bana sımdı bu bedava aslında da alternatifler cogaldıgı için secemedim.Baskül de alacagım ama ne zaman olur bilemem ama evlenmeden alırım onu da :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…