Geçmişi bir çırpıda okudum...
Sultan; valla olay süper olmuş , çok helecanlı:kedi:
Hediyeni de aynı helecanla bekliyoruz :ecrin_bebek:
Burciş; gece performansın yine yerindeymiş, patlatmışsın fikirleri zemuszemus
Erva, gündüz ne işi yapıyon yavrii sen, şu evin işini de bi bitiremedin heee:umursamaz:
Nihalcik; atkıda güzel olmuş pazara kadar bitir tembellik yapmaakaydirigubbakcemile3
Nanidoş; bende seni öpüyorumopuyorumnanaktan
Sinay naptı acaba hem tv hem arabayı, merak ettim :ecrin_bebek:
Hayatim, o kediyi de daha yeni gördüm manyaksın kızım sen akannehir
Birde esmoşu merak ediyorum, toplantıdan sonra noldiii diyeakannehir
senınkıde ınce olmuş benmde oyle ama sokemem usenırım
super ya buBu arada bugünden bişeycik anlamadım. Öyle telaşlı bi gün geçirdim ki kendim bile inanamadım akannehir
Çok garip şeyler oldu kaydirigubbakcemile3
Şimdi ben 11 ocakta kpss kursuna başlıcaktım biliyosunuz. Neyse kocam bugün kayıt yapmaya gitti ben de o anda kargoya gitmiştim hayatımın hediyesi için.
Aradı beni kargodayken 11 ocaktaki sabah grubu talep görmemiş. Dün başlayan akşam grbu var. Bugün de o grubun ikinci günü ve matematik dersi var napalım dedi :bbo:
Dedim ben kendimi hiç kursa hazırlamamıştım pat diye ne diyim şimdi 2.5 saat sonra kurs var ben daha sokaklardayım eşofmanla. Neyse kursa gel dedi kargoya yakındı. Gittim kayıt yaptık. Buraya kadar herşey tamam. Kocam demez mi eee sen salı akşamları kurstayken ben evde napcam sıkılırım. kafamçokkarıştı
Buna daha önce iş teklif etmişlerdi zaten adam orda yineledi. Salı günkü derse siz girin o zaman dedi. Bi anda akşam 18.30 da kendimi matematik dersinde, eşimi de öğretmenim olarak gördüm kaydirigubbakcemile3 Çok tuhaftı yaaa kocamın öğrencisi oldum bundan sonrası için
ben 2009 enlerınd een guzel nıcklı sectımyumuklu sucurta ne gusel nick kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Ayhh kızlar şimdi bi gelişme oldu
Lütfen Allah rızası için sizden dua istiyorum...
Biri bize ön ayak olacak da iş için o aradı bilgi felan aldı hadi kızlar lütfeeeeeeeeeeen kulun kula duası kabul olur lütfen
sulfat gelde ekleee çatlıcaaaaam valla delikafadulden
sahi esma naptı irkekler size noldu sonra :1ninca:
esma seninde avatar çok güsel.
yoksa o avatardaki eda mı :roflol:
gülay altına mı şaaptın yoksa kız kaydirigubbakcemile3
gunaydın herkese
dun gece saat 10da yine ağlayan pasta yaptım, eşim cok seviyor; aslında bugun yapacaktım ama "bu gece yapmayacakmısın" diyince eşim bende yaptım.
gecm
işe bi goz atayım
buarada dimples nerelerde kızlar ?
kızlar limangoda kapı paspasları warrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?