Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Kızlar bana basit bir yaş pasta keki tarifi verebilirmisiniz?

Üzerine puding dökcem ayrıntıya gerenk yok yani

Nisancım inşallah güzel haberi yazarsın buraya...Dua ediyorum senin için inşallah işine devam edebilirsin...a.s.:1hugpuyorumnanaktan:Saruboceq::Saruboceq:

Heyecandandır heyecandan...kaydirigubbakcemile3

Yapma kızzz dikkat et çıkmamak olarmı o kadar hazırlandın. zemuszemus
ay bilmiom
bizim eşşeğe diom midem köt
oda dio heyecandandır
ne bilem yaa
inşallah düzelir

songa,densem,bianca saolun kızlar.
içime sıkıntı bastı, her geçen dk geriliyorum

pıtır canım neyin var

midem kızz
ağrıo biraz bide bulanıo gibi:S
yazın ben rahatsızlık geçirdim ya midemden
korkuom şimdi yine öle olmasın die
kolay geçmio çünkü

aha sende bendensın benmkıde salı cıktı yola gelmedıhala yaaaaaaa

kıs esmy kaybolmuş olmasın herkes hediye falan yolluyo yoğunlukdan.aslında yollayan arkadaslar bize kargonun seri nosunu verseydi arayıp sorardık kargo bekliyoruz diye.hızlandırırlardı gelmişlerse.

kıs esmy kaybolmuş olmasın herkes hediye falan yolluyo yoğunlukdan.aslında yollayan arkadaslar bize kargonun seri nosunu verseydi arayıp sorardık kargo bekliyoruz diye.hızlandırırlardı gelmişlerse.

ya benmkı verdi dagıtımda yazıyor

Nisancım inşallah güzel haberi yazarsın buraya...Dua ediyorum senin için inşallah işine devam edebilirsin...a.s.:1hugpuyorumnanaktan:Saruboceq::Saruboceq:

saol canım inş ya:Saruboceq:

bende gerildim kuzum yaaa inşallah istediğin gibi olur:Saruboceq:

çok zor bi bekleyiş bu. kalbim yerinden fırlayacak gibi:Saruboceq:

puficim:
3 yumurta
3fincan şeker
1 fincan süt
1 paket kabartma tozu
3 fincan un
1 corba kaşıgı ayçiçek yagı

Once yumurta ve şekeri çırp canım, sonra diğer malzemeleri koy; kabartma tozunu un ile karıştırıp koy içine. kucuk bir tepsiyle oluyor, su hazır pasta tabanları var ya onlar gibi yada cok az buyugu ile. birde canım hani sana anlatmıştımya alttan pişiriyorum diye keki oyle pişir yoksa yapışıp kalır tepside

tamam canım hemen not aldım... Çok sağol ...

Şimdi annem haber verdi de yengem hastalıklarla uğraşmaktan evimi bile göremedi yarın 11-14 arası boşmuş gelmek istiyormuş..

Bende geri çeviremedim tabiki...

5 çayı gibi birşeyler ikram edicem artıkın...

Annem çörekle dolma sararım dedi.

Bende diyorum bi makarna salatası yapayım
karnıyarık böreği
birde bu şekilde bi yaş pasta

Yetmezmi ki masa açarım işte, aklıma ilk anda bunlar geldi :umursamaz:

Son düzenleme:
Sultancımmmm sen yılbaşında bir yerlere kaçabiliriz diyordun iptal mi oldu yoksa ben mi kaçırdım:kedi:

Yok canım yılbaşı için değil ara tatil için.
Hatta şimdi fatihle ona bakıyorduk. Uzak bir yer olmasın ve dinlenme amaçlı olsun istiyor. 3 gün kalcaz, sanırım ayvalıka gidicez

Ayyy okurken şimdi kocam lahananın avatarını gördü, bu kız niye böyle oynuyor diyo kaydirigubbakcemile3
Çok hoşuna gitmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…