çeyiz hazırlığııı :)

bence sen en baştan aç topicini olmaz ki böyle kıyamam her defasında sondan yüklüyosun en başta fotolar yükle. sonra alsan da ilk baştakine eklenebiliyor canım.

Madame Cocodan dün aldıklarım

Eklentiler

• $10381_buyuk_zoom.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 86
  • $Ekran Alıntısı.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 61
  • $TISSU Ç.K.- nevrasim takımı.webp
    2,7 KB · Görüntüleme: 91
  • $ECRIT- çarşaf.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 73
  • $PHRASE AMERİKAN HAVLU.webp
    1 KB · Görüntüleme: 62
tepsilere yorum yapamıcam biliyosun polyester nasıldır fikrim yok :):) görünüşleri çok güzel. artık geldiğinde anlıcaz:) bu arada diğer aldığın ürünlerde hiç sıkıntı yaşamıcaksın tatlım bak gör. madame coco ürünlerine bayılıyorum ben

aldıkların çok ciciiii!!!

tatlimmm geldi tepsiler cok cok guzeller asik oldum. :) ama yuvarlak tepsim catlak geldi. catlak esya ceyize konmazmis iletisime gecip bi daha yollamalarini isticem bi de arkasinda dekor amacli yaziyo ben gayet kahve falan verirken kullanicam yani

tatlimmm geldi tepsiler cok cok guzeller asik oldum. :) ama yuvarlak tepsim catlak geldi. catlak esya ceyize konmazmis iletisime gecip bi daha yollamalarini isticem bi de arkasinda dekor amacli yaziyo ben gayet kahve falan verirken kullanicam yani

ayyy güzel olmalarına çok sevindim bende kullanmayı planlıyorum vallaa süs diye almadım
çatlaksa canım kargoyu açtıktan sonra hemen geri gönderseydin keşkee bakalım benimkiler nasıl gelicekler

bilmiyorum acarken ben de catlatmis olabilirim cok guzel ambalajlamislar :) hizlica actim da. ayrica iade olmuyomus kargocunun yaninda acmadim diye. fakat yarin yine aynisindan alicam nasipse madame cocoya gidip. :) o derece begendim yani ^^

bilmiyorum acarken ben de catlatmis olabilirim cok guzel ambalajlamislar :) hizlica actim da. ayrica iade olmuyomus kargocunun yaninda acmadim diye. fakat yarin yine aynisindan alicam nasipse madame cocoya gidip. :) o derece begendim yani ^^

canım geldi kargomm benimde kırık geldi kenarı kuryede beklemeden gittiği için geri veremedim neyse diğer tepsim çok güzel ama nevresim takımı falan bayıldım

allah allah niye kirik geliyolar ki :/ neyse madame coco falan varsa yakininda gidip belki alirsin :) ben kismetse bugun alicam. cok guzel dimi bayildim ben :) nevresimleri de cok guzeldir gercekten. :) gule gule kullan canimcim.

allah allah niye kirik geliyolar ki :/ neyse madame coco falan varsa yakininda gidip belki alirsin :) ben kismetse bugun alicam. cok guzel dimi bayildim ben :) nevresimleri de cok guzeldir gercekten. :) gule gule kullan canimcim.

teşekkür ederim tatlım sende güle güle kullan malesef burda madame coco mağazası yok bidada kırılma tehlikesine karşı kargodan sipariş vermem neyse bizde tekstilleriyle ilgileniriz napalım ama tepsilerin arkasında gerçekten dekoratif amaçlı yazıyo ben büyük almıştım bi tanesini ondada yazıyo şaşırdım

mudo concept buz torbamız

Eklentiler

• $634895495482625625.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 81
uzun zaman olmuş aldıklarımı paylaşmayalı

madame coco battaniyee

Chakra Havlularım

3lü Sahan Seti

Canım yeni çeyizlerin çok güzelmiş özellikle havlularını çok beğendim güle güle kullan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…