Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

ben mağazasından almıştım, daha sonra abimler internetten aldı. ama sitenin adını bilmiyorum. yalnız, büroteknik güvenilir bir yer diye duymuştum daha önce...

ben mağazasından almıştım, daha sonra abimler internetten aldı. ama sitenin adını bilmiyorum. yalnız, büroteknik güvenilir bir yer diye duymuştum daha önce...

ben de mağazadan almak istiyodum da 100 lira az değil hepsi burada da 260 artı kargo o yüzden bi sorayım dedim

sağol canım güvenilirse 1. tercihim bu site

hangi sitelerde canım belki işime yarar bir kaç eksiğim kaldı onları alacamda..
canım bazılarının süresi geçmiş hep
evim.netin var 10 tl 35 üstüne
güzel bir fırsat sitesinin var 10 tl 50 tl üzerine kullanmak ıstersen verebılırım evım.net hesaba tanımlı verılebılıyr mu bılmıyorum
canım ayaklı uzun mu yoksa küçüklerden mi istiyorsun roventa elektroluks iyi dıyorlar ayaklı buyuk olanlara
kucuk el olarakta arzum fakir alabılırsın
bi de ütü olarak bunu alıcam nasıl sizce kullanan alan arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum

ütüye gelince benim kuzen teknosa müdürü philipsden şaşma dedi evde ki de philips çok memnunuz
tefalde iyi diyorlar yinede sen bilirsin ama tefalin teknik servisinden herkes şikayetci çok yavaş öyle her şeyi kabul etmıyor falanmış problem olunca sizden kaynaklı falan dıyorlarmış

güzel bir fırsat sitesinden 10 tl cek 50 uzerıne
evim.net 35 tl üzeri 10 tl
çeyizevi 100 tl uzerıne 10
200 tl uzerıne 25 tl cek var verebılırım karsılıksız kızlar
kullanacaklara

matmazel kampanyası asırı pahalı kızlar aman dıyım magazaları suan ındırımde benım 46 lıraya aldıgım cantayı 59.90 a koymus cuzdanlar 20 lıra markafonı 25 e koymus cekle bıle alsanız magazada daha ucuz magazasına bakın derım canlarım

150 tl uzerı 50 tl cek altıncıcadde verebılırım

ben el süpürgesi istiyorum ayaksız o zaman fakir ya da arzum bakıcam

ya philips ten herkes memnun biz de evde tefalden çok memnunuz ama servislik bi durumumuz olmadı sorun çıkarsa servis önemli tabi bilemedim ki ya

ceyizevi 14 eylüle kadar geçerli kupon vermiş, yeni gördüm maili

kullanmak isteyen olursa

100TL üzeri alışverişlerinizde 10TL indirim kupon kodu CYE102012EY
200TL üzeri alışverişlerinizde 25TL indirim kupon kodu CYE252012EY

canım bu markayı kullanmadım hiç ama bilindik bi takım almanı tavsiye ederim şu an taç online de %25 indirim var bi bak derdim.taç onlineden ben ürün aldım baya bi hatta sorun yaşamadım

teşekkürler canım.. aslında nevresim ihtiyacım olduğu için değil de londra'lı olanın deseni hoşuma gittiği için almak istedim ama, kalitesi kötüyse diye cesaret edemiyorum.. bildiğimizden şaşmamak lazım dediğin gibi..

altıncıcadde para iadeniz gerçekleştirildi dıye maıl atmıs
gıdıp bakıcam bankadan
diğerinde öyle maıl atmıslardı cıdden ıade edılmıstı şimdide öyledir inş ugrasmam

altıncıcadde para iadeniz gerçekleştirildi dıye maıl atmıs
gıdıp bakıcam bankadan
diğerinde öyle maıl atmıslardı cıdden ıade edılmıstı şimdide öyledir inş ugrasmam

canım bankaya kadar gitme kk dökümanlarını banka göremiyo çağrı merkezine yönlendirir seni
zaten kk ekstren kesilince internetten görebilirsin yada iade edildiği sölendiğinde 2 saat sonra çağrı merkezinden kontrol et anca muhasebeleşyio

bana da 100 tl çek vermişlerdi onu kullandım tefal mikser blender 40 tl ye geldi bana bakalım hangi marka ürünleri gördercekelr yine

canım kart kayıptı ıptal oldugu ıcın bakamayız dedıler gecen annem aradıgında bankaya gıtmek zorunda kaldık ordan ogrendık yıne aynı seyı dıyeceklerdır o yuzden bankaya gıdıyım dedım olmadı tam kesın sonuc ıcın yarın gıderım artık
umarım bu sefer aldıkların saglam sorunsuz gelır canım

Selam kızlar.. Yaklaşık 3 yıl önce çeyizime aldığım Taç teflon tencere takımımın, kutunun içinde durduğu yerde dışında soyulmalar olmuş.. Görünce sinir oldum.. Mağazaya geri götürsem ne der ki değişim istesem hakkımdır dimi?

canım çağrı merkezi yanlış bilgi vermiş size.bende bankacıyım iptal olduysa döküman zaten çıkmaz.çağrı merkezi saniyesine kadar detay görüyo işine gelmemiş bakmak o çalışanın :26:
inşallah halledersin canım

annnem dışardayken bankaya gitsin sorsun artık bugün şimdi arama fln işini beceremez sağol kuzum yardımların için

Son düzenleme:
evim ister sitesine girebilen varmı?geçenlerde tam tenceere almaya niyetlendim pat diye site gitti..nasip değilmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…