Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

2009 yılında başlayan dostluğumuz bir ömür boyu sürer inşallah

pıtır-nihal-p_nar-pashi-lahana-baberko-darkangel-nisan-edda1985-ladybird-lepi-gaso-erva-densem-mulberry-sonbahar-sirrus-nane-dreamlife-winebir-dkb-papi-aime-zeynepsudem--tobi ve ismi aklıma gelmeyen arkadaşlarıma 2010 yılında evlilik

sinay-sultan-burcu-buket-gülsün-yazmalı-esmy-bendeniz-fmk-azra-eda-mandiş-cisil-elma şekeri-beta-fibula-gülçin-jülide-pufi-oktar-oveg-parpalm-Özlem-psoriasis-böcük-şekerleblebi ve ismi aklıma gelmeyen arkadaşlarıma 2010 yılında bebek

hevincime ve p_ınarcıma ve ismi gelmeyen arkadaşlarıma 2010 yılında sabır

gülay, gamze, hayat87, esra karadeniz ve ismi gelmeyen arkadaşlarıma 2010 yılında hayırlı ve sağlıklı bir evlat

borcu olanlara para, evi olmayanlara ev, araba isteyenlere araba, hali hazırda koca bulamayanlara koca nasip etsin inşallah

herkese mutlu, sağlıklı, huzurlu, paralı, bereketli, inançlı bir 2010 dilerim.

hepinizi seviyorum iyiki varsınız :1hug:

hayatim sulfatın hediyeleri çok anlamlı çok hoşmuş iyi günlerde kullan cnm

AMIN :1hug:

oyy kuzum nekadar tatlısınnn:1hug:

mutluluğa sağlığa huzura aminnnnnnnnnnnnn

ama bebeke dimicem amin kaydirigubbakcemile3

cok tesekkurler cnm dileklerın ıcınnn aminnnnnnnnnnn :Saruboceq:

bende senı cok sevıyormmŞeniz

Hayatimmmmm canımsın çok teşekkürler...

Kız birde duana, bize iş yazz nolaaarrrrrrrrrrrrrrrrr sen temiz kalplisin hadi be hacıııı

Bende ablişine dua edicem şincik hayırlısıynan derin bebeği kucağına alsın diyeeeeee

2010 hepimize sağlık mutluluk ve huzur getirsin inşallah...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Herkese mutlu bir yıl diliyorum ve tüm dileklerinize bende katılıyorum.

dimples niye kapasama alani disinda??

yelizim gecmis olsun

bende amındedım genle olarak ama bebek 2010 olmasın
ama amin demememk olmaz ALLAH KORUSUN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…