Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

kızlar bana önerebileceğiniz şarjlı el süpürgesi var mı kullandığınız?

bi de ütü olarak bunu alıcam nasıl sizce kullanan alan arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum

Eki Görüntüle 507357

hı bir de enhesaplıyız.com, büroteknik, sanalreyonum sitelerini bilen var mı bu sitelerden birinden alacağım

Selam düdüklünü nerden aldın tefal outlet dediğin nerde bende almayı düşünüyorumda bide resmi varsa koyarmısın?

canım kadıköy bahariye outletten aldım.şöle aldım ben ilk gittim sordum yok dediler dedim defolu teşir ürün varmı üst kata çıktık benim istediğim model.kızlar sadece kolisi yok 2 yıl garantisi var hatta bu garantinin 1 senesi parça garantili deki lastik istiyorum hemen veriliyo
kolili 300 tl kolisiz 260 a aldım
aynı gün kadıköy boğadan aşağı inerken bi outlet vardı dedik soralalım defolu ürün vardı 210 tl dedi amaaaaaa hani clipsolarda bstırma yeri var ya ordaki tefal yazısı yok çizik içinde
yani ben cillop giibi aldım tencereyi 260 a 5 taksite
model bu canım

ben düdüklüde sadece et pişirem o yüzden sebze özellikli almadım.en son çıkanlar gibi.sebze sepeti yine var iiçnde bu arada
şunuda sölyim cts morhipoda bu ürün vardı.ama ben 3 tefale sordum bu ürün yok artık dediler.morhipoyu aradım dedim tefal böle bilgi veriyo ben alsam bu ürünmü gelicek bu arada 250 tl morhipoda bugün aradılar ürünü almayın gelicek ürün bu olmıcak dedi
saolsunlar ilgililer bende almadım zaten telefon bekelemden pzr aldım

canım ütüde genelde philips daha iyi diyorlar bende büro teknikten aldım philips ütümü ve birkaç şey daha almıştım güvenilir ve ilgili bir site. sanal reyonumdan da başka bir şey almıştım 1 haftada gelmişti pek sevmedim orayı .

canım kadiköye o kadar giderim hürbak çeyiz dışında hiç outlet görmedim nerelerde var

varya çok uygun bir fiyata almışsın bu modeli o kadar düdüklü araştırdım hiç görmedim

düdüklülerdeki lastik olayını anlamadım bile varsa söyleyebilirmi annem kesinlikle fisler alma çok kullanışsız diyor onda varmış kullanamammış emsanının düdüklüsünü kullanıyor çok memnun bu lastik olayı nedir alırsak bulabilirmiyiz

bahariyeyi biliyosun sanıtım kadıköyde rıhtımdan boğaya doğru çıkarken loya ya gelmeden sağ da var yeni açılmış.
birde boğaya gelince sağ taraf cadde varya hani mağzalar çok.defacto nun tam karşısında tefal outlet yaklaşık 3 senedir orda

annemde clipso control kullanıyo hani mavili lacivertli var ya onu.saati kullanışsız bu modelle aralarında 50 tl var.bi saate 50 tl vermiş olucaktım.sonra tefal son broşüründe bu resmi koymuşlar başaldım araştırmaya netten siparişi vericektim olmadı mağzaya gittim başka ürün gönderdiler.tefallere sordum (outlet lere değil) bu ürün üretilmiyo artık bulamazsınz dediler.bu arada yeni modellerin hiç birinin kolları kapanmıyo aklında olsun.sonra outletinde buldum saece kartonu yok dediler.evirdim çevirdim bişeyi yok.garanti süresi devam yemek tarifleri bile iiçnde hala çöpe atıcam karton koliye 40 tl vermiş olucaktım bende kolisiz aldım

kullandıkça eskiyo lastiği.tefalde şöle bişey var.1 sene içinde tefalin servisine git lastik istiyorum de veriyolar 1 sene sonra ücretliye giriyo ama garanti kapsamnda yine.emsan için bişey diyemicem bende onu hiç kullanmadım kulllanna görmedim canım bizim sülale tefal ci

Kızlar bu saati almayı düşünüyorum sizce nasıl bir de yanındaki var 58 cm ama ben ilkini daha cok begendım

canım kadiköyü iyi bilirim yer tariflerinde süper oldu gözümü açıcam evet tefal outlet hiç girmedim hemen bakıcam

ay ben lacivert clipso alıcaktım kullanan arkadaşım çok memnun saati kullanışsızmı onun, emsanınkide düz düdüklü canım eski bir model senelerdir kullanıyor çok memnun annem çeliğide çok kaliteliymiş

ben hisarın çeyiz setini alırsam hisarda düdüklü vericek ama düdüklümü tefalden alasım var fislerde istiyorudum ama annem istemiyor bide tefal gibi mağazasıda yok markanınnn bu durumda ne varsa tefalde var

tefalden memnunmu herkes canım benim alcıağım model şunlardan biri

Tefal Nutricook Düdüklü Tencere 6 Lt. Tefal Right 24 cm Kısa Tencere ve Yemek Kitabı Hediye - Beyaz Eşya / Mutfak - Hepsiburada.com

Tefal Acticook 8+4,5 Lt. Düdüklü Tencere Seti - Beyaz Eşya / Mutfak - Hepsiburada.com

bilgiler için saol canım

Canım daha evim yok ki evimin nasıl olacagını da bilmiyorum inan ama bunu koyacak bir yer bulurum heralde dedim.Bir de çok renkli olacagını sanmam evimin :)

benimde evim yok ama salona ne koycam karar verdim tabi bide sığdırmak var onları
o zman ilki güzel canım
içine sinen o illa bi yr bulursun dediğin gibi

duygu canım ben her ikisinide çok beğendim canım zaten renkli olanı günnura tavsiye etmiştik sanırsam sen nereden baktın altıncıcaddede varmıdır

şu sıra çeyizi bıraktım kendime çanta alıyorum markafonide matmazel kampanyasından kodlarla uygun şeler aldım

bide arzumun ütü masasını alabilirim sen çok tavsiye ettin markafoniden birkaç kod var kullanabilirim 50 tl lik kod felan

Canım bunlar da markafoni de zaten chiccy deco life kampanyasında ve çok uyguna geliyor.
Arzumun ütü masasını kullanan kişiler tavsiye etti bana hem bende çok begenmıstım gördgüğümde kalitesi anlaşılıyor.
Sende nasıl 50 tl lik kod var canım??
Bir de yanında hangisini alayım kutuyu mu magnetleri mi?Saat +bunlardan biri 34 e gelecek bana
Eki Görüntüle 507745

canım 50 tl lik kod ben markafonide iade yapmıştım ve hala geçerli 25 tl çekim ve birtane daha 25 tl lik kodum var o yüzden bir hesaptalar birde forum donanım haberden almıştım bide kod :)

arzum ütü masası alacaklarımın en başında bugün bile alabilirim

şu sıra ayakkbı ve kıyafet alıyorum markafoni çekleriyle şu sıra bütün kampanyalardan aldım ne varsa

hemen chicy decoya bakıcam hiç bakmadım çeyiz olayına bide kelebkli saatide beğendim duygucum aslında

kızlar altıncı caddenin özür çekiyle bunların ikisine 40 tl vericem pazar bunlarada bakmıştım

kızlar aldım gitti

Son düzenleme:

benim ütüm de bu...tabi ben 3 sene önce almıştım, ialve özellik gelmiştir belki... ben çok memnun kullanıyorum, bence alabilirsiniz

benim ütüm de bu...tabi ben 3 sene önce almıştım, ialve özellik gelmiştir belki... ben çok memnun kullanıyorum, bence alabilirsiniz

memnun olmana sevindim canım philips azur diyorlar ama tefal var bizim evde de çok memnunuz illa tefal diyorum piyasada 300 civarı sanırım büro teknik sanal reyonum en hesaplıyız gibi sitelerde 200 civarı ama güvenilir mi bilmiyorum :///

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…