Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

tamma canım gördüm ben de resimleri..

demek yukarlara yağdı ..CADIARZU

Hayatım , baska birinin alıntısından gördüm
yeni yıl için " bebek" dilemişsin bana da :) çok tsk ederim canımmm

kızlar aslında demıcektım ama artık kesınlestıı aıleler bılıyo mayısta ıstemeye gelıolar benıııı

burcu, , hepsi kahve olduğu için çerçeveyi en son oluşturduk biz, yorganı yaptık önce sonra suratlar çıktı sonra şemsiye horoz falan ...ama zor valla :)

canım normalde ilk çerçece oluşturulur sonra olşan çerçeveye ekleye ekleye birleşir
size nasıl ortadan yaptnız akannehir
vallahi afferin kaydirigubbakcemile3
burcucumm çok saol adres içinnnn

rica ederim kuzummmmŞeniz

canım normalde ilk çerçece oluşturulur sonra olşan çerçeveye ekleye ekleye birleşir
size nasıl ortadan yaptnız akannehir
vallahi afferin kaydirigubbakcemile3
haklısın ama bu puzzle dıs çerçeve renkleri aynı diye zor oldu :) :roflol:

kızlar aslında demıcektım ama artık kesınlestıı aıleler bılıyo mayısta ıstemeye gelıolar benıııı

çok sevindim, tebrikler :teytey:

Sabırsız

Dayanamadın dimi kaydirigubbakcemile3

evet dayanamadım
bıde sıze ılk dedıgımde bellı deıldı ondan demek ıstemedım ama sımdı onun aılesı benım aılem bılıo kesın gıbı bısey tabı yıne ALLAH bılır ama dayanamadım napım yaa

aaaa çok sevindim canım...

Nasıl oldu ayrıntılarıyla anlatsana,:kedi:

Sabırsız

Dayanamadın dimi kaydirigubbakcemile3
benden aldı gazı
tebrikler sonunda sende ericen bak dedım ınsana cok uzak gibi gelir hiç olmuycakmış gibi gelir ama olur hemide benden once olacak2sene yaş olarakta 1 sene klava: olmaz beklemenız lazım
şaka bi yana ALLAH sonunu guzel yazsınsenağlama

Ben de içimde tutamazdım valla yerimseniben

Herşeyin hayırlısı canım, inş. gelin olduğun günleri de görcez Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…