ben hamile kalırsam 6. aydan itibaren işi bırakırım
doğunca zaten temelli evdeyim
sabahları babasını geçirince sıcacık yatağımızda bebişime sarılıp 10 a kadar yatacam ağlarsa memelerimi çıkarıp ağzına tıkacam :roflol:
sonracığıma ona mama koltuğu alacam kahvaltı masasında her sabah beraber kahvaltı yapıcaz tv karşısında
yazın arabasına bindirip dışarda gezintiye çıkarcam
kışın arabamızın arkasına çocuk puseti alacam oturtacam (toyota reklamlarındaki gibi:asigim:)
okula başladığında serviste neymiş ben kendi ellerimle götürüp kendi ellerimle alacam onu okuldan okuldan çıktığında sıkı sıkı sarılıp sıkılmadan onun okul arkadaşlarını dinlicem eve gelene kadar :1hug:
sonra tatile gittiğimizde ona beraber yüzme öğreticez babasıyla
kızsa ilk regli olduğunda yanında olcam
erkekse babası ilgilensin
ona sütyenler alcam
ilk sevgilisini bana anlatıcak
ayy ben onunla ve babasıyla yaşlancam
yihuuuuuuuuevettttttttttt
kociş edanın hediyesini bıraktı :)
hayaoşburcu durrr
he yesoktar hoşgeldin cnm nerelerdesinn
başıyazmalı güle güle kullan çok ciciccc
sabahları babasını geçirince sıcacık yatağımızda bebişime sarılıp 10 a kadar yatacam ağlarsa memelerimi çıkarıp ağzına tıkacam :roflol:
sonracığıma ona mama koltuğu alacam kahvaltı masasında her sabah beraber kahvaltı yapıcaz tv karşısında
kışın arabamızın arkasına çocuk puseti alacam oturtacam (toyota reklamlarındaki gibi:asigim:)
okula başladığında serviste neymiş ben kendi ellerimle götürüp kendi ellerimle alacam onu okuldan okuldan çıktığında sıkı sıkı sarılıp sıkılmadan onun okul arkadaşlarını dinlicem eve gelene kadar :1hug:
ona sütyenler alcam
GECMIS olsn cok canm yaHoşbuldukkkk. Geçmişi okuyamayacağım çook yoğunum. Öenmli şeyleri söylerseniz sevinirim. Böcük evlendimi ?
İznim vardı onu kullandım. İşe başladım grip oldum sonra faranjit oldum.. Hasta yattım evde hep
25/11/2009
saat:00.24
GÜLAY'IMA
Canım arkadasım ve 2010 un en taze anne adayına sevgilerimle...
2010 yılının hayatındaki tüm hayallerini gerçekleştireceğin yıl olması ümidiyle...
benden sana olan bu ufak armağanları umarım beğenirsin.Bebişinin cinsiyeti belli değil ama dr büyük ihtimal kız demişti değilmi?
birbirmizi tanımasakta çok şey paylaşıyoruz.Kime anlatsak bu duyguyu anlamıyor ama KK nın aramızda kurduğu bağ çok kuvvetli.
Son olarak kucak dolusu sevgilerimle
esma ve soyismi :)
esmoşumun bana yazdığı mektup gecikmelioldu ecük kusura bakmayın kuşlar
bu yazdııında kızlık soyadınmı esmoş?
bu yazdııında kızlık soyadınmı esmoş?
Çoookkkk uzun bir süreden sonra herkese selammm..
Umarım herkes çoook iyidir.İzinliydim rahatsızdım sizlerden uzun süre ayrı kaldım. Evde düne kadar bilgisayarım olmadığı için giremedim..
Çisil adresini özelden gönderebilirmisin? Hediyeni göndereceğim ..
Esmy, Hayatım, Arsima, Mandalin, Nihal, Buket, Sinay, Pıtır, Gülay, Eda, Lahana, Beta, bktbb, Lady, Burcu, Dimples ve diğerleriii sizleri çoook özledimm......
AY COK GUZEL lahana paketide oyle guzel yapmssınkı
emegıne sağlık yazmalıda gulegule kullansın
ona sütyenler alcam
CNM COK HAKLISIN BENDE bakım konusunda
annemle yarım saatlık yolum var annem bakar ALLAH omur verırse hepımıze
kaynanm yakın ama o hep bakmaz hem ba ka maz
sımdı tasınam aısı var ya ev alsak dıyoruz alıbeyköyden kendı annemed euzak olcaz oyuzden oluruna bıraktım planlı olmazki böle şeyler
bide sigortan olmadan yap ne olur cokmu tutar para
2-3-5-6 kesinlikle çok önemli. ki ben 3ü tercih etmektense işi bırakmayı düşünyorum böle bi durumda.
zaten 6.sorunu aşınca gerisinede çözüm bulunur gibi geliyo.
evli değilim ama 6. sorun bendede var :sinifsinif:
doğur dicem olmucak doğurma dicekm olmucak valla işin zor hakkaten
hayatım bu albümden bende de var o çıkan parçalar varya içinde o parçalardan sıra sıra 5 tane falan oluo her bir parçada 15 sayfa falan var ben mesela bi parçaya kına bir parçaya söz bir parçaya nikah birine çıkarken çekildiğimiz fotoları birinede çocukluk fotolarımızı koydum anladın mı cicişim-tatlicadiarzu-
bende aynen böle düşünüom o yüzden erteliyorum
HAAH senle becerıkszlıgımız benzıyor
sende banm gıbı el sanatın yok
yazın guzel degıl
susleme saanatından anlamazsın ben eskıden elım küçük ondan ypamıyorum sanardım senın elde buyuk demekki olcagından
yazmalı sen eklıycenmı hedıyenı?
bitanem benimde doğum sigortam yok hatta doğuma dr um bile girmicek büyük ihtimal
bende çalışmak zorundayım en fazla 4ay izin alabilcem k.validem evde ama bi işe yaramicak annem bakıcak meleğime o köpek olduu sürece zaten ona bırakmam bebeğimi annem istanbuldan gelcek evine öle bakcak mecbur bakıcıyı bende istemem
bizim paramız var ama ev alamıorus pazar günü ev bakmaya çıktık k.valide hanım sinirlendi şeytan dio al bi oda bi ev git otur ne halleri vars agörsünler dedi bende sinirlendim ama hiç bişey demedim eşim hasta biras düzelsin konuşcam ben ve biz ona muhtaç deiliz benimde evim var onun alcaa evin iki katı ama eşimin hatrına susuorum şimdilik nese bunuda geçelim
gelecek konusunda bende çokendişeleniorum ama bunları düşünüpte canım eşimle benden olan bi parçayı dünyaya getirme isteği daha ağır basıo ve çok mutluyum onun varlığını hissetmesemde bilmek
bende acaip korkuorum ve ben ilkokul yaşlarına kadar epilepsiden dolayı tedavi gördüm benim çok üzülmemem çok zora gelmemem gerekio normal doğumdan ailem çok korkuo beynine zararı olursa die ama yapabilirsemde yapmak istiorum o acıyı yaşayıp onun kıymetini anlamayı anneciimin kıymetini daha ii anlamayı istiorum
bide seni ne kadar tanımasamda çok sewiorum Şeniz
300lük telefon alcamm yanee
550ye beğenmiştim ama 250 lira çok geldi
bende zaten çok makyaj yapmıom
biraz kalem çekerim
bihter makyajı gibi olar
ben idare ederim bu arada
hee öleee
anammm korktum ne ka çok şey var düşünmen gereken
HAyatım
1- doğum sigortasını 1 yıl beklemene gerek yok aslında
mesela ben aralık 2009 da yaptırdım. temmuz 2010da hamile kaldığımda muayenden faydalanabiliom ve doğumum 2011de gerçekleştiği için sigortanın 2.yılına girmiş oluuosun
aa öyle mi oluyorrr :lepi: güzelmişşş
2- çalışıyorum ve çalışmak zorundayım. çocuğa kim bakacak? aynen annemden ümit kesilmez
kaynanama bırakamam zaten unutur o çocuğu evde gezmeye gider :roflol: :roflol:
3- bakıca tutmak istemiyorum hayatta bırakamam tanımadığım insana.kesinliklee
hayattaaaaaaaaaaaa (büyük de konuşmayım tabe)
4- evimiz bile yok ama ev almayı beklersek hiç çocuk da yapamayız.. 40 yaşında anne olurum evi beklersem
haklısın
5- ona bi gelecek sağlayamayacağız endişesi taşıyorum.offf bende
mafoldumben
6- hamilelikte ve doğumdan ÇOK KORKUYORUM. işte buuu
hayatım ne güzel anılar o resimler insan günler geçtikçe eskilerden görünce bir tuhaf luyor.
sonradan bakarsınız küçük melekin hayata gelmeye hazırlandığı koca göbeke...:9
cnm ablanın yanındakı sensn demı kılomu aldın
kesın biker 4ay ızın var osırada bizi unutcagınzı artkınmafoldumben
Ya hayatim bizde bu konuyu dün akşam konuştuk biliyormusun...
Hala çocuk istiyorum diyor bana hatta biraz atıştık bile..
Ama söz verdim işte mecburen bu yazı geçirelim tamam dedim, ama şu anda olmaz yani olamaz..
Daha işi yok ama halen diyorki nasibiyle gelir... Birçok şey söyledikten sonra idrak etti ama ben sadece çok istediğim için birşey düşünemiyorum diyo ama olmuyor işte... :sinifsinif:
Senin taşıdığın endişeleri bende yaşıyorum...
İlk önce çok korkuyorum hamilelik ve doğumdan...:gitme:
Maddi olarak ona en iyisini vermeliyim, yoksa içim rahat etmez sadece bebek istediğimiz için bebek olsun istemiyorum olacaksa en iyi şartlarda doğsun...
Ev zaten hayal ama en azından borçlarımız bitsin bi, rahat edelim...
Tabiki bebek nasibiyle gelir ama yinede bile bile lades demek işime gelmiyor...
Çocuğuma kendim bakmak istiyorum hep böyle düşünüyorum ama imkansız, kayınvalide 10 dk uzaklıkta annem de yakın ama ne bilim kendim bakmak isterdim ama işi bırakmam gibi birşey söz konusu değil ancak işte 4-6 ay bakabilcem.... mafoldumben
Ama Allahım yokluğunu da aratmasın, yani aşkımın kuzeni var problemleri var ve çok yıprandılar. Allahım hayırlısını versin :Saruboceq:
Çoookkkk uzun bir süreden sonra herkese selammm..
Umarım herkes çoook iyidir.İzinliydim rahatsızdım sizlerden uzun süre ayrı kaldım. Evde düne kadar bilgisayarım olmadığı için giremedim..
Çisil adresini özelden gönderebilirmisin? Hediyeni göndereceğim ..
Esmy, Hayatım, Arsima, Mandalin, Nihal, Buket, Sinay, Pıtır, Gülay, Eda, Lahana, Beta, bktbb, Lady, Burcu, Dimples ve diğerleriii sizleri çoook özledimm......
evet kzılarr
işte lahanam'ın hediyeleri..
oturma odam için çok istiyordum bu tabloları..
tüm koçtaşlara bakmış ve bulamamıştım..
kardeşceğizim bulmuş sositososito
teşekkür ederim canım benim..
ona sütyenler alcam
kıs bebiş istenmez mi Allahım kimseye aratmasınİStemem diyene bak hayalleri bilem hazırkaydirigubbakcemile
Allahım sana da nasip etsin tabi önce bi koca :roflol:off çok damardan dalmışın
toyo toyota toyo toyota:)))))
Şenizopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan süpersin ne güzel anlatmışsın.
sinay kız çok güsel yazmışsın keşke bizde böle yapabilsek bende çok istiorum keşke ahh KEŞKE eşimin holding işi olsada bizi küçük bi şehire yollasalar o zaman kesin çalışmam
ona sütyenler alcam
dün benim hediyelerim de öğleyin geldi akşam eve gidince açtım hemen.vazgeçilmezim ilknurum çok cici çeyler almış bana.teşekkür ederim tekrar burdan.
böyle cici bir poşetteydi önce...
sonra böyle...
sonra böyle çok güzel kutuda..
ve işte kayayla maya :)
mumum.arkasında da yeni yıl kartım.çok uzun zaman olmustu yeni yıl kartı almayalı...
vee atkım..ne zamandır beyazını istiyorum elimde ipi vardı ama yapan yoktu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?