dün benim hediyelerim de öğleyin geldi akşam eve gidince açtım hemen.vazgeçilmezim ilknurum çok cici çeyler almış bana.teşekkür ederim tekrar burdan.
böyle cici bir poşetteydi önce...
sonra böyle...
sonra böyle çok güzel kutuda..
ve işte kayayla maya :)
mumum.arkasında da yeni yıl kartım.çok uzun zaman olmustu yeni yıl kartı almayalı...
vee atkım..ne zamandır beyazını istiyorum elimde ipi vardı ama yapan yoktu :)
dün benim hediyelerim de öğleyin geldi akşam eve gidince açtım hemen.vazgeçilmezim ilknurum çok cici çeyler almış bana.teşekkür ederim tekrar burdan.
sonra böyle...
mumum.arkasında da yeni yıl kartım.çok uzun zaman olmustu yeni yıl kartı almayalı...
slm kızlar.nasılsınız.herkeslerde bir hediye telaşı.opuyorumnanaktan ne kadar güzel hediyeler.
bi sorum olcek.bu doğum sigortası nedir?*normal sigortanın içinde değilmiki.ayrıyetenmi yaptırmak gerekiyo.:uhm:
endişelerinize bende katılıyorum bebekle ilgili.allah yardımcımız olsun.
Hoşbuldukkkk. Geçmişi okuyamayacağım çook yoğunum. Öenmli şeyleri söylerseniz sevinirim. Böcük evlendimi ?
İznim vardı onu kullandım. İşe başladım grip oldum sonra faranjit oldum.. Hasta yattım evde hep
25/11/2009
saat:00.24
GÜLAY'IMA
Canım arkadasım ve 2010 un en taze anne adayına sevgilerimle...
2010 yılının hayatındaki tüm hayallerini gerçekleştireceğin yıl olması ümidiyle...
benden sana olan bu ufak armağanları umarım beğenirsin.Bebişinin cinsiyeti belli değil ama dr büyük ihtimal kız demişti değilmi?
birbirmizi tanımasakta çok şey paylaşıyoruz.Kime anlatsak bu duyguyu anlamıyor ama KK nın aramızda kurduğu bağ çok kuvvetli.
Son olarak kucak dolusu sevgilerimle
esma ve soyismi :)
esmoşumun bana yazdığı mektup gecikmelioldu ecük kusura bakmayın kuşlar
yihuuuuuuuu
ay isterse paramparça olsun farketmez yevricim
anaam çok heyecanlandım
hayaoş
pek anlamadım ama
bebiş geç gelio die endişelisin sanırım
ben bizzat 10 ay 10 günlük doğmuş bir bebek olarak
annemi çok üzmüşüm çok bekletmişim
ve hatta 10 ay 10. günde bizim memlekette öyle iyi hastane olmadığı için antepe kalkmış gitmişiz
orada doktor anneme bi suni sancı vermiş
annem 15 dk.da hop beni kucağına almış
hiç dert etmeyin
hem bak maşallah diin
öküz gibi bi bünyem vardır
belki anne sıcaklığını çoook daha uzun süre yaşadığım içindir he
olamaaa mı
he yes
oktar welcomeee
yokluğunda ben evlendim :)))
sinay kız çok güsel yazmışsın keşke bizde böle yapabilsek bende çok istiorum keşke ahh KEŞKE eşimin holding işi olsada bizi küçük bi şehire yollasalar o zaman kesin çalışmam
sonra böyle...
sinayım şu kaynana durumu olmasa çalışmamda o var be canım ben aynı evde bütün gün duramam onla
hayatım yap gitsin anasını satiim hakket benim annemle babam evlenmişler 6 ay çocukları olmamış babam dr a gitmiş tedavi olmuş annem tesadüfen öğrenmiş sonada aplam olmuş işte:)
işte sabırsız babamm:)
hayatım istiosan öle bişi inşallah olur kız:)
sonra böyle...
ayyy çok güzellerrr
o kutuya bayıldım ben yaaaa
hayatım, valla yapıcam demekle olmuo:)
tırsıom yavaştan yavaştan:)
sinaycım bulduk ya kızım kocayı
yane daha koca olmadı ama
olcak inşallah
allah nasip ederse:)
oyy borç çokmu senin yavrım?
kız ilknur
bayıldım o kayayla mayaya ben
Haaaa bu arada dün eşimin 25 haziranda evlenen öğretmen arkadaşlarına gittik.
Önce siz gelin dediler, sonra onlar gelcekler. Başka bir öğretmen ve eşi ile birlikte. toplam 3 çifttik ve 12 ye kadar oturduk çok keyifli bi geceydi yaaa çok güldük.
ay mandalinimm meleğimi gördümm böle 7 aylık doğmuş ama nasıl tombul maşallah diorum ne ağırr esmerdi burnu aynı babasının burnuyduu nasıll mutlu oldum onu görünce anlatamamm
:sm_cool:
yuppiiiiiiii yupppiiiiiiiiii holeyyyyyyyyyy:sm_cool: sositososito:dance:
kızlar dün akşam doktora kontrole gitti yine
gayet sağlıklıymış herşey normalmiş dudaklarını büzmüş oturuyo demiş doktormafoldumben
cumartesi günü sabah 10.45'e randevu vermiş
o zaman kadar doğurdu doğurdu doğurmadı cumartesi günü suni sancı verilcekmiş :sinifsinif:
hayatımmmm kızdı vallahi:)ama ne bana ne eşime benzemiodu esmercik bi bebeydi:)
kızlar yılbaşı ağacımmm
kahvaltı ettikk a.s,
bu günkü plan annemler sabah çaylarını bitirince bisikletle marine mudoya gidip anemin arkadaşlarına hediye bakmak....
babik arkada yürüyerek gelecek annişle ben bisikletlekaydirigubbakcemile3
hava çok güzel bu günnnn opuyorumnanaktan
burcuuuu sen hava güzel diince ayy ne anlatcam
sabah ben her zamanki gibi yine zor kalktım eşim sağımdan solumdan asılıp duruo yook
neyse bana hadi hayatım kalk işe geç kalcan dedikçe
ben hava bugün çok üzücü çıkmak istemiyorum dışarı diomuşum
ayy gözümü bi araladım benimki kahkaha atıo ne oluyo yaa dedim
hava seni biraz üzecek ama işe gitmek zorundayız dio :roflol::roflol::roflol:
deli kız bızde sole oldu dun ılkdefa ben uyuya kalmısım koltuka o bbenı uyandırmaya calsıyor
noramalde o oyur ben onu kaldırmak ıcın acba harcarım uyku semelesı gectık odaya ben dıyorumkispürgenın fısını cektımmı ben
ne supurgesı dıyor ben ay kafam dıyorum ıyı degılm busfer odanın kapısını cektınmı mı ne bişey dedım ıyıce sıyırdım yanı
pazar günü çektirdik
ışde papiciğimden bana gelen hediye
resim çekinmeyi ve çekmeye seven bir çift olarak; tam bizim için bir hediye oldu tekrardan teşekkür ediyorum papiciğime
hayati çok çocuk istiyo ya sürekli beni sıkıştırıyo
her çocuk konusu açıldığında ahhhh ahh nerde yapıyo
artık ben de X hamile demik istiyorum diyo
ve daha bisürü şey
ve ben hep
dur bi ablam doğursun önce diye atlatıyorum
ve son 1 haftam kaldı
netcem bennn mafoldumben
ya istiyorum ama bi sürü sorun var
1- bi kere doğum sigortam yok yaptırsam 1 sene beklemek lazım ve en az 2 sene sigortaya para ödemek lazım
ee hemen olmazsa kaç sene ödeyeceğin meçhul
2- çalışıyorum ve çalışmak zorundayım. çocuğa kim bakacak? biz atışalanı'nda oturuyoruz. Annem kmpaşa'da, kayınvalidem şehremini'de oturuyor. haftaarası bebeğin hep annem de olması gerekcek haftasonu biz alcaz, böyle de istemiyorum.
3- bakıca tutmak istemiyorum hayatta bırakamam tanımadığım insana
4- evimiz bile yok ama ev almayı beklersek hiç çocuk da yapamayız
5- ona bi gelecek sağlayamayacağız endişesi taşıyorum
6- hamilelikte ve doğumdan ÇOK KORKUYORUM
bitanem benimde doğum sigortam yok hatta doğuma dr um bile girmicek büyük ihtimal
bende çalışmak zorundayım en fazla 4ay izin alabilcem k.validem evde ama bi işe yaramicak annem bakıcak meleğime o köpek olduu sürece zaten ona bırakmam bebeğimi annem istanbuldan gelcek evine öle bakcak mecbur bakıcıyı bende istemem.........
kızlar faruka ne alabilirim değişik bişey olsunb istiyorm
Çoookkkk uzun bir süreden sonra herkese selammm..
Umarım herkes çoook iyidir.ızinliydim rahatsızdım sizlerden uzun süre ayrı kaldım. Evde düne kadar bilgisayarım olmadığı için giremedim..
Çisil adresini özelden gönderebilirmisin? Hediyeni göndereceğim ..
Esmy, Hayatım, Arsima, Mandalin, Nihal, Buket, Sinay, Pıtır, Gülay, Eda, Lahana, Beta, bktbb, Lady, Burcu, Dimples ve diğerleriii sizleri çoook özledimm......
evet kzılarr
işte lahanam'ın hediyeleri..
oturma odam için çok istiyordum bu tabloları..
tüm koçtaşlara bakmış ve bulamamıştım..
kardeşceğizim bulmuş sositososito
teşekkür ederim canım benim..
ben hamile kalırsam 6. aydan itibaren işi bırakırım
doğunca zaten temelli evdeyim
sabahları babasını geçirince sıcacık yatağımızda bebişime sarılıp 10 a kadar yatacam ağlarsa memelerimi çıkarıp ağzına tıkacam :roflol:
sonracığıma ona mama koltuğu alacam kahvaltı masasında her sabah beraber kahvaltı yapıcaz tv karşısında
yazın arabasına bindirip dışarda gezintiye çıkarcam
kışın arabamızın arkasına çocuk puseti alacam oturtacam (toyota reklamlarındaki gibi:asigim:)
okula başladığında serviste neymiş ben kendi ellerimle götürüp kendi ellerimle alacam onu okuldan okuldan çıktığında sıkı sıkı sarılıp sıkılmadan onun okul arkadaşlarını dinlicem eve gelene kadar :1hug:
sonra tatile gittiğimizde ona beraber yüzme öğreticez babasıyla
kızsa ilk regli olduğunda yanında olcam
erkekse babası ilgilensin
ona sütyenler alcam
ilk sevgilisini bana anlatıcak
ayy ben onunla ve babasıyla yaşlancam
çoook geçmiş olsun :teselli:Hoşbuldukkkk. Geçmişi okuyamayacağım çook yoğunum. Öenmli şeyleri söylerseniz sevinirim. Böcük evlendimi ?
ıznim vardı onu kullandım. ışe başladım grip oldum sonra faranjit oldum.. Hasta yattım evde hep
25/11/2009
saat:00.24
GÜLAY'IMA
Canım arkadasım ve 2010 un en taze anne adayına sevgilerimle...
2010 yılının hayatındaki tüm hayallerini gerçekleştireceğin yıl olması ümidiyle...
benden sana olan bu ufak armağanları umarım beğenirsin.Bebişinin cinsiyeti belli değil ama dr büyük ihtimal kız demişti değilmi?
esmoşumun bana yazdığı mektup gecikmelioldu ecük kusura bakmayın kuşlar
ben bizzat 10 ay 10 günlük doğmuş bir bebek olarak
annemi çok üzmüşüm çok bekletmişim
ve hatta 10 ay 10. günde bizim memlekette öyle iyi hastane olmadığı için antepe kalkmış gitmişiz
orada doktor anneme bi suni sancı vermiş
annem 15 dk.da hop beni kucağına almış
hiç dert etmeyin
hem bak maşallah diin
öküz gibi bi bünyem vardır
belki anne sıcaklığını çoook daha uzun süre yaşadığım içindir he
olamaaa mı
)
GECMIS olsn cok canm ya
ay bune dıcektım bende
bide bılıyonuzmı tam 3 kargo yaptım hepsıne esma yazıp kızlık soyadımı yazdım nezaman kullancanm ben kocamn soyadını kullnmak ıstıyorum ama
oooo raga oktar nirdesin sen yaaaaaaaaa Şeniz
sonra böyle...
]
Yelizcimm begendiğin için çok sevindirik oldm opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?