Çeyiz hazırlıklarım... :)

Günllük çay bardaklarına bayıldım nerden aldın?:)

Canım metrocity' nin içinde STOKK adında bir mağaza var, ordan anneler gününe özel indirim vardı ben de kaptım hemen.
markası KOLEKSİYON... fiyatları 100 tl ye yakın ama ben 45 tl ye aldım. KOLEKSİYON çok çok nadir indirime giriyor, takip etmek gerekiyor.

Hayırlı olsunn allah tamamını erdirsin Çeyizlerin çok güzell , çok beğendimm

Nevresim takımlarını bende en az 5-6 takım almayı düşünüyorumm

canım tüm sayfalarına tek tek baktım, cidden çok ama çok şık şeyler almışsın; bir hayli de paracıkları akıtmışsın :) hepsini iyi günlerde kullanırsın inş nazar değmesin

ayy canım benim çok çok mutlu oldum. çok teşekkür ederim. daha güzelleri daha şıkları senin olur inşallah :)

Hayırlı olsunn allah tamamını erdirsin Çeyizlerin çok güzell , çok beğendimm

Nevresim takımlarını bende en az 5-6 takım almayı düşünüyorumm

Çok teşekkür ederim canım... :) çeyiz hakkında kime danışsam nevresim ve havluyu çok al diyorlar. ben 7 tane nevresim takımı aldım, daha alır mıyım bilmyorum? beğendiğim olursa, o an paramda olursa alırım diye düşünüyorum :)

Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin canım..
şimdilik 5-6 nevresim yeter..çünkü evlendikten sonra yeni desenler çıkıyo yine almak istiyosun..yani ben öyleyim..evlendikten sonra herşeyim olmasına rağmen gözüm hala dışarda yenilere takılıyoo

Rica ederimm canımm 7 takım yeter bence de zaten yeni modeller sürekli çıktığı için ilerde beğendiğin olunca ihtiyacın olursa alırsın bence de canımm

kesinlikle ben de senin gibi olurum tatlım :) çok güzel hevesler bunlar... içimde kalsın istemiyorum. bir kere olan şeyler bunlar. ben şu aralar sürekli çeyiz alıyorum, biteceği günü merakle beklyorum :)

canım tavaların rengi çok şeker güle güle kullan. ama 11 tane biraz fazla değil mi. bence ihtiyacın olmayana para verme ya biriktir yada ihtiyacın olanlara yoğunlaş nacizane fikrim:)

Tavacıkların çok şirin çok beğendim aşk dolu sevgi dolu yemekler yap içinde canım

tavanın renkleri çok güzel ya ne kadara aldın tanesini canım

Canım inanmayacaksın ama tanesi 9.90' a aldım, Migros' tan. çok çok kaliteli değiller ama hem renklerine vuruldum hem de elimin altında böyle tavalar olsun istiyordum... :) Haziran' ın 10 u na kadar kampanya devam ediyor olacak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…