bunlarda bugün internetten aldıklarım
Çok güzelmiş aldıklarınız, güle güle, mutlulukla kullanın hepsini.
Baharatlıklarınızı çok beğendim, boyutları nasıl biraz küçük duruyor ama gerçekte de öyle mi?
hepsini mutlu mutlu günlerde kullanın, çok güzeller :) bambuları çok seviyorum, çok doğal duruyorlar. internetten hangi siteden alışveriş yaptınız
çok teşekkür ederim :) baharatlığın boyutları çok küçük değil bence normal ama bilmiyorum ki acaba bana mı normal geldi acaba
hepimiz musmutlu günlerde kullanalım inşallahh :) bende çok beğeniyorum bambu ürünleri , evim.net ten yaptım alışverişi bambum kampanyası vardı hala devam ediyor sanırım :))
çok beğendim her şeyini. :)
Güle güle kullan canımcım :)
şimdi gördüm o pembe muffin kek yapma setini hangi internet sitesinden aldın.?
ne zamandır bakıyorum bulamıyorum
Hayırlı uğurlu olsun güzel günlerde kullanırsın inşallah. Sade ve şık şeyler tercih etmişsin hep, çok beğendim. Esse seramik tencerelerimiz, nehir can&canan kaşıklarımız ve büyük baharatlıklarımız aynı. Diğerleri de gözüm kapalı alabileceğim şeyler gerçekten güzel seçimler, güzel günlerde kullanman dileğiyle..
Merdaneye ve digerlerine bayildim glue gule kullan :)
hayırlı olsun canım benim herşey çok güzel görünüyor mutlu günlerde kullan inş.
çok teşekkür ederim canım hepimiz musmutlu günlerde kullanalım :)
ikisine de bayıldım
Birincisi ne kadar değişik öyle modeli falan. çok tatlılar, markaları nedir?
güle güle kullan canım. :)
teşekkür ederim canım :)) limangonun kampasından almıştım Paris Sweet Home Creaton Nevresim Takımı Çift Kişilik Butterfly markası :))
çok ciciler çok :) aman abartıp 8-9 nevresim takımı alma canım :) uyarılar hep bu yönde. Ben 5 tanede durdurdum kendimi :)
canım benim tüm aldıklarını ilk baştaki mesajda toplasan ya ? hem senin açından da kolay olur "neler almışım yahu" dersin zamanla :) bir de ilk defa girecekler için bakması kolay olur. Ara sayfalara herkes tek tek bakmak istemeyebilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?