Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

şimdi sen sorunca bende ona sordum
tuhafına gidiyormuş hatta senden kesin emin olduğum halde böyle ev hanımı olmuş bir evi çekip çevirirken görünce çok duygulanıorum falan dediii :kedi:

ayy canım yaa :asigim:
ben hep düşünürüm böyle annem benı evimin hanımı olarak görünce ne hhissedecek
onun gibi yapabilecekmiyim diye..
senin hanımlığına maşallahtan başka ne denir :1rolleyes:

ya kızlarr ltb den atkı aldım sona bıde ben basladıgım atkımı tamamlıcam bxer alıcam sona kırmızı kutuya koycamm ıcıne notlar yazıcam vercem olurmu sızce

burcu bence sen bi ara bi liste yap yaptığın süprüzleri sonracuma herkeşler yardım istediğide senden önce ora bakar :lepi: bende dahil tebi :kedi:

sen de bana tuvalet kağıdı fikri vermiştin balım zemuszemus
akıl akıldan üstündür
sen ne zaman yardıma ihtiyacın olunca çıtlat elmden geleni yaaprım istediğin şeyler doğrultusundaŞeniz

herkese iyi geceler
iyi geceler balım opuyorumnanaktan

Harikasın Burcucummm :asigim:

sende öylesinn :kedi:

canım tansaşdan aldım eklerim fotosunu
burda kızlarda almıştı vakti zamanında üstünde yuvarlak halkadan tutma yeri var
elmden geleni yaparım biliyorsun yardım konusunda Şeniz
genetik olduğunu sanmıyorum ailede de bir bende kaydirigubbakcemile3

ayy canım yaa :asigim:
ben hep düşünürüm böyle annem benı evimin hanımı olarak görünce ne hhissedecek
onun gibi yapabilecekmiyim diye..
senin hanımlığına maşallahtan başka ne denir :1rolleyes:

utandırma beni şeker paremmm :kedi:
benim çok içimden geliyor tuhumda var hizmet etmek memnun etmek beğendirmek sevdirmek yapmak etmekkk opuyorumnanaktan

ya kızlarr ltb den atkı aldım sona bıde ben basladıgım atkımı tamamlıcam bxer alıcam sona kırmızı kutuya koycamm ıcıne notlar yazıcam vercem olurmu sızce

aaa bende waikikiden siyah üstüne kırmızı kalpli boxer aldımmm çok şekerrrkaydirigubbakcemile3

örmeye baslayıp tamamlayamadıgımm ve artık 2pazara kadar tamamlayıp vermek ıstedıgımm ve ılk ördüğüm atkı

şekerım lıkralımı pekıı benımkı lıkralıdan baska gıyemıyoo :kedi: lıkralıysa bende bakımm

sen de bana tuvalet kağıdı fikri vermiştin balım zemuszemus
akıl akıldan üstündür
sen ne zaman yardıma ihtiyacın olunca çıtlat elmden geleni yaaprım istediğin şeyler doğrultusundaŞeniz

tamam tatlııııııııım teşkür edirim. Şeniz Şeniz Şeniz

mandişim şuan çalışmıyorum 1 hafta başladım anaokuluna ama olmadı
eve geri döndüm kaydirigubbakcemile3

hıı hıı onu biliyorum ben bidaa girdi sandım eskisi gübü gündüzleri yoksun ya

herkese iyi geceler

iyi geceler arsiii opuyorumnanaktan

şekerım lıkralımı pekıı benımkı lıkralıdan baska gıyemıyoo :kedi: lıkralıysa bende bakımm

evet evet likralı balım...
hemde yeride çok güzeldi.
benimkide dar sevmiyor bkım yumuşak ama bacağıda kavrayacak cinsten öyle hatır hutur değil.
düz kırmızısıda var yeni yıl çin ama ben kalpliyi aldım malum kalbi çok severimmm :kedi:

ay bende bakım cuma acık olurmukııı bıde sorması ayıp kac ytl kredı kartımı bulamıomdaa nakıt alıcam

sultanımmm umarım 2010 senin yılın olur kuzucum
kpss yi kazanırsın inş
herşeyde vardır bi hayır

AMııııNNNNNNNNNNNNNN canım inş. öyle olur Şeniz

ınce ruhlu, düşünceli arkadaşım benim :1hug:

Detaycılık bende de var ve görümcem demişti ki düğün zamanı bi gün gelicek çok yorulduğunu farkediceksin ve zamanla azalıcak demişti, ama ne derece doğru olur bilmiyorum :sm_confused:

Zaten şimdiden yoruyor beni hep kafamda bişeyler erken yaşlanmayayım da kaydirigubbakcemile3

O kavanozlar süpeer yaaa belki bigün yaparım ben de şimdiden emeğine sağlık valla
Bende o kavanozlardan bi ton var mutfakta her boy kaydirigubbakcemile3

ay ne tatlı yaaaa süper :):):)
anlamadığında ay hayatım ay aşkım falanda kaçar senin ağzından şimci

amaniiin yoksa nohut mu yolladı yada asker tutucu kaydirigubbakcemile3

Kaçabilir valla hatta zorla kaçırtabilirim kaydirigubbakcemile3

Söylemem yarın görürsünüz sırnaşık şey

:roflol::roflol:

:roflol:

herkese iyi geceler

ıyi geceler canikom Şeniz

iyi yapmışsın bencede kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile5

aaa bende waikikiden siyah üstüne kırmızı kalpli boxer aldımmm çok şekerrrkaydirigubbakcemile3

Güzel mi canım yaaa ben de boxer istiyorum ykm ye baktım her yıl süper boxerlar gelirdi yılbaşına özel, bişeycik yoktu dün :çok üzgünüm:

Kocam da diyor ben sana yılbaşı hediyeni verdim ama sen bişey almıcaksın galiba kaydirigubbakcemile3 Yarın almam lazım da ne alayım bilemedim

örmeye baslayıp tamamlayamadıgımm ve artık 2pazara kadar tamamlayıp vermek ıstedıgımm ve ılk ördüğüm atkı

Ayyy ne güzellll :asigim:

Ben de ilk atkımı kocama örmüştüm. Ve büyük bi hevesle bitirmiştim :1rolleyes:

Son düzenleme:
burcu başını çok şişircem balım şu ayı bi geçelim martta doğumgünüsüü zemuszemus

nihal çokgüzel ama yaaaa
banada öğretcen bende böle bişi yapmak istiyorum ayyy
burcu demişti bunu ne güzel senin yaptığın bişeyi emeğiin boynunda tasıcak ayy..
cok begendım

bilmiyorum ervacım neden böle bişey yaptılar ama yaında çıkar kokusu

iyi geceler herkese

oktarım yarın ben giremessem haberin olsun yarın aras kargoya vericem balımm
inş beğenirsin
:kedi:
sizi çok özlüyorummmmmm

buketimm
burcummm
ervammm
mandişimmm
nanelimmm
nihalimmmm
sultanımmmmmm hepiniziopuyorumnanaktan iyi geceler allah rahatlık versinopuyorumnanaktan

zaten onun boynuna bayılıyoomm:roflol: saol kusummmm

sulfatım bende ılk defa askıma oruyorumm ay heves ettım tamamlıyım zatenn az kaldıı cogu bıtmıs bıde püskül yaparsam olduda bitti masallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…