Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

ayy ne tatlısınız ya kaydirigubbakcemile

filmlerdeki gibi olmuş..opuyorumnanaktan

ders mers girmez senin kafana kocacıkını gözlerine bakarken..kaydirigubbakcemile3

Canımm benim aynen film gibi oldu valla :1hug:

Ayyy zaten reglimin ilk günü sersem gibiydim. Öyle hayran hayran kocama baktım.

Eşşek bi de diyo sulfat bu soruyu sen çözmek istermisin akannehir Ben ne bilirim hemen ilk günden yok dedim ben çözmem

Derse girdik herkes kendini tanıtıyor yaa ben adımı soyadımı söyledim, memnun oldum dedi. Ben de dedim gülerek kaydirigubbakcemile3 Bütün sınıf da bize bakıyor ne oluyor diye :roflol: Sulfat benim eşim dedi herkes :1shok::1shok::1shok: Hatta ben burda çalışmaya 2 saat önce onu kayıt yaptırırken karar verdim dedi

sultann süper olmus kızzzzzzzzzzzzzzz:lepi:

He valla nihal süpeeer oldu :lepi:

Dersler ptesi-salı-cuma. Cuma tatil zaten şimdiden ptesiye kadar ders yok kaydirigubbakcemile3
Ptesi derse giren de öss döneminde dershanede stajyer tarihçiydi. Kocişin de arkadaşı o da şaşırdı beni görünce hocan olcam ben senin dedi. Benim kocam hocam oldu sen olsan ne olur dedim :roflol:

selam herkese...
yazmalı avatarına bayıldımmm
Sultan kız film gibin olmuş. hadi iyi dersler hem hoca hem koca...

çok merak ettiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim

:1hug: kızmaa :1hug:

:1hug:

Bu arada bugünden bişeycik anlamadım. Öyle telaşlı bi gün geçirdim ki kendim bile inanamadım akannehir

Çok garip şeyler oldu kaydirigubbakcemile3
/B]

ay sultan yaaa kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ne güzel amaaa
yeni bi heyecan eşinin öğrencisi oldun ay ne hoş bi durum yaa

valahi sulfatımm süperrr olmuş çok eğlenceli olsa gerek
ama ben 2 kat heycan yapardım kaydirigubbakcemile3
kocam ya mahçup olmamak için brde matematğim falan kötüdür :roflol::roflol::roflol:

sultannnn sana bir kolejli kostümü şart olmuş yawrummm:jeyyar:

bir gün evde ders vat geldiğinde giyersin saçlarınıda iki yandan toplarrr gözünede bir gözlük tkarsın elindede not defteri ve kalemmm
evet hocam hazırım ben der girersin odaya aman amannnnn evlere şenlik.... :roflol::roflol:

burcuu artık bize masa eklemiyosun
anlatsana neler yapıyosunuz
annenler nasıl:)) mamişlerini gösteeerrr

mamişlern fotolarını elimden geldiğincee çekiyorum.
ama çoğu zaman fırsat olmadan lüpletiyoruz
iyiki ama iyiki 10 günlük menümü belirlemişim ükemmel işledi plan
ne yapsam derdim hiç olmadı
ve inanılmazz sevdiler memnun kaldılar
artık inşallah yılbaşı soframı çekerim.
ilk gedikleri günkü kahvaltımı çekemedim diye yanıyorum ben o çokkk güzeldi işin aslı mirmirmirmir

neyse yapacak bir şey yok önümüzdeki maçlara bakıcaz
genede yakaladıklarımı çektim ama fırsatım olmadı eklemek için inşallah eklerim önümüzdeki gnlerde:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…