hehe dimi beeeskiden doğum sigortasımı vardı be pehhhhh neler çıkariiler başımıza
hmmmben maximum 4 ay olmicam pıtırcıkım
evet yaa çok çelişkili bi durum
kendi adıma % 80 evet ayrılıcam.
çocuğumun her anında yanında olmak istiyorum.
ilk adımı,ilk anne baba demesi,ilk dişi,ilk kaşığı eline alıp knd yemesi vs vs
annem çocuk baktı. 2aylıkken geldi bize.
ve 5.yaşı bittiğinde ayrıldı.
ve bu saydıklarımın hepsinde ben yanındaydım.
sabahtan akşama kadar beraberdik onla.
biyandanda annesi yerine bnm orda olmam bnm bile canımı acıtıyordu :gitme:
haha çatlakmeydan sağa kalacakk
bol bol sabah akşam çalışş puhahhaha:roflol::roflol::roflol:
unuturmuyuz beecnm ablanın yanındakı sensn demı kılomu aldın
kesın biker 4ay ızın var osırada bizi unutcagınzı artkınmafoldumben
Çoookkkk uzun bir süreden sonra herkese selammm..
Umarım herkes çoook iyidir.İzinliydim rahatsızdım sizlerden uzun süre ayrı kaldım. Evde düne kadar bilgisayarım olmadığı için giremedim..
Çisil adresini özelden gönderebilirmisin? Hediyeni göndereceğim ..
Esmy, Hayatım, Arsima, Mandalin, Nihal, Buket, Sinay, Pıtır, Gülay, Eda, Lahana, Beta, bktbb, Lady, Burcu, Dimples ve diğerleriii sizleri çoook özledimm......
hoşgeldin kızzzÇoookkkk uzun bir süreden sonra herkese selammm..
Umarım herkes çoook iyidir.İzinliydim rahatsızdım sizlerden uzun süre ayrı kaldım. Evde düne kadar bilgisayarım olmadığı için giremedim..
Esmy, Hayatım, Arsima, Mandalin, Nihal, Buket, Sinay, Pıtır, Gülay, Eda, Lahana, Beta, bktbb, Lady, Burcu, Dimples ve diğerleriii sizleri çoook özledimm......
oo hadi güle güle kullan
Umarım herkes çoook iyidir.ızinliydim rahatsızdım sizlerden uzun süre ayrı kaldım. Evde düne kadar bilgisayarım olmadığı için giremedim..
evet kzılarr
işte lahanam'ın hediyeleri..
oturma odam için çok istiyordum bu tabloları..
tüm koçtaşlara bakmış ve bulamamıştım..
kardeşceğizim bulmuş sositososito
teşekkür ederim canım benim..
QUOTE]güle güle kullan komscmu
HAyatım
1- doğum sigortasını 1 yıl beklemene gerek yok aslında
mesela ben aralık 2009 da yaptırdım. temmuz 2010da hamile kaldığımda muayenden faydalanabiliom ve doğumum 2011de gerçekleştiği için sigortanın 2.yılına girmiş oluuosun
2- çalışıyorum ve çalışmak zorundayım. çocuğa kim bakacak? aynen annemden ümit kesilmez
3- bakıca tutmak istemiyorum hayatta bırakamam tanımadığım insana.kesinliklee
4- evimiz bile yok ama ev almayı beklersek hiç çocuk da yapamayız.. 40 yaşında anne olurum evi beklersem
5- ona bi gelecek sağlayamayacağız endişesi taşıyorum.offf bende
6- hamilelikte ve doğumdan ÇOK KORKUYORUM. işte buuu
kendi adıma % 80 evet ayrılıcam.
çocuğumun her anında yanında olmak istiyorum.
ilk adımı,ilk anne baba demesi,ilk dişi,ilk kaşığı eline alıp knd yemesi vs vs
annem çocuk baktı. 2aylıkken geldi bize.
ve 5.yaşı bittiğinde ayrıldı.
ve bu saydıklarımın hepsinde ben yanındaydım.
sabahtan akşama kadar beraberdik onla.
biyandanda annesi yerine bnm orda olmam bnm bile canımı acıtıyordu :gitme:
Ya hayatim bizde bu konuyu dün akşam konuştuk biliyormusun...
Hala çocuk istiyorum diyor bana hatta biraz atıştık bile..
Ama söz verdim işte mecburen bu yazı geçirelim tamam dedim, ama şu anda olmaz yani olamaz..
Daha işi yok ama halen diyorki nasibiyle gelir... Birçok şey söyledikten sonra idrak etti ama ben sadece çok istediğim için birşey düşünemiyorum diyo ama olmuyor işte... :sinifsinif:
Senin taşıdığın endişeleri bende yaşıyorum...
İlk önce çok korkuyorum hamilelik ve doğumdan...:gitme:
Maddi olarak ona en iyisini vermeliyim, yoksa içim rahat etmez sadece bebek istediğimiz için bebek olsun istemiyorum olacaksa en iyi şartlarda doğsun...
Ev zaten hayal ama en azından borçlarımız bitsin bi, rahat edelim...
Tabiki bebek nasibiyle gelir ama yinede bile bile lades demek işime gelmiyor...
Çocuğuma kendim bakmak istiyorum hep böyle düşünüyorum ama imkansız, kayınvalide 10 dk uzaklıkta annem de yakın ama ne bilim kendim bakmak isterdim ama işi bırakmam gibi birşey söz konusu değil ancak işte 4-6 ay bakabilcem.... mafoldumben
Ama Allahım yokluğunu da aratmasın, yani aşkımın kuzeni var problemleri var ve çok yıprandılar. Allahım hayırlısını versin :Saruboceq:
ben hamile kalırsam 6. aydan itibaren işi bırakırım
doğunca zaten temelli evdeyim
sabahları babasını geçirince sıcacık yatağımızda bebişime sarılıp 10 a kadar yatacam ağlarsa memelerimi çıkarıp ağzına tıkacam :roflol:
sonracığıma ona mama koltuğu alacam kahvaltı masasında her sabah beraber kahvaltı yapıcaz tv karşısında
yazın arabasına bindirip dışarda gezintiye çıkarcam
kışın arabamızın arkasına çocuk puseti alacam oturtacam (toyota reklamlarındaki gibi:asigim:)
okula başladığında serviste neymiş ben kendi ellerimle götürüp kendi ellerimle alacam onu okuldan okuldan çıktığında sıkı sıkı sarılıp sıkılmadan onun okul arkadaşlarını dinlicem eve gelene kadar :1hug:
sonra tatile gittiğimizde ona beraber yüzme öğreticez babasıyla
kızsa ilk regli olduğunda yanında olcam
erkekse babası ilgilensin
ona sütyenler alcam
ilk sevgilisini bana anlatıcak
ayy ben onunla ve babasıyla yaşlancam
ben hamile kalırsam 6. aydan itibaren işi bırakırım
doğunca zaten temelli evdeyim
sabahları babasını geçirince sıcacık yatağımızda bebişime sarılıp 10 a kadar yatacam ağlarsa memelerimi çıkarıp ağzına tıkacam :roflol:
sonracığıma ona mama koltuğu alacam kahvaltı masasında her sabah beraber kahvaltı yapıcaz tv karşısında
yazın arabasına bindirip dışarda gezintiye çıkarcam
kışın arabamızın arkasına çocuk puseti alacam oturtacam (toyota reklamlarındaki gibi:asigim:)
okula başladığında serviste neymiş ben kendi ellerimle götürüp kendi ellerimle alacam onu okuldan okuldan çıktığında sıkı sıkı sarılıp sıkılmadan onun okul arkadaşlarını dinlicem eve gelene kadar :1hug:
sonra tatile gittiğimizde ona beraber yüzme öğreticez babasıyla
kızsa ilk regli olduğunda yanında olcam
erkekse babası ilgilensin
ona sütyenler alcam
ilk sevgilisini bana anlatıcak
ayy ben onunla ve babasıyla yaşlancam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?