esma gitgide sana benzemeye başladım
hiç bişi anlamıyorum :roflol: :roflol:
tamam anladım şimci sen de sağolll
bu arada 874. deki resmime bakan baktıysa kaldırayım mı??????
ya istiyorum ama bi sürü sorun var
1- bi kere doğum sigortam yok yaptırsam 1 sene beklemek lazım ve en az 2 sene sigortaya para ödemek lazım
ee hemen olmazsa kaç sene ödeyeceğin meçhul
2- çalışıyorum ve çalışmak zorundayım. çocuğa kim bakacak? biz atışalanı'nda oturuyoruz. Annem kmpaşa'da, kayınvalidem şehremini'de oturuyor. haftaarası bebeğin hep annem de olması gerekcek haftasonu biz alcaz, böyle de istemiyorum.
3- bakıca tutmak istemiyorum hayatta bırakamam tanımadığım insana
4- evimiz bile yok ama ev almayı beklersek hiç çocuk da yapamayız
5- ona bi gelecek sağlayamayacağız endişesi taşıyorum
6- hamilelikte ve doğumdan ÇOK KORKUYORUM
300lük telefon alcamm yanee300 lük ne demek 250 vermiyim boşuna ne demek anlamadım yaaa
kızım sade istiyosa sade ol kapatıcı sür o anlamaz zaten kaydirigubbakcemile3
ama göz makyajını abartma ve abartılı bi renk ruj sürme olsun bitsin
iyiyim sen nediyon?
hee öleeeyani öbür telefon 550 miymiş :ecrin_bebek:
anammm korktum ne ka çok şey var düşünmen gerekenya istiyorum ama bi sürü sorun var
1- bi kere doğum sigortam yok yaptırsam 1 sene beklemek lazım ve en az 2 sene sigortaya para ödemek lazım
ee hemen olmazsa kaç sene ödeyeceğin meçhul
2- çalışıyorum ve çalışmak zorundayım. çocuğa kim bakacak? biz atışalanı'nda oturuyoruz. Annem kmpaşa'da, kayınvalidem şehremini'de oturuyor. haftaarası bebeğin hep annem de olması gerekcek haftasonu biz alcaz, böyle de istemiyorum.
3- bakıca tutmak istemiyorum hayatta bırakamam tanımadığım insana
4- evimiz bile yok ama ev almayı beklersek hiç çocuk da yapamayız
5- ona bi gelecek sağlayamayacağız endişesi taşıyorum
6- hamilelikte ve doğumdan ÇOK KORKUYORUM
yazmalı sen eklıycenmı hedıyenı?
bitanem benimde doğum sigortam yok hatta doğuma dr um bile girmicek büyük ihtimal
bende çalışmak zorundayım en fazla 4ay izin alabilcem k.validem evde ama bi işe yaramicak annem bakıcak meleğime o köpek olduu sürece zaten ona bırakmam bebeğimi annem istanbuldan gelcek evine öle bakcak mecbur bakıcıyı bende istemem
bizim paramız var ama ev alamıorus pazar günü ev bakmaya çıktık k.valide hanım sinirlendi şeytan dio al bi oda bi ev git otur ne halleri vars agörsünler dedi bende sinirlendim ama hiç bişey demedim eşim hasta biras düzelsin konuşcam ben ve biz ona muhtaç deiliz benimde evim var onun alcaa evin iki katı ama eşimin hatrına susuorum şimdilik nese bunuda geçelim
gelecek konusunda bende çokendişeleniorum ama bunları düşünüpte canım eşimle benden olan bi parçayı dünyaya getirme isteği daha ağır basıo ve çok mutluyum onun varlığını hissetmesemde bilmek
bende acaip korkuorum ve ben ilkokul yaşlarına kadar epilepsiden dolayı tedavi gördüm benim çok üzülmemem çok zora gelmemem gerekio normal doğumdan ailem çok korkuo beynine zararı olursa die ama yapabilirsemde yapmak istiorum o acıyı yaşayıp onun kıymetini anlamayı anneciimin kıymetini daha ii anlamayı istiorum
bide seni ne kadar tanımasamda çok sewiorum Şeniz
YAZMALIM rica ederım
sen evlısın diye daha ekşınlı olsun istedım
okadar güsel anlatmışsın ki.
çok duygulandım :gitme:
allah sağ salim sorunsuz kucağına almak nasip etsin inş. canım. :Saruboceq:
yazmalı ne almış lahana :)
albümde çok cici imiş güle güle kullanın :)
ee bişi dicem
hepiniz işinizden ayrılcanızmı doğurunca
nolcak sora
ee bişi dicem
nolcak sora
cnm ablanın yanındakı sensn demı kılomu aldınesma gitgide sana benzemeye başladım
hiç bişi anlamıyorum :roflol: :roflol:
tamam anladım şimci sen de sağolll
bu arada 874. deki resmime bakan baktıysa kaldırayım mı??????
kesın biker 4ay ızın var osırada bizi unutcagınzı artkınmafoldumbenee bişi dicem
nolcak sora
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?