Çeyiz hazırlıklarım... :)

canımmm fincanlarınn çook güzel güle güle kullan sevdiklerinle ben bunları jumbonun mağazasında görmüştüm biraz fazla gelmişti.... nereden ve ne kadara aldığını sorsam ayıp olur mu?

canım esse' nin cevahir mağazasından aldım... anneler günü dolayısıyla indirim vardı.
türk kahve fincanları 100.00 tl idi. her takım 6 kişilik o nedenle ben 2 takım aldım, 12 kişilik yapabilmek için. ( platin rengi )
nescafe fincanları 129.00 tl idi. 2 takım aldım ( platin rengi )
çay bardakları 139.00 tl idi. 2 takım aldım. ( platin rengi )
1 takım günlük kullanmak için türk kahve fincanı aldım. ( altın rengi )
su takımı aldım , günlük ( sürahi + 6 bardak ) 100.00 tl.

toplamda 936.00 tl verdim. amaaa içime bir oturdu ki anlatamam :)
uzunca bir süre çeyiz almıycam yeter artık sonu yok :)

ooo canımmm walla aşmışsın sen ama değer çok güzeller çünkü güle güle kullan bende türk kahvesi fincanlarını sormuştum 130-140 gibi bişey demişlerdi esse de daha uygunmuş... esseye gitmek gerek

Çok uzun zamandır takip ediyordum, indirime girmiyor bu lanet şeyler:) esse de görünce kaçıramadım bu fırsatı. Ama inan çok koydu o para :) inşallah sana da nasip olur canım. Allah herkese gönlündeki nasip eder inşallah.

inşallah canım... sende mutlu günlerde kullan canım... severek izliyoruz seni

Çeyiz almayacağım almayacağım diyorum fakat dayanamayıp alışveriş yapıyorum koleksiyon' dan karaf aldım :) macrocenter' dan

Eklentiler

• $karaf.webp
    3,5 KB · Görüntüleme: 546
Günlük çay bardaklarım, kahve fincanlarım ve tencerelerim. Anneler günü ganimetleri :)

Eklentiler

• $image.webp
    4,9 KB · Görüntüleme: 120
  • $image.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 98
  • $image.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 543
Hicrancım çeyiz alışverişi bağımlılık mı yapıyor ne yine almışsın bir sürü güzel ciciler güle güle kullan canımm

canım tüm sayfalarına tek tek baktım, cidden çok ama çok şık şeyler almışsın; bir hayli de paracıkları akıtmışsın :) hepsini iyi günlerde kullanırsın inş nazar değmesin

güle güe kullan her birini ve inşallah evinin mutfağı büyük olur birsürü mutfak dolabın olur :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…