şimdi sen sorunca bende ona sordum
tuhafına gidiyormuş hatta senden kesin emin olduğum halde böyle ev hanımı olmuş bir evi çekip çevirirken görünce çok duygulanıorum falan dediii :kedi:
burcu bence sen bi ara bi liste yap yaptığın süprüzleri sonracuma herkeşler yardım istediğide senden önce ora bakar :lepi: bende dahil tebi :kedi:
iyi geceler balım opuyorumnanaktanherkese iyi geceler
Harikasın Burcucummm :asigim:
burcu cnm ya o tarz kavanozu nerden aldın?
böle ağız kısmı hoş gelen . bende gördüm topikte cok begenmıştım o süprizi
doğumgünü için düşündüm.
ve doğumgünü geldiğinde sende bana yardım edeceksın :1hug:
şimdiden aklımdasın biliyomusun senin gibi şeyler gelmiyo aklıma
karakteristik bişey sende heralde genetik :lepi:
ayy canım yaa :asigim:
ben hep düşünürüm böyle annem benı evimin hanımı olarak görünce ne hhissedecek
onun gibi yapabilecekmiyim diye..
senin hanımlığına maşallahtan başka ne denir :1rolleyes:
ya kızlarr ltb den atkı aldım sona bıde ben basladıgım atkımı tamamlıcam bxer alıcam sona kırmızı kutuya koycamm ıcıne notlar yazıcam vercem olurmu sızce
utandırma beni şeker paremmm :kedi:
benim çok içimden geliyor tuhumda var hizmet etmek memnun etmek beğendirmek sevdirmek yapmak etmekkk opuyorumnanaktan
aaa bende waikikiden siyah üstüne kırmızı kalpli boxer aldımmm çok şekerrrkaydirigubbakcemile3
sen de bana tuvalet kağıdı fikri vermiştin balım zemuszemus
akıl akıldan üstündür
sen ne zaman yardıma ihtiyacın olunca çıtlat elmden geleni yaaprım istediğin şeyler doğrultusundaŞeniz
mandişim şuan çalışmıyorum 1 hafta başladım anaokuluna ama olmadı
eve geri döndüm kaydirigubbakcemile3
herkese iyi geceler
şekerım lıkralımı pekıı benımkı lıkralıdan baska gıyemıyoo :kedi: lıkralıysa bende bakımm
nihaaal bitir yılbaşına kadar güzeel olacak
evet evet likralı balım...
hemde yeride çok güzeldi.
benimkide dar sevmiyor bkım yumuşak ama bacağıda kavrayacak cinsten öyle hatır hutur değil.
düz kırmızısıda var yeni yıl çin ama ben kalpliyi aldım malum kalbi çok severimmm :kedi:
sultanımmm umarım 2010 senin yılın olur kuzucum
kpss yi kazanırsın inş
herşeyde vardır bi hayır
yerim ben seniŞeniz
elimde değilki buketim. :sm_confused:
bende biraz rahat olmak istiyorum yoruyor beni detaycılık ama şimdiye kadar hep işime yaradı düğündende tecrübeyle sabittir... a.s
14 şubatta birisi buraya bir kavooz içinde kalpler eklemişti o parayla satılıyor bir sitede. içindede arebesk şeyler yazıyor bende ddimki ben bunu kendim yaparım uleynn:roflol:
annemle kalplerini kestik...
sonra kavanozun üstüne organze tülden br fiyonk yaptım
sonra yapıştırmalı love yazısı yapıştırdımmm zemuszemus
kalplerin şiirlerini yazmak kaldı geriye onun içinde vaktim olacak işte 1,5 ay. anca yazarım. opuyorumnanaktan
zaten fotosunuda eklerim. sonra zaten yine maddi değeri olan bir hedyede alıcam ama biliyorsun severim böyle şeyleri :kedi:
benimkisi haftalık olacak br sene boyunca her hafta bir kaıt çekip okuyacak şekilde hazırlıycam a.s
ay ne tatlı yaaaa süper :):):)
anlamadığında ay hayatım ay aşkım falanda kaçar senin ağzından şimci
amaniiin yoksa nohut mu yolladı yada asker tutucu kaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol:
herkese iyi geceler
iyi yapmışsın bencede kaydirigubbakcemile3
aaa bende waikikiden siyah üstüne kırmızı kalpli boxer aldımmm çok şekerrrkaydirigubbakcemile3
örmeye baslayıp tamamlayamadıgımm ve artık 2pazara kadar tamamlayıp vermek ıstedıgımm ve ılk ördüğüm atkı
ay bende bakım cuma acık olurmukııı bıde sorması ayıp kac ytl kredı kartımı bulamıomdaa nakıt alıcam
6.90 kuzuşumm pahalı değil yanii Şeniz
burcu başını çok şişircem balım şu ayı bi geçelim martta doğumgünüsüü zemuszemus
nihal çokgüzel ama yaaaa
banada öğretcen bende böle bişi yapmak istiyorum ayyy
burcu demişti bunu ne güzel senin yaptığın bişeyi emeğiin boynunda tasıcak ayy..
cok begendım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?