Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

canım istersen bi daha düşün bak elektrikli varmış zaten
ben bu konularda ikame mal yapıyorum galba
bende bu şekilde bi set bide mikser alıcam setlerdeki mikserler kullanışsız oluyo

İibf mezunları belli oluyor ikame mal felan :))
Evet cnm setlerdeki mikserler kullanıssız ona yalandan para verip bir de mikser almak saçmalık olacak o yüzden bu şekilde bir set daha iyi

İibf mezunları belli oluyor ikame mal felan :))
Evet cnm setlerdeki mikserler kullanıssız ona yalandan para verip bir de mikser almak saçmalık olacak o yüzden bu şekilde bir set daha iyi

aynen hep ceteris paibus yüzünden
ben de bakıyım şu indirime
bu arada arçelik süpürge aldım dolaylı olarak benim oldu rengi lal serisiyle aynı pek güzel duruyo
arçelik lal seriside aklıma geldi napsam kı acaba ne dersiniz kızlar

canım şuan için diğer ihtiyaçların daha önemli bence ana şeylerini al yüklü fiyatta olanlara kullan ki ucuza gelsin
kipada carfurda anneler gününde vs züccaciyede %50 ındırım oluyor orda bu korkmazın çaydanlıgı vardı mesela kipada
gerçi samsunda var mı bilmiyorum
bence blender setini al bi daha alabılıyorsan telweyı al derim
yalnız blender setinde mıkser var mı sadece blender ve dograyıcı olarak gördüm ben o seti mikser varsa seti al bencede

kızlar morhipo güvenilirmi memnun kaldınızmı galiba bende alamadığım düdüklü tenceremi alıcam burdan

kızlar morhipo güvenilirmi memnun kaldınızmı galiba bende alamadığım düdüklü tenceremi alıcam burdan

canım morhipo boynerin güvenli sorun yaşamadan gelir iadende olur aynı markafoni gibi kaliteli bir site

canım morhipo boynerin güvenli sorun yaşamadan gelir iadende olur aynı markafoni gibi kaliteli bir site

ben şunda tereddütte kaldım.istedğim dükülüyü 3 tefal bayisine sordum bu üretilmiyo artık stoklardada yok bulamazsınız dedi.ama morhipounu sitesinde bu istediğim ürün satılık aradım dedim durum bu bu şekilde sorunlar yaşadım.tefal de böle böle dedi.pzt dönücekler bana resimdeki ürün mü bi üst modelimi onlardan haber bekliyorum

Merhaba arkadaşlar,

Günlük kullanım için iki farklı 6 kişilik yemek takımı beğendim Kütahya Porselenden. Biri Açelya biri İris adında iki model. İnternette poselensepeti.com diye bir adreste bu takımlar vardı. Açelya 135 tl İris 202 tl idi. Bu setleri daha uygun alabileceğimiz bir yer var mı? İstanbulda Kütahya porselenin fabrika satış mağazası var mı acep? Ve bu porselensepeti.com u duyanınız var mı, güvenilir mi alışveriş için?

Son düzenleme:

fabrika satış mağzası e5 üzerinde kartal tarafında var diye biliyorum ama mağza fiyatlarıyla aynı.benn yemek takımı aldım kendi mağzasından 909 tl ydi ara sokakta bi züccaciye buldum nakit alcam 2 taksite dedim 720 yaptı bana.bence sende o şekilde ufak züccaciyeleri araştır
bahsettiğin site yanlış hatırlamıyosam kütahya porselenin kendi stesinden girince online satış yapılan yerlerden biri zaten 2 online satışa yönlendiriyo biride porsan dı galiba.firmanın kendi sitesinden yönlendrime yapılan sitelere güven derim
açelya kahvaltı setiydi sanırım :26:

canım var ya ben de ne çekiyorum bu ara 6. caddeden pike takımı almıştım 60 tl di yarısı bizdenle 30 a gelmişti bana defolu diye iade istedim bilseydim değişim isterdim 10 tl iade etmişler ben de eşimin kartından aldığım için hiç bakmamışım o kadar sinir oldum ki arıyorum düzelticez diyolar yok hala haram olsun yaaa

westwingden 3 ay olacak hala 55 tl yatırılmadı ne olacak bilmiyorum inş alabilirim şu an zaten çok sıkışık bi dönemdeyim bir de bunların dolandırması çok sinirlendirdi beni

okuduklarımdan sonra ben de altıncıcadde den asla alışveriş yapmam. İnşallah paranızı iade ederler kızlar size de.

canım tefal alma bence düdüklü fissler al en iyisi o tefalden daha iyi bir de kimse tefalin teknik servisinden memnun değil ben tek tavalarını aldım onunda teknik servislik bi problemi olmaz dedim zaten bu evim isterle benim olan olayları biliyorsun teknik servise gittiğimde adamların sattıkları ürünlerden bile haberi yoktu ankaradaki ana servis bi de himm confort tocuh serısının bu ürünümü varmıs falan oldular bende bılmıyormusunuz dıyınce hıc tava gelmıyor ki bize falan dediler
fissler al bak yorumları oku tefal ve fissler ikisini kullananlar hep fissler alın demiş
yinede karar senin sen bilirsin canım
eğer üretimi durduysa alma 3 5 koyar son çıkanı alırsın ucuz olacak indirimli olacak diye alma bence

canım çeyizevi.com sitesine bak bu açelya serisinden burda bırkac arkadas aldı ordan aldılar
bu siteden bızde ablama hısarın gold teflon tencere setını aldık sorunsuz ertesi gün elimizdeydı
izmirde bu magaza

canım çok ayıp ediyor altıncıcadde.com
ben alıyorsam çekle indirimli oluyor diye alıyorum yoksa benım mahallemde de aynı fıyat
bu kadar sacma olmaz kargo parası peşine düşüyorlar
ben şimdi çekim oldu korka korka mı alıs verıs yapıcam hadı oldu urun senın kı gıbı defolu geldı ıade durumundada boyle sacmalıycaklar nasıl alıs verıs yapıyım sımdı
yanı gelde alıs verıs yap böyle sacma bır durum söz konusuyken
ben tövbe ettım alırsam markafoniden baska bı yerden asla almam bırde morhipo 3 büyükler markafoni morhipo trendyol
daha hıc tredyoldan alıs verıs yapmadım ama strateji olarak markafoni vb oldugunu bılıyorum
sen yanı pikeyi resmen normal fiyatına almıssın keske dıgerınıde ıade etseydın bugun hiç üşenmedim gönderdim valla banane battanıyemı yok ben 100 lıra verdıkten sonra 75 lıraya geldı dıye alıyorum bana 100 lıra dıyor bıde odedıgım kargo parasını tekrar alıyor terbiyesizler

westwinge gelınce bende ordan nısanda bı nevresım almıstım tedarık edemedıler param 23 nısan bayramı falan dıye bıraz gec ıade oldu sana kac aydır nasıl göndermezler sasırdım yanı

canım valla benim bu ürünleri alalı 2 ay olacak nerdeyse çok geç farkettim o yüzden diğerlerini kabul etmezler etse de şu an ne nerde bilmiyorum daha evime yerleşemedim bir sürü şeyle uğraşıyorum bi de 6. caddeyle westwing çıktı başıma westwing zaten ayrı bir olay 55 tl m var yok yani ben de markafoniden şaşmam artık

kızlar bayadır yokum. kpssye girdim çıktım. sonra elhamdülillah nişanlandım. çeyiz arka plana atıldı. yarın da kpss açıklanıyor. sonra dönüyorum topiğe inşallah.

gsm_lee canım bugün aldım düdüklümü sonunda ve sonunda istediğimi aldım
tefalin bi üst modelleri hep sebze ağırlıklı ben sadece et için istiyorum tandırda yapılmış gibi oluyo
bugün tefal outlete gittim 260 tl ye aldım bide 100 tl üzeri olduğu için 20 cm lik tava hediye ettiler

güle güle kullan canım iyi fiyata almışsın ve tavada çok güzel olmuş şanlı günündeymişsin demek ki
bende battaniyeyi iade ettim bugün ellerine ulaşır kargo takıipden baktım kocaelinde hala
aradım gönderi kodunu verdim böyle böyle gönderdim gelir gelmez paramı iade edin dedim
10 gün içinde iade edilir dedi yarın arıycam hesap kesımım 13 de hemen iade edin diycem

bu arada kızlar artık bildiğiniz gibi kredi kartımı iptal ettiğimden netten alış verişim son buldu elimde birkaç çek var bakıyım hangilerinin süresi geçmemiş isteyenlere verebilirim

Selam düdüklünü nerden aldın tefal outlet dediğin nerde bende almayı düşünüyorumda bide resmi varsa koyarmısın?

bu arada kızlar artık bildiğiniz gibi kredi kartımı iptal ettiğimden netten alış verişim son buldu elimde birkaç çek var bakıyım hangilerinin süresi geçmemiş isteyenlere verebilirim

hangi sitelerde canım belki işime yarar bir kaç eksiğim kaldı onları alacamda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…