canım çok geçmiş olsun.
allah korusun sana bişi olmamış ya o yeter..
o 212SEXY super bişey yaaa hala şişesini saklarım hala kokusu duruyor harika harika
ama çok pahalı akannehir
başıyazmalım
ben kurtköyde kalıyorum aydosa daha yaakın aslında tepelerdeım ve şuan
camdan baktığımda halen karlar duruyor
resim ekledim yaa görmediniz miii
burcu, , hepsi kahve olduğu için çerçeveyi en son oluşturduk biz, yorganı yaptık önce sonra suratlar çıktı sonra şemsiye horoz falan ...ama zor valla :)
burcucumm çok saol adres içinnnn
kızlar aslında demıcektım ama artık kesınlestıı aıleler bılıyo mayısta ıstemeye gelıolar benıııı
kızlar aslında demıcektım ama artık kesınlestıı aıleler bılıyo mayısta ıstemeye gelıolar benıııı
bu çok cicik bir haber doğrusuuuuuzemuszemus
ciddimisin.
ay çok sevindim. :1hug:
hayırlı olsun canım benim opuyorumnanaktan
haklısın ama bu puzzle dıs çerçeve renkleri aynı diye zor oldu :) :roflol:canım normalde ilk çerçece oluşturulur sonra olşan çerçeveye ekleye ekleye birleşir
size nasıl ortadan yaptnız akannehir
vallahi afferin kaydirigubbakcemile3
Sabırsız
Dayanamadın dimi kaydirigubbakcemile3
haklısın ama bu puzzle dıs çerçeve renkleri aynı diye zor oldu :) :roflol:
çok sevindim, tebrikler :teytey:
evet dayanamadım
bıde sıze ılk dedıgımde bellı deıldı ondan demek ıstemedım ama sımdı onun aılesı benım aılem bılıo kesın gıbı bısey tabı yıne ALLAH bılır ama dayanamadım napım yaa
benden aldı gazıSabırsız
Dayanamadın dimi kaydirigubbakcemile3
tebrikler sonunda sende ericen bak dedım ınsana cok uzak gibi gelir hiç olmuycakmış gibi gelir ama olur hemide benden once olacak2sene yaş olarakta 1 senekızlar aslında demıcektım ama artık kesınlestıı aıleler bılıyo mayısta ıstemeye gelıolar benıııı
hayırlı olsun nihal..
seni de everdiğimiz günleri görmek nasip olur inşAllah..opuyorumnanaktan
evet dayanamadım
bıde sıze ılk dedıgımde bellı deıldı ondan demek ıstemedım ama sımdı onun aılesı benım aılem bılıo kesın gıbı bısey tabı yıne ALLAH bılır ama dayanamadım napım yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?